Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за 600 лева

Featured Replies

• Автор

А как се представя GTX 650 TI 1GB при dirt 3 . Точно това щеше и аз дакажа за бюджета.

• Отговори 66
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

ASROCK H61M-DGS /H61/1155 - 1 бр. - 73.17 лв.

I3-3220 3.3GHZ/3MB/LGA1155/BOX - 1 бр. - 215.15 лв.

CORSAIR 1x4GB VALUE SELECT DDR3 1600Mhz 1.5V - 1 бр. - 32.57 лв.

PALIT GTX650TI 2GB D5 - 1 бр. - 315.32 лв.

PSU FORTRON HE-400 / 400W - 1 бр. - 67.59 лв.

Обща стойност - 703.80 лв. с ДДС Линк към количката http://nikem-bg.net/...r45042p1rf.html -:- Вече наистина ще трябва да добавиш още 50лв :) Ако искаш качествена видео карта, но 1GB RAM и с 15 по-евтино :D Вземи това :) RAM-та на видео картата не е от толкова голямо значение ( Почти никакво ) :)

ASUS GTX650TI-1GD5 - 1 бр. - 301.39 лв.

Обща стойност - 301.39 лв. с ДДС

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

• Автор

Ако се държи 7770 при посочените игри както трябва ще е супер. Ако ли не ще остана с пентиум . А каква е разликата между vapor x и класичската версия sapphire 7770 ?

• Автор

Аз играя на 1440 x 900 . Там мисля че няма проблем с картата.

Аз играя на 1440 x 900 . Там мисля че няма проблем с картата.

Ами тогава направо си вземи някоя от тези видео карти. :D

SAPPHIRE HD7750 OC 1G GD5 BULK - 195.99 лв.

PALIT GTX650 OC 1GB D5 - 209.05 лв.

• Автор

Говоря за 7770 vapor x . А процесора ако е i3 ще се промени ли много графиката ? Ако ли не пентиум остава ии това е .

Редактирано от daktak (преглед на промените)

О, DIRT 3 се играе добре и с E6750 + GTX 460, която е равностойна на HD7770 и GTX 650 Ti. Няма да задълбавам в това при коя игра колко кадри вади определена видеокарта, но разликите са не повече от 10-15 %. И всичко това може да се измени при комбинации с различни клокърски и неклокърски процесори или при клок на самата видеокарта.

Ето ти как върви с E6750 и GTX460. Имай предвид, че тоя процесор доста спъва тая видеокарта:

http://www.vbox7.com/play:a8b62abc

Редактирано от Кирилов (преглед на промените)

О, DIRT 3 се играе добре и с E6750 + GTX 460, която е равностойна на HD7770 и GTX 650 Ti. Няма да задълбавам в това при коя игра колко кадри вади определена видеокарта, но разликите са не повече от 10-15 %. И всичко това може да се измени при комбинации с различни клокърски и неклокърски процесори или при клок на самата видеокарта.

Обаче 650-тката е малко по-добра спрямо радеона. ;)
  • Автор

Значи при тези игри и 7770 ще е добре с i3 процесор.

Обаче 650-тката е малко по-добра спрямо радеона. ;)

Казах, 10-15 % в предния си пост ;). И всичко това се изменя, ако клокнеш видеокартата или процесора. Ако си с Phenom, може да го пуснаш на 4 GHz и нещата стават различни, специално при DIRT 3. Ето и долу горе как влияят процесорите при тая игра:

Публикувано изображение

Значи при тези игри и 7770 ще е добре с i3 процесор.

По-скоро ще е по-добре с Phenom, ако го клокнеш.

• Автор

Аз няма да клоквам искам играта да върви като хората.

Аз няма да клоквам искам играта да върви като хората.

Ами дадох ти мое клипче, как съм играл тая игра с по-слаби компоненти от тия, за които говорим. И без клок Phenom-ът е на нивото на i3, само дето е по-евтин.

Редактирано от Кирилов (преглед на промените)

• Автор

Тогава е по добре амд процесора с gtx 650 ti .

Тогава е по добре амд процесора с gtx 650 ti .

Колегите по-горе казаха мненията си. Ако се вмества в бюджета, това е добро решение. Тоест, ако ти идва скъпо с I3. Ако не, може да вземеш и i3. Говорим за една игра само, а при всички игри е различно. Никой тук не може да ти каже, как примерно би се държала конфигурацията при GRID 2, която е пак на Codemasters, както и DIRT 3. Ако обаче те интересува какво е влиянието на процесора и какво на видеокартата, ето едно изследване на руски език. Надявам се да не е проблем. Там са включени 20 игри и при една част от тях процесорът взема превес, при други видеокартата. Не може да се даде еднозначен отговор, какво е по-добре. Все пак руснаците са си направили един интересен рейтинг, като конфигурациите събрали над 2000 точки се смятат, че са комфортни за игра. Тоест, осигуряват поне 60 fps средно.

http://www.overclockers.ru/lab/49974_2/Chto_vazhnee_dlya_igrovogo_PK_processor_ili_videokarta_Oktyabr_2012_goda_Vypusk_3.html

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.