Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон от Виваком

Featured Replies

Предложете, кой апарат да взема от следните: 1. Nokia Lumia 710. 2. Nokia Lumia 610. 3.Samsung S5830 Galaxy Ace. 4.LG Optimus 3D P920. Нямам никаква представа от смартфони, ОС . Апарата е за подарък. Хардуерно ми е ясно, кой е най-добрия, но на практика съм нула. Магазина, от който ще го взема е ясен Виваком. Бюджета е до 300лв. с договор.

Приемам и други предложения в рамките на бюджета.

Аз съм за LG-то. Защо ли?

Защото е с Андроид, двуядрен процесор и с по-голям екран с хубава плътност.

Съперникът му е Lumia 710, но с този стар Windows Phone ме губят.

Един приятел е с Galaxy Ace, и е доволен. За мен задължително Android, а щом е подарък, някак си трябва да се помисли и като дизайн кое би допаднало повече. Поздрави! п.с. В момента точно, до 31-ви от Виваком имат промоция с до 80% намаления, според срока и стойността на договора. Заслужава си да се види на място какви телефони са им останали от промоцията, може да излезне и нещо много по-добро.

• Автор

И аз бях се спрял на LG, но пишат че при по-продължителна работа от 2 минути човек го заболяват очите и затова все още не съм отишъл до магазина.

710 ми харесва хардуерно след LG, но ОС ме притеснява и защо също не знам, т.е. фактите в полза на една от двете ОС. 710 имал достатъчно лош звук, който ставал още по-лош, ако се включат и други неща- това е според едно ревю.

Външният вид на 710 според мен ( човек със стари разбирания ) е най-зле.

По принцип не съм фен на LG, но от тези е най-добро. Galaxy ace не е добър избор понеже вече има доста остарял хардуер, а лумиите са с windows phone.

• Автор

Относно хардуера знам, че е остарял. ОС windows phone, с какво е по-лоша от андроида, това незнам а се налага навсякаде като постулат.

Едното с с отворен код, а другото не е - до там ми се простира знанието.

Относно хардуера знам, че е остарял. ОС windows phone, с какво е по-лоша от андроида, това незнам а се налага навсякаде като постулат.

Едното с с отворен код, а другото не е - до там ми се простира знанието.

Лично на мен windows phone не ми харесва понеже ги няма доста от приложенията и игрите които ми харесват за андроид. Но все пак всичко опира до личен избор. :)

Относно хардуера знам, че е остарял. ОС windows phone, с какво е по-лоша от андроида, това незнам а се налага навсякаде като постулат. Едното с с отворен код, а другото не е - до там ми се простира знанието.
Самит Windows тук е по-стар, самите Майкрософт си признаха, че това е един вид бета версия. Истинският е 8-цата. Но все пак има далеч по-малко приложения и далеч по непопулярна е. Да не говорим, че Google отказа да разработва приложения за Windows Phone, което стеснява опцията за най-популярните като GMail, Google Maps и сродни. Макар и да решиха да пуснат няколко с обяснението, че няма да работят правилно. Отделно затвореният код, отделно още куп други неща. За нищо на света не бих препоръчал Windows Phone на този етап.
И аз бях се спрял на LG, но пишат че при по-продължителна работа от 2 минути човек го заболяват очите и затова все още не съм отишъл до магазина.

Тия градски легенди, кой ги разпространява и най-вече кой ги вярва? Тия които пишат така, са платени от конкуренцията хвъргачи на кал, или тук там може и да е драснал човек с офтамологични проблеми, който очите го болят при каквото и да е натоварване.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.