Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
http://dox.bg/files/dw?a=db1d00db69

Паролата е стандартната.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Без ъпдейт.

Интересно - нод го прати автоматично за анализ след разархивиране:

Публикувано изображение

Пробвай да го стартираш, ако си с виртуалка

За насам-натам. Пак съм архивирал и един текстов файл. Сори.

Зараженный объект (файл) удален d:downloadscompressed1115ufa.exe d:downloadscompressed1115ufa.exe not-a-virus:RiskTool.Win32.BitCoinMiner.dlk Легальная программа, которая может быть использована злоумышленником для нанесения вреда компьютеру или данным пользователя Сегодня, 22:50 ч.
Зараженный объект (файл) удален D:DownloadsCompressed1115r2013-+++.exe D:DownloadsCompressed1115r2013-+++.exe UDS:DangerousObject.Multi.Generic Неизвестная угроза Сегодня, 22:49 ч.
Зараженный объект (файл) удален D:DownloadsCompressed1115firefox_setup.exe D:DownloadsCompressed1115firefox_setup.exe Trojan-Spy.Win32.SCKeyLog.zk Троянская программа Сегодня, 22:49 ч.
Зараженный объект (файл) удален D:DownloadsCompressed1115?????.reg D:DownloadsCompressed1115?????.reg Trojan.WinREG.StartPage.dj Троянская программа Сегодня, 22:49 ч.
Зараженный объект (файл) удален D:DownloadsCompressed1115ep9C.exe D:DownloadsCompressed1115ep9C.exe UDS:DangerousObject.Multi.Generic Неизвестная угроза Сегодня, 22:49 ч.

Ваш запрос успешно отправлен в Департамент исследований и разработки Лаборатории Касперского.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Интересно - нод го прати автоматично за анализ след разархивиране:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Доста време мина, интересно дали вече се засичат?

П.П. Не знам причината, но поседно верме евристиката на Есет куца,доста...

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Публикувано изображение   

Публикувано изображение

Що се отнася до евристиката...аз бях на нож относно въвеждането на хипса и макар и да не мога да го докажа с реални факти, то, според мен именно въвеждането на хипса оказа лошо влияние на два изключително интелигентни модула като ThreatSense и ThreatSense.net, които бяха в основата на успеха на култовата 2.7 (за съжаление след нея може би...4.6 се доближава само, но пак...) и на словаците като цяло, която ме зариби за НОД.

Даването на власт на потребителя в решенията на приложението...не знам защо, но мисля, че това направи бая злини. Все пак мисля, че ThreatSense си остава изкуство на изкуствения интелект...

А ако имах комп-животно може би щях да се насоча към Икарус, понеже ми напомня за едновременната простота и интелигентност на 2.7, но тези 2ГБ рам, които иска...

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

За пореден път безупречно евристично засичане от Qihoo.Програмата ми се издига в очите с всеки изминал ден!

6/46

Публикувано изображение

http://dox.bg/files/dw?a=f9eae12f20

интересно ако спреш евристичния модул дали ще го лови по деф., гледам че бита има вече деф. Gen:Variant.Kazy.197084 (B)

Публикувано изображение   

Публикувано изображение

Това е хубаво, че вече ги засича. Интересно ми е как така автоматично ги е пратило за анализ... И двата ли или и ти си пращал?

интересно ако спреш евристичния модул дали ще го лови по деф., гледам че бита има вече деф. Gen:Variant.Kazy.197084 (B)

Дори и при спрян модул пак го засича по същия начин! :rolleyes:

Що се отнася до евристиката...аз бях на нож относно въвеждането на хипса и макар и да не мога да го докажа с реални факти, то, според мен именно въвеждането на хипса оказа лошо влияние на два изключително интелигентни модула като ThreatSense и ThreatSense.net,

Може би имаш право, след малко ще направя клип как се дъни шампиона на virusbtn!

Дори и при спрян модул пак го засича по същия начин! :rolleyes:

значи се засича от клоуд енджина, а не от модула с евристиката

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

значи се засича от клоуд енджина, а не от модула с евристиката

Такъв е пътя на логиката...Ще изчакаме vasilvsa да се произнесе, защо така се получава.Възможно е да са свързани по някакъв начин....китайска му работа.

Не, единия автоматично. Явно са се усъъмнили нещо, т.е програмата.

А този файл:

Публикувано изображение

от програмата ли го прати, че чак ти се е изписало? Защото аз когато пращам от програмата нищо не се изписва, все едно нищо не е станало...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.