Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за нова конфигурация

Featured Replies

Абе те дъната на AsRock в момента са си чудесни, аз си ги препоръчвам редовно на клиенти, ама не ми харесва как мислят някои хора, дай да купим най-мощното и най-евтиното, 'щото цената...

• Автор

Май за сега  е това, ако имам допълнителни въпроси ще пиша.

Благодаря :wors:

Не съм съгласен с изводите, изключая в някаква степен за кутията или по-скоро за захранването в нея сравнено със сийсоник от гледна точка на качеството. Примерно, вижданията ти за качеството на платките на Асрок, са остарели поне с 4-5 години.

И аз не съм съгласен напълно, но само в часта за хард дисковете. Ако се погледне статистиката се вижда, че всяко ново поколение хард дискове е доста по-бързо от старото. Така, че сравнението между думички  като blue и caviar black  не е много коректно. Това, че Seagate  дава една или 2 години гаранция ( вече) не означава, че тоя хард ще го хвърлиш след една или две години, а другия ще те изтрае 5. Ако беше така, нямаше Мерцедес все още да дават 2 години гаранция, а китайците 5 с техния GW,  сглобен в БГ. Кой е по-качествения автомобил според теб?

Що се отнася до дъната на GB и Asrock,  мисля, че вторите икономисват от много неща, само и само да предложат ниска цена и повечко екстри. Човек като прочете дългата листа с описанието на Asrock  си казва....егати, тия как са побрали всичко това върху салфетката? Че на всичко отгоре продават и без пари! Но не забелязва, че го цакат с топла бира. 

• Автор

Вслушах се в съветите ви и промених малко конфигурацията.

Ето това поръчах и днес пристигна, остава само сглобяването :)

http://nikem-bg.net/cart/45113p1r45943p1r45335p1r45336p1r45222p1r45743p1r1005p1rf.html

+ WD 500GB SATA3 Caviar Black от sky

Вслушах се в съветите ви и промених малко конфигурацията.

Ето това поръчах и днес пристигна, остава само сглобяването :)

http://nikem-bg.net/cart/45113p1r45943p1r45335p1r45336p1r45222p1r45743p1r1005p1rf.html

+ WD 500GB SATA3 Caviar Black от sky

И на своя глава си поръчал една плчка рам 4гб и една 2гб, просто втората няма да работи!

• Автор

Според кого няма да работи.

Работят и двете при това в двоен режим(Все пак са еднакви само паметта им е различна)

Може да е грешка. Иначе, защо да не работи? Само за двуканалния режим не е сигурно.  

Що се отнася до дъната на GB и Asrock,  мисля, че вторите икономисват от много неща, само и само да предложат ниска цена и повечко екстри. Човек като прочете дългата листа с описанието на Asrock  си казва....егати, тия как са побрали всичко това върху салфетката? Че на всичко отгоре продават и без пари! Но не забелязва, че го цакат с топла бира. 

Е, в дъна за 80-100 лв. няма как да има всичко. В моето Асрок нищо не е икономисано, ама струва доста повече ;)

Редактирано от Петко К (преглед на промените)

Един малък коментар на конфигурацията...в кои съвети си се вслушал? G860  е едно 10-15 % по-бавен при игрите, а при някои дори много повече. Примерно F1. Може G2120  да е по-скъп, но пък и идеален за тая видеокарта. А това с паметта не го разбирам. Каква е идеята? 4ГБ   в едноканален режим да, но 4+2...вярно, че 2х2 ще работи в двуканален, но пък защо са ти 6 GB RAM? За какво няма да ти стигне? При IB процесорите паметта е без значение за работоспособността при игри. А за хард диска...всеки си има мнение, но аз бих заложил на поне 1 TB  твърд диск с 64 MB кеш. 

Този диск 1TB SEAGATE 6G/7200/64M SATA не само е два пъти по-голям от този, който си поръчал, но е и по-бърз от него. За сметка на това е по-евтин :)

И по-тих!

Това му беше споменато доста пъти!

И по-тих!

Това му беше споменато доста пъти!

Еми както е казал автора ... 

Tihomir1234, на 18 Яну 2013 - 13:46, каза:Публикувано изображение

Здравейте!

Става дума за мой приятел, направихме някакви прости сметки и бюджета е 1000 и малко отгоре лева. С цел да се вземе нещо по-добро може и малко повече. Какво ще кажете за следната конфигурация?

Монитор и периферия не са нужни. За процесора държи да е Интел, хард диск WD. За другото няма претенци.

Компютърът доколкото знам ще се ползва за браузване из интернет, гледане на HD филми и 3D, някакви игри.

Моля, компетентите потребители да изкажат мнение за конкретното предложение и ако имат предложение за по-ниска сума да споделят.

Публикувано изображение

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Здравейте!

Става дума за мой приятел, направихме някакви прости сметки и бюджета е 1000 и малко отгоре лева. С цел да се вземе нещо по-добро може и малко повече. Какво ще кажете за следната конфигурация?

Монитор и периферия не са нужни. За процесора държи да е Интел, хард диск WD. За другото няма претенци.

Компютърът доколкото знам ще се ползва за браузване из интернет, гледане на HD филми и 3D, някакви игри.

Моля, компетентите потребители да искажат мнение за конкретното предложение и ако имат предложение за по-ниска сума да споделят.

Публикувано изображение

Ето една по-балансирана  и добра гейм конфигурация!

количка

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.