Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дъно рам захранване и процесор до 450 лева

Featured Replies

• Автор

Стига с критикитети нервиш ме не харесвам интел и това което правят. Досега бях на интел и не съм доволен от тях моето си мнение. Вие го харесвайте аз парите ги давам аз и си решавам. Благодаря на всички ако  дойде днес ще кача видео и снимки само кутията е грозна но се търпи.

Редактирано от Radeon98 (преглед на промените)

• Отговори 100
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
Честито и със здраве да си ползваш машинката !

Поздрави !

С твоя помощ нямаше да мога да се справя благодаря за което !

• Автор

Е гати предложете дъно към амд то защото това което поръчах не е налично ? Трябва ми спешно да предложите ! Благодаря отново .

Като ще трябва да добавиш още 20лв за това дъно, ако говорим за онова дето е 87 се е свършило?

И ако е така май ще е по-добре конфигурацията да се вземе от sky.bg

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

• Автор

Доставката горе долу колко ?

Ето това в скай.бг е за 439лв:

Дънни платки за AMD ASROCK FM2A55M-DGS/BULK/, AMD A55, DDR III 2400+(OC)/800, VGA, DVI, RAID, GLAN FM2 1 88.06 88.06   лв.   Процесори AMD AMD A10-5800K X4 Quad Core, HD 7660D, 3.80GHz, FM2 1 233.93 233.93   лв.   RAM памети за настолни компютри ADATA 4GB DDR III 1600 1 35.52 35.52   лв.   Кутии и Захранвания FORTRON FSP500-60APN, 500W 1 81.54 81.54   лв. Ами за доставката не мога да ти отоговря. Мисля, че се мереха килограмите на това, което получаваш...  

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

• Автор

Мисля че частите ще са до 5 кила ако са до офис още по евтино ще излезе .

Та сега смятате колко парички имате във вас, после конфигурацията+доставката дали стигат и казвате, ако не стигат по-горе съм предложил същата конфигурация на cyborg_ само дето е от скай.бг и захранването е ралзично, че неговото не можах да го намеря в скай :)

• Автор

Захранването което ще взимам е 100 лева не е това което киборг предложи !

И става горе долу същото !

Най-добре ще е ако си постнеш избраната конфигурация и парите, който имаш, за да видиме дали ще стигнат и от кое е най-добре да се реже ако се наложи... Сега нямам никаква представа колко промени са направени по рам паметта, захранване, дънна платка....?

• Автор

Конфигурацията е поръчана така че няма смисъл вече да се говори.

• Автор

Частите дойдоха искам да попитам дали трябва да добавя термо паста на процесро защото на радиатора с който дойде има едни малки петънца сиви на цвят това ли е термопастата ? А и трябва ли ми някъква гривна за статичното електричество дане прецакам частите ?

Редактирано от Radeon98 (преглед на промените)

• Автор

Само с захранването не мога да се оправя има ли някакъв урок как се връзва ? Благодаря предварително !

Само с захранването не мога да се оправя има ли някакъв урок как се връзва ? Благодаря предварително !

Захранването не може да се обърка 

Голямата букса е в дъното ако 24 пина се слага още 4 пина и не може да се обърка защото са близо до голямата

Има още една букса 4 пина, която се слага някъде близо до процесора.

Другите не можеш да ги объркаш

• Автор

Помагайте останаха да включа само копчето за пускане но не знам къде да го вържа ? Кажете как ?

Свържи кабела в POWER_SW и си прочети упътването на дъното .

С това незнание е опасна работа ! По-добре го закарай на някой сервиз ,че да не вземеш да счупиш или изкривиш някое стикче от Front Panel-a на  дънната платка (там където се включват кабелите от кутията , за да се стартира от копчето компютъра , за лапичките и вс. останало) ,че ще оплескаш нещата... Иначе в книжката на дънната платка е описано кои кабел в кое стикче да влезе , и как да бъде обърнат кабела с + или - , но това мисля че не е за теб работа , щом не знаеш ...

Редактирано от Andrey_96 (преглед на промените)

То и на дънната платка би трябвало да си пише :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.