Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Настройка на рутер D-Link

Featured Replies

Опитвам се да си пусна безжичен интернет през рутер d-link dir-615.

Успях някак си чрез кабел, но безжично нещо не ми е ясно как става.

Измъкнах кабела между рутера и компютъра очаквайки да си остнае интернета, но уви не стана.

Трябва ли някакви по специални настройки да правя на рутера?

Бихте ли дали препоръки като за начинаещ?

Опитвам се да си пусна безжичен интернет през рутер d-link dir-615.

Успях някак си чрез кабел, но безжично нещо не ми е ясно как става.

Измъкнах кабела между рутера и компютъра очаквайки да си остнае интернета, но уви не стана.

Трябва ли някакви по специални настройки да правя на рутера?

Бихте ли дали препоръки като за начинаещ?

Ето ти линк с активен симулатор. Не знам какво не е ясно:

http://www.support.dlink.com/emulators/dir615_revB/221/Wizard_Wireless.html

• 8 месеца по-късно...

Здравейте тези настройки вече съм ги направила, но въпреки това не се получава. Изписва ми че се свързва но няма интернет достъп. Не мога да разбера къде е проблема. Уж всичко съм направила както трябва .. 

Здравейте тези настройки вече съм ги направила, но въпреки това не се получава. Изписва ми че се свързва но няма интернет достъп. Не мога да разбера къде е проблема. Уж всичко съм направила както трябва .. 

Машината, която се свързва безжично как получава ИП адрес?

Машината, която се свързва безжично как получава ИП адрес?

Незнам! От няколко дни сме към DC corporation . Нищо не са ми казвали като ни прекарваха интернета. А ние на другия ден си взехме рутера 

Незнам! От няколко дни сме към DC corporation . Нищо не са ми казвали като ни прекарваха интернета. А ние на другия ден си взехме рутера 

Аз говоря за настройките на операционната система, не настройките на интернет достъпа. А настроили ли сте маршрутизатора да се свързва към интернет?

Аз говоря за настройките на операционната система, не настройките на интернет достъпа. А настроили ли сте маршрутизатора да се свързва към интернет?

За маршрутизатора мисля, че да! А иначе за ИП адреса май там нещо не е както трябва. Защото като правих настройките в клипа, който гледах беше оставено с нули .. и аз така го оставих .. 

За маршрутизатора мисля, че да! А иначе за ИП адреса май там нещо не е както трябва. Защото като правих настройките в клипа, който гледах беше оставено с нули .. и аз така го оставих .. 

Трябва да е на автоматични настройки. След като се свържете към безжичната мрежа можете да проверите какво е положението с командата

ipconfig/all

(изпълнена в cmd)

Трябва да е на автоматични настройки. След като се свържете към безжичната мрежа можете да проверите какво е положението с командата

ipconfig/all

(изпълнена в cmd)

Направих го. Снимах го. Но немога да кача снимката за да ти покажа .. 

Здравейте,

Следния текст е взет е страницата на DC Corporation:

IP адресите се разпределят динамично и не е необходимо да се въвеждат настройки в компютъра. Нужно е единствено компютърът Ви да разполага с работеща мрежова карта или USB вход с инсталирани драйвери за модема.

Това ме навежда над мисълта, че май нищо не трябва да се въвежда. От друга страна си спомних за една случка с един мой рутер, където трябваше да го регистрират при доставчика (предполагам му искаха MAK адреса), преди да мога да го ползвам и той да получава сигнал. Вие сте взели рутера, след като вече е прекаран интернета, което означава, че те не знаят за него. 

Ако с настройките не се получи, може да отправите въпроса и към тях - не е изключено горния сценарии да е в сила ...

Поздрави !

P.S. В момента имам точно D-LINK Dir-615 и досега рядко е правил проблем с wireless-a. Но и рестарти е ял достатъчно, така, че не е изключено и някакъв дефект, но е малко вероятно ...

Редактирано от soundtracker (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.