Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Овърклок на Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+

Featured Replies

хм Асус е на друго мнение - PCIe трябва да поставен на 101мегахерца, колкото и смешно да е това :)

а относно оверклока - и на 2300 да дигне пак има полза

Чак пък толкова... едва ли има кой знае колко приложения, които да се нуждаят от толкова голяма процесорна мощ... аз имам атлон 64 на 3000+ и не виждам абсолютно никакъв смисъл да го овърклоквам освен за спорта... ако си купя GeForce 7800 тогава да кажеш, че има някакъв смисъл че да източи цялата видео мощ като хората.

Рам и видео - това са най-зверски нужните компоненти :)

хм Асус е на друго мнение - PCIe трябва да поставен на 101мегахерца, колкото и смешно да е това :)

<{POST_SNAPBACK}>

Вярно е. И не само за Асус, ами май за всички nForce. Ако дъното е с AGP(NF2, NF3) пък трябва да се сложи на 67МХз, пак заради същия бъг.

Чак пък толкова... едва ли има кой знае колко приложения, които да се нуждаят от толкова голяма процесорна мощ...

Aз съм пък с 2800+ и вярвай ми определено има забележителна разлика при овърклок @2400МХз в сравнение с номиналната честота. В игрите може би не толкова голяма, макар че пак се усеща особено в по-новите заглавия, но я конвертирай видео да видиш.

Чак пък толкова... едва ли има кой знае колко приложения, които да се нуждаят от толкова голяма процесорна мощ
Зависи с какво се занимаваш.Игри като Need For Speed Most Wanted го искат.Програми за архивиране и разархивиране сащо работят по-барзо.Ако щеш дори и антивирусната ти програма ще ти се види по-лека :speak: .Ако едновременно работиш с няколко програми,пак ще усетиш разлика.А дори и само за спорта да го правиш,пак си заслужава cool.gif .А PCI Express дали е на 100 или 101 според мен не е от значение,важното е да е твърдо-фиксиран.

разбира се,че има разлика.При мен разликата между 1800 МHz и 2400 MHz е около 30%-35% измерено с PCMark 05.Все пак всеки MHz,който успееш да постигнеш,е подарък от AMD :)

Редактирано от iovi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.