Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

сокет ам2 какво е

Featured Replies

Нееее , някой се бъзика - да ходи темата в празни приказки :) Фризер нямаш ли бе човек - ще кара доста повече докато загрее :D

• Отговори 59
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

...обаче на единия му извадих сокета...

Това ми звучи направо зловещо човек-не е истина просто :no-no::shock11::angry::lol6: . Не искам да се подигравам на никого, но как може да не разбираш нищо и да пипаш. Поне първо се поинтересувай -просто така за обща култура. Не че аз съм чак такъв разбирач ма ти направо ме шашна.

С братовчед ми разглобихме компютрите и сега ще пускаме частите за продан.

Ако имате телевизори, разглобете и тях, а после и пералнята с хладикника. За какво ви е такава електроника в къщи? Я давай частите на битака, хем ще изкарате с братчеда по някой лев.Някой си беше ми казал, че сега в България се раждат много умни деца.Вече вярвам!

Пий си хапчетата редовно , вчера имаше един който го преследват - искат да го убият :)

Аз му прочетох всичките постове от как се е регистрирал. Общо, няма глупости а смисленни и добри въпроси. Но за хапчетата си прав. Да не прескача ден!

тея компютри бяха стари и ще вземем някой лев от тях

..."...обаче на единия му извадих сокета..."

А можеш ли да ни обясниш, как си извадил сокета/куплунга за процесора/ "туй бялото" по твоите думи и последното здраво ли е?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

и ще вземем някой лев от тях

Съмнявам се.

Съсипали сте частите ако някои купи нещо, после ще ви търси за да ви тегли един заслужен бои.

Не съм сигурен, но мисля че нямаме тема за бисери или теми-бисери. Ако съответните лица имат интерес, нека създадат и такъв раздел. Отговорите могат да смачкат сценаристите на Слави веднага:

Ако имате телевизори, разглобете и тях, а после и пералнята с хладилника............

Не съм сигурен, но мисля че нямаме тема за бисери или теми-бисери. Ако съответните лица имат интерес, нека създадат и такъв раздел. Отговорите могат да смачкат сценаристите на Слави веднага:

Има, има! Ето: http://www.kaldata.com/forums/topic/184193-%D0%B1%D0%B8%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%8F-2/

Прочетете някои и ще ви се вдигне настроението поне с една единица. Лека вечер Ви желая!

Добре си го изкормил :) другите слотове не можа ли да свалиш - хората що злато свалят от тях :D

Това ми напомня на това:

Ето го сокера Публикувано изображение

СокеРа добре си го показал- покажи сега и дУното... :)

П.С. както и Струментите с които бачкориш

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

"О,миг,поспри,ти си тъй прекрасен...." Какво са ви направили тия лаптопи,че тъй люто сте им се заканили? Аз предлагам тази тема вече да се затвори,защото явно нищо градивно не открия авторът в нея.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

В тази тема има страшен расизъм към "сокери" АМ2.Иначе разглобяването е Баш майсторско :D

Редактирано от XperiaNeo (преглед на промените)

Съжалявам, сърце не ми дава да затворя тази тема. Чакам Епизод 3: Отмъщението на лаптопите. Лекичко ще коригирам местоположението на темата, че вече отива повече за друг раздел. Поздрави и лек и успешен ден!

Давайте на воля вече!

Трябва подраздел "Не правете това у дома си" :)

п.п. Молитвата на форумния помощник която публикува в бисерите ме 'утепа' от смях...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.