Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да върна езиковата лента? :D

Featured Replies

Аз съм с windows 7 и преди няколко дни езиковата лента изчезна, как да я върна обратно. :) ПП. Може да включите това в бисери от форума. :)

Здравей ! Решението на проблема ти е следното :

Моя компютър - С - Windows - system32- намираш Ctfmon.exe- създаваш пряк пък - слагаш прекия път във папка "Стартиране" Рестартираш системата и си готов .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Някое по-просто решение има ли? :)

Връща се по-този начин, ако нещо не е объркано в Windows:

С десен бутон върху лентата със задачите/Ленти и инструменти/слагате чавката на Езиковата лента.

В противен случай, използвате метода на колегата по-горе.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Ами това което съм ти написал като решение е съпроводено с общо 5-6 клика на мишката . Иначе както ти е написал колегата ieenso. Ако обаче проблема не ти се реши с поставянето на отметката както е описано от него ,това е начина който съм ти описал аз .

Колегите са дали най практичните решения.Иначе: цък

• Автор

Моя компютър - С - Windows - system32- намираш Ctfmon.exe- създаваш пряк пък - слагаш прекия път във папка "Стартиране" Рестартираш системата и си готов .

Къде се намира папка "Стартиране"?

Къде се намира папка "Стартиране"?

Погледнете това.

Но е скрита и трябва да включите опцията за показване на скрити файлове и папки (за да се покаже)

След като свършите с "процедурата", пак изключвате да се показват скритите файлове и папки.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Така стават нещата:

Отидох там и се оказа, че това вече е маркирано, направих го още един път за всеки случай, но отново я няма.

Отидох там и се оказа, че това вече е маркирано, направих го още един път за всеки случай, но отново я няма.

show additional language bar icons in the taskbar -не е маркирано горе в прикачената миниатюра...и затова не се показва езика в лентата на задачите!

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

show additional language bar icons en desktop -не е маркирано горе в прикачената миниатюра...

Прав си.. допуснал съм пропуск

Булзай - сложи и другите отметки в прозорчето

show additional language bar icons in the taskbar -не е маркирано горе в прикачената миниатюра...и затова не се показва езика в лентата на задачите!

Мисля че това не е решение на въпроса. И при мен не е маркирано но си имам езикова лента:

http://prikachi.com/images.php?images/440/5348440o.jpg

Мисля че това не е решение на въпроса. И при мен не е маркирано но си имам езикова лента:

http://prikachi.com/...40/5348440o.jpg

Вярно че е така.Там е на Английски и съм се заблудил в превода.При мен е точно като твоята снимка(на БГ) и си го има също...

Пиши на лични ако се интересуваш и желаеш да пробваш един фикс .

Благодаря появи се.

Незнам дали си го спомняш, но как се появи. Няма никакви подробности. Това е било на 28 септември. И днес го няма.Какво си направил или как точно изчезна.Ако повториш същите стъпки отново не се ли получава.
  • Автор

Незнам дали си го спомняш, но как се появи. Няма никакви подробности. Това е било на 28 септември. И днес го няма.Какво си направил или как точно изчезна.Ако повториш същите стъпки отново не се ли получава.

Пробвах това, не мисля обаче, че го изпълних цялото. И просто се появи и на следващия ден отново я нямаше.

Изпълни следното : " Стартиране " ( RUN ако си на английски ) - msconfig - startup - намираш си дали има въобще това което е на снимката и дали има отметка както е съм показал . Ако го няма ,значи не си изпълнил това което съм описал в по-предния си пост ,и ще трябва да го направиш точно . Папка "Стартиране" можеш да намериш в старт менюто . Даваш десен бутон върху нея и натискаш " Отвори " ,като ти се отвори вътре просто копираш прекия път който си създал към ctfmon.exe по начина описан от мен по-горе . Рестартираш . След това десен бутон върху лентата на задачите ( долу на която са разположени иконките ) ,ленти с инструменти - слагаш отметка на "Езикова лента " .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

• Автор

Благодаря. Появи се. Явно просто преди не съм открил папката Стартиране.

• 1 година по-късно...

За да не отварям нова тема,ще споделя и моя проблем.Навярно същия като на човека отворил темата с разликата,че всеки път когато рестартирам лаптопа и езиковата лента я няма.. Трябва отново да отварям Регион и езици,от там да си я пусна и всичко е окей тогава,но след като рестартирам и я няма.. няма и в "Лента с инструменти"

Направих това с ctfmon , сложих го в папка "Стартиране" но нищо не се промени.. Някой ,ако му идва нещо на ум..Моля да помогне.

Едит: Забравих да добавя,защо питам за лентата. Странното е,че,цъкайки "ктрл + шифт" езиците се сменят,но езиковата лента я няма.. Да,не ми е нужна лентата всъщност толкова,ако нямаше и друг проблем.. Отварям Гугъл Хром браузъра и когато лентата я няма и реша да сменя езика в момента в който натисна "ктрл+шифт" и браузъра бъгва.. Когато обаче влезна в контрол панел>език и регион>стартирам от там езиковата лента ,и когато я виждам в лента със задачите - тогава колокто и пъти да сменя езика в Гугъл хром-а ,той няма проблеми и си работи..Много странна работа. Надявам се съм успял да обесня достатъчно добре за да разберете.

Редактирано от Liubomir Livrov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.