Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лек проблем с новата видео карта

Featured Replies

Здравейте ! Преди около 2-3 дена си закупих новата конфигурация, инсталирах си операционната система (Уиндоус 7 Ултимейт 62-бит), драйверите и т.н., но...мисля, че картата не работи на 100% както беше очаквано. (най-долу съм описал всичките компоненти) Имам чувството, че драйверите на картата не са от най-новите версии и като че ли това пречи на картата да върви с пълния си потенциал. Пример давам... до момента съм стигнал горе долу до края  на Crysis - битката с извънземния Exosuit на кораба... играя на възможно най-високите настройки, единствено резолюцията е доста ниска - 1280х1024, защото все още не съм си взел по-хубав монитор. Та така - играта ми доста често насича, а особено на това ниво - извънземния като стъпи на земята и имам чувството, че се връщам назад във времето, когато бях с nVidia FX 5500...и евентуално играта крашва...не мисля, че трябва да има подобни проблеми за подобна карта ? Някакви идеи ? Конфигурация: Дъно:  ASROCK B75 PRO3-M Процесор: Intel CORE i5 3470, 3.2GHz РАМ: Corsair Vengeance 2x4GB DDRIII memory @ 1600MHz Твърд диск: Seagate Barrucada 1TB Видео: SAPPHIRE HD 7850 2GB, OC Захранване: FractalDesign 500W Integra Кутия: CM Elite 430 Записвачка: Не съм сигурен, защото ми я смениха поради липса на тази, която исках. Иначе е LG.

Току що проверих и видях, че драйверите ми са 9.2.0.0 версията...намерих този сайт: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx , оттук да ги инсталирам ?

Да, свали по-новите, инсталирай ги и тествай.

Такива проблеми при мен са съществували и в момента съществуват. Причината - въпреки мощната видеокарта, явно нещо не се понася понякога с високите нива на антиалайзинг. Обикновено това е 16xQCSAA.  Затова ти препоръчвам да н амалиш тоя показател. Примерно 8xCSAA ще ти свърши същата работа или просто пусни играта на 1600х1200 с по-малко АА. 

• Автор

Добре, благодаря за изчерпателната информация. В момента свалям Catalyst Software 12.10 версията. Останалите неща - Latest Beta Driver, и Latest Beta Driver with NET 4.0 Support трябват ли ми ? @KB2640148, ще го имам в предвид. В настройките АА-то е на 16х, ще пробвам да го намаля.

Редактирано от Shabatshalom (преглед на промените)

Такива проблеми при мен са съществували и в момента съществуват. Причината - въпреки мощната видеокарта, явно нещо не се понася понякога с високите нива на антиалайзинг. Обикновено това е 16xQCSAA.  Затова ти препоръчвам да н амалиш тоя показател. Примерно 8xCSAA ще ти свърши същата работа или просто пусни играта на 1600х1200 с по-малко АА. 
Съгласен съм, че AA товари, за AF важи същото, но как смяташ, че човекът ще пусне 1600*1200 на 1280*1024 монитор?
Съгласен съм, че AA товари, за AF важи същото, но как смяташ, че човекът ще пусне 1600*1200 на 1280*1024 монитор?

Предположих, че може да поддържа тая резолюция. Ако може, може. И аз съм със 17 инчово CRT,  но то си поддържа 1600х1200. Както и да е, идеята бе ако има 1600х1200  да играе играта не с най-завъртяните нива на АА, а с нещо по-ниско. Така резолюцията ще компенсира назъбванията.

• Автор

Инсталирах новите драйвери и току що направих един бенчмарк с Unigine Heaven 3.0 DX11 - максимални настройки с резолюция 1280x1024. Резултатите: 

FPS: 56.5 Scores: 1424 Min FPS: 10.7 Max FPS: 116.9 Сравних с няколко други бенчмаркове и мисля, че е нормално ?

• Автор

Какво дропване ? Просто като цяло картата не работеше на 100%. Драйверите обаче наистина помогнаха. Благодаря на всички за мненията ! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.