Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да сваля 3 кг за 5 дни

Featured Replies

Здравейте на 15 години съм от Хасково и искам да питам как мога да сваля 3 кг за 5 дни, след 5 дни имам състезание 
Значи спортувам редовно ..
Събота и Неделя : Сутрин правя по 40 мин кросче
Понеделник имам 2 тренировки по Борба : на всяка една свалям от 300 до 600 гр.
Вторник имам 2 тренировки по Борба : на всяка една свалям от 300 до 600 гр.
Сряда имам пак 2 трениовки по Борба: на всяка една свалям от 300 до 600гр.

Та въпроса ми е може ли да ми предложите някоя лека диета :)
Тежа: 50 кг трябва да стигна до : 47 кг 

Редактирано от Comeout (преглед на промените)

какви диети все ви гонят не ми е ясно -

спри хляба и това е

Здравейте на 15 години съм от Хасково и искам да питам как мога да сваля 3 кг за 5 дни, след 5 дни имам състезание в гр.Враца 
Значи спортувам редовно ..

Ако спортуваше редовно щеше да знаеш, че това е невъзможно!Изобщо мисълта за подобно начинание е повече от безумна.

• Автор

Защо да е невъзможно да се свалят 3 кг за 5 дни ? 

• Автор

Вода? Значи ако спра водата трябва да ям повече плодове?

Много спортисти ползват диуретици, но не знам дали е безопасно.

Това което luckyboy казва е правилно. Ти си активен спортист и отиваш на състезание. Не се чувстваш силен в категорията си и искаш да играеш в по-долната, където ти е спокойно. Тия 5 килограма как точно мислиш ще излязат от теб, от къде? Тия грамове дето си мислиш че ги губиш на тренировка, нали се сещаш че после се възстановяват, тъй като загубите са основно от течности. Нямаш мазнини които си седят спокойно и чакат да се сетиш за тях, колкото си имал, са се стопили първите месеци когато си започнал да тренираш. Тялото ти в момента е придобило едни оптимални за теб форма, съотношение и тегло.

Аз поне винаги имах мерак да играя с по-големите, че не ми беше интересно иначе. Така че не те разбирам... 

EDIT: Това със спирането на течностите и диуретиците може и да помогне, но ми се струва много опасно. Не мисля, че ще имаш сили да се биеш после. На голям автогол ми изглежда.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Comeout цялата ти подготовка (ако изобщо може да се нарече така) е сбъркана или липсва...След като си активен спортист, както твърдиш, защо допусна това да се случи?Нали не научи днес датата на състезанието? Би трябвало да имаш установена диета, която стриктно да спазваш.Ако ти липсва такава, трябва да се обърнеш към специалист в тази област,който да ти изготви програма съобразена с годините, килограмите и т.н, а не към многознайковците от kaldata (и аз в това число  :) )

Понеделник имам 2 тренировки по Борба : на всяка една свалям от 300 до 600 гр.
Вторник имам 2 тренировки по Борба : на всяка една свалям от 300 до 600 гр.
Сряда имам пак 2 трениовки по Борба: на всяка една свалям от 300 до 600гр.

Тия глупости кой ти ги каза, треньора?Изобщо спорта (особено борбата) не е като пиенето на бира.За него си трябва здрава воля и много хъс.Казвам го от личен опит!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Автор

Ами отдавна почнах да свалям килограми бях 56 сега съм 50 останаха ми още 3 :) И имам подкожни мазнини и то много :(

Моята "рецепта" е: 2 , ако са ви малко 3 кофички кисело мляко на ден без захар или с 1 до 3 супени лъжици захар на кофичка, според предпочитанието ви.

За една седмица, със сигурност ще отслабнете минимум с 3 кг., без да усещате глад,  без практически неудобства и "натоварване" на психиката.

Ако усещате напрежение, увеличете кофичките кисело мляко с още една.

Моята "рецепта" е: 2 , ако са ви малко 3 кофички кисело мляко на ден без захар или с 1 до 3 супени лъжици захар на кофичка, според предпочитанието ви.

За една седмица, със сигурност ще отслабнете минимум с 3 кг., без да усещате глад,  без практически неудобства и "натоварване" на психиката.

Ако усещате напрежение, увеличете кофичките кисело мляко с още една.

И киселото мляко също, добре че ме подсети мерси -

съчетано с картофи както ти е кеф

Не, не се бъзикам - говоря от личен опит

;)

Ами отдавна почнах да свалям килограми бях 56 сега съм 50 останаха ми още 3 :) И имам подкожни мазнини и то много :(

Ако имаш познати боксьори попитай тях.Те общо взето, особено леките категории имат редовно проблем с кантара и са царе на бързото сваляне и то без да губят от сила и мускулен тонус.Не си манекенка за да ядеш само кисело мляко,но общо взето те чака: сауна,прием на точно изчислени калории и безкрайно скачане на въже с грейка.Пак повтарям - питай боксьорите.

И без Фурантрил и други диуретици - на 15г. си и рисковете за здравето ти са големи.Само за информация:при повечето агресивни диуретици си губи много калий.Ти тренираш активно,а при изпотяването се губят още микроелементи и отново калий.Ниското ниво на калият,пък води до нарушения честотата и рамвомерността на сърдечния ритъм и съответно поява на екстраситоли.Нямаш ли познат спортен лекар (и личният ще свърши работа) да ти обясни рисковете?

Редактирано от larryone (преглед на промените)

• Автор

Вчера си писах с един приятел той е боксьор значи каза ми да правя през всеки ден
Събота и Неделя да правя 10 обиколки / 1 обиколка = 600 м 
Сутрин: 4 твърдо сварени яйца ( без жълтък)
Обяд: Кисело мляко 0,1 процента с малко степче и трици ( помагало в wc )
Вечеря в 6 часа: 1 пилешка пържола Публикувано изображение

Вчера си писах с един приятел той е боксьор значи каза ми да правя през всеки ден

Същността а проблема не се изразява в свалянето на килограмите, а в състоянието в което ще се намираш след това.Времето е твърде малко и дори да успееш да ги свалиш, организмът ти ще е изтощен, което от своя страна прави участието ти на това састезание доста рисковано и до известна степен с предопределен край.

Боза с айран върши същата работа, нали няма да се състезаваш в тоалетната....? :D  :D  :D

• Автор

Ами кантара е на 17 а състезанието на 18 :) така че имам един ден да се възтановя така че ще изям 5 6 шоколада :D :D :D ще си купя витаминчета и готоово :)

Ами кантара е на 17 а състезанието на 18 :) така че имам един ден да се възтановя така че ще изям 5 6 шоколада :D :D :D ще си купя витаминчета и готоово :)

Човече, ако наистина искаш да успееш, както казах по-горе се допитай до човек, който ще ти изготви персонална диета.Всичко останало са празни приказки и забава!За мен темата е приключена.

Човече, ако наистина искаш да успееш, както казах по-горе се допитай до човек, който ще ти изготви персонална диета.Всичко останало са празни приказки и забава!За мен темата е приключена.

Не е ли късно за персонална диета?

И понеже виждам, че страшно разбираш си взел правилното решение да се чупиш от темата!

И понеже виждам, че страшно разбираш си взел правилното решение да се чупиш от темата!

Салам, хайде стига спам!!! :D

Ти, обаче, не си взел правилното решение и с регистрацията направо си се втурнал да спамиш темите.

Спри се овреме, прочети правилата и приятен престой във форумите ти желая.

И киселото мляко също, добре че ме подсети мерси -

съчетано с картофи както ти е кеф

Не, не се бъзикам - говоря от личен опит

;)

Вярвам ти! :)

Но по-добре ще бъде, вместо картофи, към киселото мляко да се добави твърдо сварено яйце, едно или две. Ако не обичате твърдо сварени яйца, тогава задължително само едно, нетвърдо сварено.

Можете да прибавите и бучица сирене, не повече от 50 -60 грама.

Гарантирам пълен успех в свалянето на килограми.

Тази "рецепта" е добра. За да бъде отлична, според мен, и липсва зеленчука :) салатата, която може да се приема без ограничение в грамажа, когато човек иска да свали килограми и е спортист.

Редактирано от Марея (преглед на промените)

Аз на 15 исках да качвам килограми, а не да свалям. Ама, че извратена младеж :P  На 20 току виж си поискал да бъдеш манекенка с тия пропорции, към които се стремиш. Ама погледни Азис. Може и него да попиташ как е успял. Знам един сигурен начин. Каластирката. Ама кой кого, не е много ясно. 

Течностите се спират(ограничават максимално) от 5-3 дена преди тренировка, много полезни съвети са ти дадени а най-полезния да се допиташ до трениор или активен спортист в твоята област!

• 2 месеца по-късно...

Яж плодове , кисело мляко , зелен чай ... няма начин при такъв режим да не ги свалиш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.