Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Iphone Реплика :)

Featured Replies

Публикувано изображение

Колега, случайно ника "soze" да го припознаваш като свой?!?!

Да !
  • Автор

Така , изглежда яко съм се изложил с това 5с :Х така пише в сайта отгоре ... В крайна сметка никой не предложи някой друга реплика или телефон до към 300-350 лева

Така , изглежда яко съм се изложил с това 5с :Х така пише в сайта отгоре ... В крайна сметка никой не предложи някой друга реплика или телефон до към 300-350 лева

Има предложение да потърсиш втора ръка оригинален iPhone 3GS, но аз лично не бих дал такава препоръка, защото е много вероятно да попаднеш на телефон, който не е втора, а на доста повече от "втора ръка". Модела, е вече стар и крайно ограничен като възможности спрямо съвременните модели смартфони, най-малкото батерията ще е в неустановено предварително, но вероятно лошо състояние...Смяната на батерия на този телефон в домашни условия, е много трудно и изисква специални инструменти и набор от вулгаризми, а и цената на оригинална нова батерия, ако въобще успееш да намериш такава, е ...почти колкото цената на самият телефон на старо. Понеже не си пуснал темата в специална тема за иФон, ще те посъветвам да се поогледаш за оферти на съвременни и нови модели смартфони, които като цена с договор, примерно в офис на мобилният оператор който ползуваш, се покриват с тази, която си склонен да платиш. Дори да имаш вече течащ абонамент, договора едва ли ще е проблем да се преподпише, за да се включи и новият телефон, като може да изберете, дали да е с плащане на цялата сума или на изплащане на вноски заедно с месечната сметка.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Goophone i5 Pro MTK6577 Dual Core 1.2Ghz 3G Dual Sim Dual Standby 4.0 inch Android 4.0.4 Phone

Модела, е вече стар и крайно ограничен като възможности спрямо съвременните модели смартфони, най-малкото батерията ще е в неустановено предварително, но вероятно лошо състояние...Смяната на батерия на този телефон в домашни условия, е много трудно и изисква специални инструменти и набор от вулгаризми, а и цената на оригинална нова батерия, ако въобще успееш да намериш такава, е ...почти колкото цената на самият телефон на старо.

Винаги съм ти четял със смях коментарите за iPhone и на този доста се посмях ! Чудя се друго обаче !!! Как човек който никога е нямал подобен продукт прави коментари като експерт !

3GS все още е на поддръжка от Apple и на него с не кой знае колко осезаема разлика ще вървят всички приложения които вървят и на iPhone5.

Общо взето ще изостава в мегапиксели от задната камера, няма да има предна и няма да има светкавица която да ползва за фенерче. Но пък за тези пари все пак е нещо.

Батериите пък са по 10 долара и далече не са на цената на устройството !

Но от заклет антифен няма как да очакваш обективно мнение.

В никакъв случай! Никаква реална гаранция, липса на резервни части. Липса на опит на нашенските сервизи с такива модели, дори да се намерят резервни части...Иначе характеристиките не са лоши, но както се казва: - "Купува, използва...с все по-голяма липса на комфорт, заради повредени не важни компоненти и накрая в кофата заради повреден модул не позволяващ на телефона повече да бъде използваем(освен за преспапие).

Винаги съм ти четял със смях коментарите за iPhone и на този доста се посмях ! Чудя се друго обаче !!! Как човек който никога е нямал подобен продукт прави коментари като експерт !

3GS все още е на поддръжка от Apple и на него с не кой знае колко осезаема разлика ще вървят всички приложения които вървят и на iPhone5.

Общо взето ще изостава в мегапиксели от задната камера, няма да има предна и няма да има светкавица която да ползва за фенерче. Но пък за тези пари все пак е нещо.

Батериите пък са по 10 долара и далече не са на цената на устройството !

Но от заклет антифен няма как да очакваш обективно мнение.

Въпроса не е зададен в тема или секция отделена специално за Епъл! Те колко сервиза имат в България, и дали на всеки независимо къде живее, ще му е удобно(и изгодно) да пътува, за да занесе шибаната тухла на скъпа поправка(защото на купения на старо, или ще е изтекъл гаранционният срок, или ще липсват необходимите документи или каквото се сетиш друго, за да бъде гаранцията призната). Да не говорим за всички останали разходи свързани с използуването на телефона(които може и да не са проблем за американец, или който и да е друг с доходи от $4000+ на месец), дори да е напълно изправен. Няколко невнимателни клика, не където трябва, от човек който не знае какво прави, може да го направи собственик на апове и медия за стотици долари, които той нито може, нито иска да заплати, щото ги е придобил по невнимание. То на Ифъка където и да го пипнеш, ако и да си си го купил и все поне $1.99 ще ти вземе на брой пипане, даже и да е изключен :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Да не говорим за всички останали разходи свързани с използуването на телефона(които може и да не са проблем за американец, или който и да е друг с доходи от $4000+ на месец), дори да е напълно изправен. Няколко невнимателни клика, не където трябва, от човек който не знае какво прави, може да го направи собственик на апове и медия за стотици долари, които той нито може, нито иска да заплати, щото ги е придобил по невнимание. То на Ифъка където и да го пипнеш, ако и да си си го купил и все поне $1.99 ще ти вземе на брой пипане, даже и да е изключен :D

Е на с този бисер вече ме разсъни отивам до хладилника да джасна един редбул и пак да видя дали правилно съм го асимилирал !!!

Кажи ми честно тия бисери сам ли ги измисляш или ти помагат ?

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Е на с този бисер вече ме разсъни отивам до хладилника да джасна един редбул и пак да видя дали правилно съм го асимилирал !!!

Кажи ми честно тия бисери сам ли ги измисляш или ти помагат ?

Имам PR агенция, която ми пише коментарите. :whist:

То бисерите му не спират, затова и отива право в темата там...

Достатъчно. Темата се изроди в нещо съвсем различно от идеята на автора и , а той между другото трябва да е разбрал, че това, което му предлагат на онзи сайт е чиста измама и трябва да си избере друго решение за гъзарчене . Темата се затваря.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.