Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Идеи за дома и градината !


Препоръчан отговор


https://www.vbox7.com/play:0c925d0054&p=user&id=4821885&order=rate

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • Отговори 654
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Перфектният начин за счупване на яйца


2111450620.jpg

Яйчената черупка е с дебелина 0,5 мм и е изградена от няколко слоя. Здравината й зависи от здравето и възрастта на кокошката, храната, която е приемала, начина, по който яйцето се съхранява и т.н.

Има много фактори, свързани с постигането на перфектното счупване - вида на инструмента, който се ползва, скоростта и ъгълът на удара, силата и доброто последващо движение.

За да постигнете най-добри резултати, трябва да държите яйцето в дланта си със заострен край към върховете на пръстите. След това трябва да го разполовите с нож, удряйки по средата на яйцето. Движението на китката наподобява хвърляне на въдица за риболов.

Тази техника създава ударна сила, при която от ръба на ножа се създава достатъчно високо налягане, за да се разруши черупката с минимални пукнатини от двете страни на линията на удара. По този начин се намалява риска в сместа да паднат частици от черупката.
Съвършенството на метода обаче зависи и от вида и състоянието на яйцата – при по-големите яйца, които идват от по-старите птици, и яйцата, съхранявани дълго време, имат по-голяма опасност от неправилно счупване на черупките. Най-добри резултати се постигат с пресни яйца, със средни размери.

Най-добрият начин за съхраняване на яйцата е в кутия, при постоянна температура, далече от пряка слънчева светлина - за предпочитане в хладилника.

bistro.bg

 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

 


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

кутийките от Тик-так са идеални за съхранение на подправки

14915295_1706486339667613_64037425983097

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Мили хора, може ли малко помощ с  фирми, които предлагат качествени маркучи за капково напояване. Нашите нещо се предоадоха тази година и ни трябва смяна. Пропоръчаха ми да закупя от тук, но се колебая все още  https://stabilagro.com/polivni-sistemi/kapkovo-napoqvane/markuch-za-kapkovo-napovane Някой с мение за Dual Drip? 

Благодаря :)

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване