Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мога ли да клокна Intel Pentium G860

Featured Replies

Здравейте, искам да ви попитам мога ли да напъна още малко процесорчето този процесор и ако да моля да ми обясни как да го клокна също да не пускам нова тема дигнах честотата на  това видео

на 1100 мегахерца да питам безопасно ли е или да си го върна Благодаря.

1. Не те съветвам да ровиш без да си прочел какво и как се прави, за да не съсипеш процесора или дъното. За видеокартата се отнася същото. За момента върни всичко на стандартни настройки.

2. Дай си цялата конфигурация, за да се види дали има смисъл да се прави клок и ако става колегите  ще те насочат какво може и какво не.

3. В момента е коледа, празник е.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Първо кажи какво е дъното. По принцип може да се клокне само по шина до около 105-106 MHz, но всичко зависи. Моя съм го клокнал до 105.9 MHz  на шината и дотам. По-нагоре явно иска играчка. Всъщност, играчка падна и до тия 3180 MHz,  защото сдаваше багажа още на 104.7 MHz. това са 6 % прираст, което е добре дошло за видеокартата. Така като гледам и твоята не е цвете за мирисане. Демек иска си процесор. 

:) Е, ти хептен бюджетната си я подкарал. 

ПП: Прегледах ръководството на дъното ти, но не открих търсената функция за вдигане честотата на шината. Може и аз да съм пропуснал нещо, но за 71 лева може и да не съм. А и тия Asrock  са такива скъперници, че дори не може да увеличиш снимките им в .pdf  формат :)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Няма да се получат нещата с овърклок на този процесор, защото е със заключен множител.Максимумът, който можеш да изкараш от него е като клокваш по шина, но и там гредата е с 5-6мхз над шината от 100мхз.Или при множител 30 и шина 105 (при което не е сигурно дали ще бъде стабилен) получаваш 3150мхз или 150мхз отгоре.Прецени дали си заслужава!

• Автор

Ясно върнах си всичко на дефулт явно няма никакъв смисъл от клок Благодаря на отзовалите се.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.