Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

jetAudio-два въпроса

Featured Replies

Изтеглих си последната версия на jetAudio 6.2.6 и след това Updatе-та. Инсталирах си програмата, разархивирах ъпдейта в папката на jetAudio, но все още в Preferences/Sound, не мога да маркирам 32bit output... или Enable DRC, излиза ми следното съобщение "Plus version or Sound Extension pack is required to enable andvanced sound output option suck 32bit output. or DRC and Dynamic LImiter. Do you want to visit our homepage for more information".

Също така искам да питам дали има възможност както в WinAmp-а(с Q беше там :blink: ) да наглася коя да е следващата песен.

Благодаря предварително ;)

Редактирано от Funkdoobiest (преглед на промените)

Само не разбирам какво печелиш от 32 битово възпроизвеждане. Звуковата ти карта в най-добрия случай е 24 битова, а и те не са евтини. Разлика в качеството РЕАЛНО няма да усетиш. Вече в зависимост от това как еквалайзера се справя с различните режими, тогава може би да. Winamp, например, при използване на 24 битово възпроизвеждане с ИЗКЛЮЧЕН еквалайзер е едно и също със 16 битово. След включване на еквалайзера се променя, но това се дължи на алгоритмите, чрез които той обработва информацията.

Музиката е 16 битов формат. Повече от това полза няма.

Колкото до това съобщение: оставам с впечатление, че просто не го разбираш. Казва ти, че му е нужна по-висша версия или разширение за да се подкара и те пита дали искаш да посетиш сайта за повече информация.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Автор

Не е 32 sad.gif , но е 24 :P . Добре тази настройка я игнорираме, а това че не си отговорил за нагласянето на следваща песен, значи липсва такава настройка :) ,така ли да го разбирам ?

пп: всеки път, като отварям плейлиста ми зарежда всички песни(6000), няма ли начин да не го прави ;(

Редактирано от Funkdoobiest (преглед на промените)

Не. Разбирай, че не знам дали има такава. Не работя с JetAudio. Потърси из нета инфо. По принцип ме съмнява да има, но не е изключено.

• 1 година по-късно...

Бихте ли ми казали от къде се изключва изскачащото прозорче на JetAudio-че не знам английски и не мога да се оправя

sad.gif

Това долу до часовника,като започне песен и излиза балонче с инфо-дразни ме и не искам да го гледам,но къде му е човката нямам на идея

;)

Бихте ли ми казали от къде се изключва изскачащото прозорче на JetAudio-че не знам английски и не мога да се оправя

sad.gif

Това долу до часовника,като започне песен и излиза балонче с инфо-дразни ме и не искам да го гледам,но къде му е човката нямам на идея

:)

Виж стр.4 в частта посветена на Display (Дисплей): от ръководството (третата снимка отгоре надолу) има опция Display->Balloon, там би следвало да има отметка за показване или скриване на изкащото прозорче.

Най-после ги намерих тия балони,имаше човки знаех си biggrin.gif

И доста ценни неща правело това JetAudio

Много ти благодаря

:nono:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.