Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп до 750-800 лв.

Featured Replies

Ще купувам лаптоп за тези пари.Търся нещо стабилно работещо и надеждно като компоненти.Ще го ползвам за интернет ,за информация-документи ,филми ,музика,може и някоя игра,Гледах много марки с еднакви компоненти и противоречиви отзиви,но знам че за тези пари риска да взема някой дарак е много голям и за това търся реални отзиви.Основните работи на които държа са да е тих ,да не грее много.Колебая се между DELL,HP,LENOVO,TOSHIBA

Fujitsu Lifebook AH512 или Samsung NP300E5X, като личните ми предпочитания са към Фуджитсуто.
Много добри предложени. Мойте лични насоки са към Samsung-a, заради батерията и екрана.

Но който и от двата да вземеш - няма да сбъркаш

Оправи си линка, че така води към целият магазин... Айде, форума пак се прецака... Имаме проблеми след ъпдейта от преди няколко дни. не мога да те цитирам... Дай описание на продукта или друг линк, че този води в небитието...

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Fujitsu Lifebook AH512 или Samsung NP300E5X, като личните ми предпочитания са към Фуджитсуто.

Людмиле, дай обосновка защо Фуджитсуто, при условие че самсунга има матов екран..

Редактирано от julienalexandrov (преглед на промените)

Фуджитсу правят страхотни лаптопи от много време насам  а и във форума поне аз не съм срещал потребител оплакал се от някакви дефекти и проблеми с тях. Марката не е много долюбвана в България не знам защо но са  доста читави и като изработка . Самсунг  направиха 1 серия лаптопи но това не ги прави лидери при мобилните с-ми . Вярно е също,че не може да се иска кой знае какво от лаптоп за 900 лева и има защо той да струва толкова. Последното  нещо което ще гледате в един лаптоп  е дали екрана е матов или огледален. Скапано охлаждане,клавиатура,панти,шаси,корпус  все важни неща за  мобилните машинки на които да се обърне внимание. В това отношение Леновото предложено в темата е на светлинни години напред като качество пред тоя Самсунг. не е без значение и фирмата да има традиции в правенето на мобилни компютри което не може да се каже за самсунг колкото и  атрактивни да са техните предложения.  Гледайте и гаранционно и извън гаранционно обслужване  да има и да е на ниво с дълга гаранция . Отидете на място и пипнете и вижте преди да закупите каквото и да е .

Моят избор е   http://www.laptop.bg/laptops-samsung-NP300E5X-samsung_np300e5x_A03BG

бижу е-личен опит!!!

Повече инфо: http://www.samsung.com/bg/consumer/pc-peripherals-printer/notebooks/essential/NP300E5X-A01BG

Редактирано от ester77 (преглед на промените)

Людмиле, дай обосновка защо Фуджитсуто, при условие че самсунга има матов екран..

Щото  са железни машини с дълга гаранция  и отлично сервизно обслужване, а и батерията държи не по-малко от тази на Самсунга. В тоя ценови клас  това  е важно.

• Автор
Щото  са железни машини с дълга гаранция  и отлично сервизно обслужване, а и батерията държи не по-малко от тази на Самсунга. В тоя ценови клас  това  е важно.

Колебая се между Lenovo-тo и Фуджи-то.Повече ми харесва  Леново-то,заради дисплея и по-бързия диск ,намерил съм го за 779 с две год. гаранция.Какво да правя

Колебая се между Lenovo-тo и Фуджи-то.Повече ми харесва  Леново-то,заради дисплея и по-бързия диск ,намерил съм го за 779 с две год. гаранция.Какво да правя
Взимаш това, което ти харесва. Чу нашите доводи. А в края на крайщата ти ще ползваш тая машина всеки ден, важно е да ти харесва.

Малко по евтино предложение на промоция ,http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT%20PACKARD-11/HP-630-B7B25EA-3GB-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BA-%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0-HP-4910 нека по запознатите да кажат дали си заслужава.

Малко по евтино предложение на промоция ,http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT PACKARD-11/HP-630-B7B25EA-3GB-Ñ-подаÑÑк-ÑанÑа-HP-4910 нека по запознатите да кажат дали си заслужава.
Евтино, пластмасово и в същото време същинско дърво.

Не го препоръчвам!

Евтино, пластмасово и в същото време същинско дърво. Не го препоръчвам!

Защо да е дърво и какво като е пластмаса, повечето са такива? Аз също за сега към него съм се насочил, но към модел с повече рам и по-голям хард и за това ми е любопитно да чуя мнение против лаптопа.

Искате мнение и сега ще ви го дам .  На 14 месец  му замина батерията  и се наложи смяната и . След още  2 месеца се разпои буксата за слушалките. Клавиатурата е  некачествена и пропада при малко по голям натиск. Дисплея  е с много малки ъгли на видимост и при слънце е мъка да видите нещо.Пантите на лаптопа са пластмасови и с времето се разхлабват. Вентилаторчето е  супер малко  и жужи като пчела ако го натоварите малко повече. Лаптопа бе закупен от комшията и след всичките тия перипетии успешно продаден на друг човек да си блъска той главата с него. Има модели на Асус дето са по качествени и трайни от точно този модел . Като прибавите и гаранцията която е само 1 година  за зарядно и за лаптопа и картинката е просто чудесна.Lenovo ThinkPad Edge E530 е класа над това недоразумение което се каните да си закупите по всички показатели като се започне от камерата и се стигне до батерия и гаранция. Фифа ще играете на тая пръчка ама друг път :) освен ако не сте любител на слайд шоуто при игра на 640x480 . Успех с избора и безпроблемна работа каквото и да решите да си закупите.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Аз пък не препоръчвам Lenovo ThinkPad Edge E530. Edge серията на Thinkpad няма нищо общо със здравината на T и W сериите. Това е бюджетния сегмент на Thinkpad и има проблеми с охлаждането, проблеми със зареждането. Насочете се към Samsung или Fujitsu.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.