Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подновяване на договор към Globul

Featured Replies

Въпросът ми е дали подновяването на договор може да се извърши един месец преди изтичането на предходния.Имам предвид не да се премине на друг абонаментен план, а да се преподпише старият.

Той се подновява автоматично :) Поне така е при М-тел :)

• Автор

Да, но аз искам да взема телефон при подновяването.

Да, но аз искам да взема телефон при подновяването.

Да, можеш да го направиш. Не при всички модели ще имаш отстъпка ако не промениш тарифния си план.
  • Автор

Да, можеш да го направиш. Не при всички модели ще имаш отстъпка ако не промениш тарифния си план.

За globul move se ще има ли отстъпка при подновяване на договора.

Трябва да попиташ в Глобул, ние от къде да знаем.

• Автор

Трябва да попиташ в Глобул, ние от къде да знаем.

Точно това и ще направя утре, но просто исках да се посъветвам първо с вас.

Въпросът ми е дали подновяването на договор може да се извърши един месец преди изтичането на предходния.Имам предвид не да се премине на друг абонаментен план, а да се преподпише старият.

Може. Но колко и какви отстъпки ще имаш зависи от досегашният ти план (в коя група попадаш по потребление), какви са офертите за телефона според тези групи, имал ли си закъснения при плащане на сметката, какъв ще е новият план, който ще избереш. Разни такива... В Globul ще могат да ти отговорят най-точно.

Поздрави!

Що пишеш глупости само да се правиш на интересен?

Що пишеш глупости само да се правиш на интересен?

На баща ми договора нали така се поднови и като разбра полудя :D

Абсолютно всички договори и към трите оператора подновили се след 25.12.2011г. се считат за безсрочни. т.е. във всеки един момент можете да ги спрете, преминете на предплатена карта или да подновите плана си. Няма такъв филм автоматично подновен за 1 г..

Абсолютно всички договори и към трите оператора подновили се след 25.12.2011г. се считат за безсрочни.

т.е. във всеки един момент можете да ги спрете, преминете на предплатена карта или да подновите плана си.

Няма такъв филм автоматично подновен за 1 г..

И да и не. Идеята е, че ако си подписал договор след този период, то той е за 1 или 2 години, но след това вече не може да се подновява автоматично.

Идеята е, че ако сега отидеш и си направиш нов договор в него е заложен срок от 1 година (или 2) и след това вече става безсрочен. Запазиха им това право, заради телефонните апарати на промоция към повечето договори.

И другото, което е. От договор към предплатена карта не може. Не и със запазване на номера...

Поздрави!

И да и не. Идеята е, че ако си подписал договор след този период, то той е за 1 или 2 години, но след това вече не може да се подновява автоматично.

Идеята е, че ако сега отидеш и си направиш нов договор в него е заложен срок от 1 година (или 2) и след това вече става безсрочен. Запазиха им това право, заради телефонните апарати на промоция към повечето договори.

И другото, което е. От договор към предплатена карта не може. Не и със запазване на номера...

Поздрави!

Това означава ли, че след като ми изтече договорът, аз по всяко едно време мога да го прекратя без каквото и да е предизвестие и неустойка?

Това значи, че след като ти изтече договора той не се подновява автоматично, а става безсрочен. И да, можеш да го спреш по всяко време, но мисля, че има някакъв срок на предизвестие, който може и да е седмица. Не съм сигурен. И да, означава без неустойка.

И при трите оператора може от сметка да преминеш на предплатена карта и да си запазиш номера. Само малко е по сложно във Виваком но и там може. Аз имах три карти на сметка сега ми е една. Другите 2 със същите номера си ги оставих на предплатени. Малко брах ядове с виваком но и там си я прехвърлих на ваучер.

Това означава ли, че след като ми изтече договорът, аз по всяко едно време мога да го прекратя без каквото и да е предизвестие и неустойка?

Да, както каза колегата quickJO. Аз в момента съм без срочен договор към Глобул на същата тарифа, която беше когато го подновявах за последно. Малко е тегаво, щото ти звънят всяка седмица да предлагат нов договор, ама аз им свикнах. :)

И при трите оператора може от сметка да преминеш на предплатена карта и да си запазиш номера.

Само малко е по сложно във Виваком но и там може.

Аз имах три карти на сметка сега ми е една. Другите 2 със същите номера си ги оставих на предплатени. Малко брах ядове с виваком но и там си я прехвърлих на ваучер.

Излизаме от темата, но на майка ми на няколко пъти са ѝ отказвали. При което тя си прекратяваше договорите, общо 2-3 до сега. Аз си мисля, че ако можеше, само при споменавате за отказване щяха да умекнат. Камо ли вече като прекратяваш да не измислят начина да те запазят, макар и на ваучер.

На Глобул сме всички в семейството и никога не сме били на друг оператор.

Малко е тегаво, щото ти звънят всяка седмица да предлагат нов договор, ама аз им свикнах. :)

И за това си има лекарство, но рецептата е индивидуална.

Е аз имам още една година от моят договор и има време да преценявам как и защо...но информацията ми беше полезна.

Благодаря и на двама ви за намесата

Работя в Мтел и до нас има офиси и на Глобул и на Виваком. При Глобул трябва да отидеш в последните три дни на договора и да пуснеш молба за преминаване от postpaid към prepaid или по разбираемо казано от сметка на ваучер. Тогава в молбата пишеш или номер на член от семейството или номер на банкова сметка, в коята да преведат последната такса и на каса се заплаща 6 лв за чипа на новата карта. Скед това се звъни на един номер на Глобул, където ти предлагат всякакви оферти за да не минаваш на карта и след като им откажеш ти дават един код, който вписваш в молбата. На мен след 24 ч. вече ми бяха пуснали новата карта, след което се обадих на оператор и си избрах подходящ план. При Мтел е най- лесно преминаването към ваучер. Отиваш в последните 2 дни плащаш 1,60 лв. подписваш се на молбата и до 24 часа тя ще ти е активна. При Виваком няма такава опция и единствения начин е да си прехвърлиш картата на сметка към BOB и след три месеца да отидеш в офис на Виваком и да пусне port in за преминаване към тях на предплатена карта. Така си прехвърлих моите карти а и на много мои познати. Всеки един магазин има определен позволен брой карти, които трябва да преминат на предплатени и ако го надвишат се глобява персонала. Извинявам се за това че леко излизам извън темата, но с това може да съм полезен на някой , който го залъжат че не може да преминава от сметка на ваучер.

Редактирано от joroiliev (преглед на промените)

Работя в Мтел и до нас има офиси и на Глобул и на Виваком.

................

postpaid към prepaid

................

Пак извън темата. Тук не става дума за минаване към предплатени карти и за предимствата на някои мобилни търгаши пред другите в този смисъл.

...

Явно си по-запознат. Не мога да споря. Но благодаря за информацията.

Поздрави!

На баща ми договора нали така се поднови и като разбра полудя :D

Кога това 2007? 2009? От две години няма такова нещо.

Като човек не си следи нещата после не му е друг виновен.

• Автор

Много ви благодаря за мненията, бяха ми от полза. Поздрави на всички.

Както обещах пускам документа, с който преминах от сметка на предплатена карта. Така че ако в някой офис ви кажат че не може да преминете а задължително ви накарат да преподпишете или спрете картата да знаете че не е така.

post-73774-0-80753800-1354904917_thumb.j

Редактирано от joroiliev (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.