Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой лаптоп е по-добър

Featured Replies

Здравейте. Спрял съм се на тези два лаптопа и искам да разбера кой е по добър. ACER AS5560G-63426G50MNK и HP PAVILION G6-2260SU/C5S72EA. Лаптопа ще се ползва за всичко. Разбирасе искам да мога да играя тези по-новите игри. Мерси предварително :)

Нито един от двата не става за исканите от теб нужди! Особено за игрите. Поздрави и лек и успешен ден!

от тези двата бих взел ACER-a, като цяло - не бих рискувал да купя лаптоп с процесор на АМД. Бих ти препоръчал да събереш още малко пари и да си вземеш -> http://ardes.bg/laptop/Lenovo+IdeaPad+G580AH-46136 Ако не можеш - взимай Acer-а, само че поне го вземи от някой нормален магазин за компютри със сервиз -> http://ardes.bg/laptop/ACER+AS5560G-63424G50MNKK-42581

Умишлено ли си се насочил към АМД процесори или??? Защото в този ценови диапазон, Амд-то за нищо не стават. А относно игрите , не мисля че ще можеш да играеш стари игри , а ти искаш и от новите :D :D :D , но ако твърдо си се спрял на тези двата ACER-a е по добрия избор, може да губиш USB 3.0 , но пък ХП лаптопите в този клас са пълен шитт. За да вземеш. що годе добро HP трябва да се изръсиш двойно повече пари. Успех със избора и лек ден !!!

Acer-a е по добрия вариант според мен. Щом искащ да играеш игри обаче събери някой лев отгоре за по хубав и не го купувай от такива вериги магазини.

Нито единия не става за игри. За тези пари: Laptop-ACER-E1-531-B9704G75MNKS.

е ти къде скочи направо.... с тая вградената интелска карта...

Нито един от 2-та не става даже стари игри няма да ти тръгнат.Аз ти препоръчвам http://ardes.bg/laptop/Samsung+NP300E5X-A05BG-44679 макар че е с интелско видео но е нова и е хладна има някой нвидия които греят, ако е само за посочените от теб неща без игрите става,а може цс или нфс по 30 час ама не ти препоръчват да се играе.

Преди 1 седмица един приятел си взе Acer-а 5560G-6342 батълфилд 3-ката и си тръгна перфектно без да насича и цикли. 3 часа играхме на него и се представи супер в гейминга. След това и фифата сложихме и там също геймплея беше страхотен.

Преди 1 седмица един приятел си взе Acer-а 5560G-6342 батълфилд 3-ката и си тръгна перфектно без да насича и цикли. 3 часа играхме на него и се представи супер в гейминга. След това и фифата сложихме и там също геймплея беше страхотен.

Да продължи да играе дали няма да грее.

Да продължи да играе дали няма да грее.

А кой лаптоп при игри не грее? Мнения от сорта на: стари игри няма да тръгнат, а ти искаш нови.. не трябва да се допускат. Игрите тръгват, играят се пък било то и на минимални или средни детайли (зависи от класа лаптоп). И нови и стари. Ти лично на колко лаптопа си играл BF3, че казваш, че няма да тръгне? Друг е въпроса, че греят. Всички греят при такова натоварване, не са конструирани за игри все пак. Ако това е, което си искал да кажеш.. иди ела, ама да се изказваш неподготвен по тоя начин. По темата: ако главното за което се взима е игрите, насочи се към настолен компютър. Лаптопите не са направени за игри, въпреки, че ги подкарват и игрите са playable. Греят много и живота ѝм се съкращава значително. Ако игрите не са от първостепенно значение: Acer-а е по-добрия вариант.

А кой лаптоп при игри не грее? Мнения от сорта на: стари игри няма да тръгнат, а ти искаш нови.. не трябва да се допускат. Игрите тръгват, играят се пък било то и на минимални или средни детайли (зависи от класа лаптоп). И нови и стари. Ти лично на колко лаптопа си играл BF3, че казваш, че няма да тръгне? Друг е въпроса, че греят. Всички греят при такова натоварване, не са конструирани за игри все пак. Ако това е, което си искал да кажеш.. иди ела, ама да се изказваш неподготвен по тоя начин. По темата: ако главното за което се взима е игрите, насочи се към настолен компютър. Лаптопите не са направени за игри, въпреки, че ги подкарват и игрите са playable. Греят много и живота ѝм се съкращава значително. Ако игрите не са от първостепенно значение: Acer-а е по-добрия вариант.

Ок така е ама не сам казал че няма да грее исках да кажа че ако е вградено видео са с по ниски температури.Как ще тръгне BF3 на Acer-a той нито процесор нито видео за моето предложение едва ли ще тръгне BF3.

• Автор

Вижте аз като казвам че ще играя игри нямам в предвид да играя по 10 часа на ден игри просто ей така по 2-3 часа на ден и това е. А и не ми се дават много пари за лаптоп затова съм се спрял на тези двата. Виждам че повечето избират Acer за по-добър.

Вижте аз като казвам че ще играя игри нямам в предвид да играя по 10 часа на ден игри просто ей така по 2-3 часа на ден и това е. А и не ми се дават много пари за лаптоп затова съм се спрял на тези двата. Виждам че повечето избират Acer за по-добър.

И 2-3 часа са много за такава машина. По-добре помисли дали ти трябва лаптоп или може и настолен...

А кой лаптоп при игри не грее?

моят. тошибичка с Т6500 процесор и видео на АТИ 4650. нито процесора, нито видеото са качвали над 70 градуса. NFS Most Wanted 2012 ми върви на медиум детайли без да сече грам, а може би може да се дигнат още малко.

Отгоре лаптопа съвсем леко се загрява и то при продължителна игра.

Acer-a от двата, които си дал е за предпочитане поради по-добрите характеристики спрямо НР-то. Но не си мисли че ще е много добро качеството на изработка.

моят. тошибичка с Т6500 процесор и видео на АТИ 4650. нито процесора, нито видеото са качвали над 70 градуса. NFS Most Wanted 2012 ми върви на медиум детайли без да сече грам, а може би може да се дигнат още малко.

Отгоре лаптопа съвсем леко се загрява и то при продължителна игра.

Acer-a от двата, които си дал е за предпочитане поради по-добрите характеристики спрямо НР-то. Но не си мисли че ще е много добро качеството на изработка.

HP много ги подценяват :D Много не качествена изработка ( например като моя HP 625 ) Греят яко :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.