Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Повече инфо за "немарковите" телефони

Featured Replies

Здравейте.

Първо - весели празници на всички !

Та като стана въпрос за празници: те са идеална възможност за подаряване и получаване на подаръци. Доста хора покрай тази Коледа си подариха телефони. Кой от кой по-скъп. Кой от кой по- ...

В тази връзка ви моля да си кажете вашите мниния и впечатления за т.нар. "немаркови" телефони, които според своите спецификации вършат същото като своите "маркови" събратя. Давам да пример ТОЗИ ТЕЛЕФОН. Само за пример. Има си всичко необходимо /според мен/, но цената му е доста по-ниска от подобрите маркови.

Използвам случая да задам и неизменния въпрос: ако имам желание да притежавам телефон с подобни възможности, но не мога да си позволя 1200 лв. мога ли да го заместя с нещо като на линка ?

Моля за вашите мнения. Още по-интересни ще са ми мненията на притежатели на "немарков" телефон.

Поздрави на всички ... :ski7:

Определено има още много да се желае, че да е с равностойни характеристики с телефоните, които са на цена 1200лв. Ако само камерите и диагонала на дисплея бяха определящите фактори да се набута човек с тая пластмаса съм съгласен..Макар че на тая цена и броя на мегапикселите май е само софтуерно достижим, а оптическата част вероятно е годна колкото съвсем да не е без хич.

Не се лъжете със тези китайски реплики. Доста теми във форума съм срещал, на потребители които имат проблеми с тях.

За 200 $, може да се вземе нисък/среден клас телефон със андроид. Който няма да Ви създава главоболия, в сравнение от горе посочената реплика.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=577624&scenario=&productarea=P11040101&detailScenario=GSM-aparat-PRESTIGIO-MULTIPHONE-4300 Вчера взех този и съм приятно изненадан. Скоро се очаква да пуснат 4500 на българския пазар, който ще е с 8mpx камера 2ядрен 1гхц процесор и още по добри параметри от този на цена от около 400-450лв. Според мен това е по-добър вариант от това за което ти питаш.

• Автор
http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=577624&scenario=&productarea=P11040101&detailScenario=GSM-aparat-PRESTIGIO-MULTIPHONE-4300 Вчера взех този и съм приятно изненадан. Скоро се очаква да пуснат 4500 на българския пазар, който ще е с 8mpx камера 2ядрен 1гхц процесор и още по добри параметри от този на цена от около 400-450лв. Според мен това е по-добър вариант от това за което ти питаш.

Честито !

Иначе - ясно е, че репликата е с различно качество от оригиналните, но чак пък толкова ли е голяма разликата ?!? Нали приложенията работят като на оригиналните ?!? Не е ли вярно, че голяма част от цената на "оригиналните" е заради самата марка ?

Не е ли вярно, че голяма част от цената на "оригиналните" е заради самата марка ?

Не точно. Някои производители доста надценяват продуктите си. Ако например частите за направата на 1 бр. от продукт "X" са небходими 200 долара, той го продава на 250 с цел да си избие печалба. Да не говорим за данъците и таксите които се начисляват след производството.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.