Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

От 49 files

2012-10-01-tomatto007

ESET остави 9 файла.

Публикувано изображение

Пратени.

LiveGrid result

Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
Следното установявам при стартиране на реална машина: Сепчо на единия компютър не реагира, но се извежда съобщение, че някакви грешки възпрепятствуват стартирането. Там обаче съм с ограничен акаунт. На другия у дома съм с админски - Кингчо и DW 2.56 блокират при стартирането едновременно, заради модифициране на регистри. Ще пробва ли още някой, знаейки, че не е безопасно? Установеното май съвсем не е странно.

Да - има. Исках да споделя - има достатъчно възможности за защита. Такива, че заплахата да не е заплаха за теб... А ако я имаш за цел - вече ти си заплаха за някаква си там недоказано виновна буболечка... Горката буба... Още по-бързо ще се наложи да се размножава...За да не умре.

има qihoo лови

И какво лови?

На мен лично ми дотегна от празни приказки.

Дай снимка поне...

И какво лови?

На мен лично ми дотегна от празни приказки.

Дай снимка поне...

И аз това казвам от много време... ама радвам се, че и ти ме подкрепи ! Малко е тъпо едни да снимат и клипове да правят, а някой да казва... само еди си какво... еди си що... (не визирам конкретния случай, а казвам по принцип) ! :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Снимките и клиповете са по собствено желание. При задължителност, аз веднага бих напълно забравил за този форум. Има достатъчно много сродни други на какви ли не езици...А и винаги съм предпочитал мнение вместо снимки или клипове... Късно е да се променям.

И клипове правих и снимки правих и логове давах и постове обяснения като чаршав и пак се извърташе и се цитираха отделни думи от поста ми. Накрая кандисах, чета и се уча как трябва да се пуска пост ... :rolleyes:

И какво лови?

Дай снимка поне...

А,няма нужда от снимка. Как ще разбера какво е на снимката :no-no:

Снимките и клиповете са по собствено желание. При задължителност, аз веднага бих напълно забравил за този форум. Има достатъчно много сродни други на какви ли не езици...А и винаги съм предпочитал мнение вместо снимки или клипове... Късно е да се променям.

Предполагам е желателно да кажеш например лови с еди каква си дефиниция или с евристика...защото иначе наистина е просто трупане на постове.А,това не се толерира никъде!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Sality-то можеш ли да ми го подадеш? Ако не си го бастардисал...

Замина при формата на флаш паметта , но ето ти друг www1.zippyshare.com/v/29979444/file.html паролата на архива е 123 Внимавай с този в папката с име enbvlr pif , че ще триеш всички дялове на диска :help wanted4:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

200 files - Identified as malicious on VT (probably many AdWare) by tomatto007

http://www17.zippysh...41168/file.html pw: sg

by WAves97 Публикувано изображение

https://www.virustot...9ce6d/analysis/

http://www13.zippysh...59256/file.html pass: sg

Редактирано от malwarepanda (преглед на промените)

Sality-то можеш ли да ми го подадеш? Ако не си го бастардисал...

Бях забравил че трябва да го има в карантината на Авира :clown:

Ето един от заразените файлове www30.zippyshare.com/v/76963475/file.html паролата на архива е 123

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Замина при формата на флаш паметта , но ето ти друг www1.zippyshare.com/v/29979444/file.html паролата на архива е 123 Внимавай с този в папката с име enbvlr pif , че ще триеш всички дялове на диска :help wanted4:

http://store.picbg.n...8939d8f4fc.bmp

Ето Какво направи qihoo 360 тук. Специално за неверниците вече ще бича снимков материал.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Ти майтапиш ли се ... тази снимка с лупа трябва да я гледам :), благодарим все пак. А резултатът, който показваш никак не е непостижим.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

http://store.picbg.n...8939d8f4fc.bmp

Ето Какво направи qihoo 360 тук. Специално за неверниците вече ще бича снимков материал.

Интересно постижение квадратче до квадратче,пиксел до пиксел :wink12: Оправи си резолюцията и ги качвай в JPEG или PNG :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.