Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за компютърна конфигурация за 1000лв и за 1500лв.

Featured Replies

Като влезеш в сайта и ги нацъкаш ще ти излезе и общата цена. Лош избор на захранване особено щом искаш да клокваш. Всички i5 са четириядрени (всъщност без мобилните). 

Ако си с над 4ГБ рам ти трябва 64 бит. ОС. 

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Еми , ако е по-добър няма да правим проблем за 20лв.   :) Иначе вероятно на този вариант ще се спра само да ми кажете колко ще излезе ???? MB: ASROCK Z77 EXTREME3 // CPU: INTEL I5-2500k 3.3 Ghz // RAM: CORSAIR 2x8GB Vengeance DDR3 1600Mhz // HDD: WD 1TB Caviar Blue 64Mb Sata III // GPU: Sapphire Vapor-X HD7950 3GB OC (950MHz/1250MHz) // PSU: CORSAIR CX 500W Builder Series V2 //  CASE: Cooler Master K380      И да попитам този процесор колко ядрен ? И при тези характеристики как ще мога да ползвам компа на макс , а не например да ми брои само 2гб рам или нещо подобно както ся е на лаптопа , просто да има добра производителност , че да мога да го ползвам дълги години , защото давам не малко пари  и затова на моменти ставам малко досаден  , просто да не съжалявам за напред .... :) 

Ще я ползваш дълги години при тоя заспал пазар, но преди това трябва да се научиш как точно да го правиш. Като ти гледам правописа, има още доста да учиш не само как да клокваш I5 2500K,  а и съвсем човешки нещица. 

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте !!! Аз съм нов във форума и честно казано не съм много навътре с нещата  и затова търся съвет от по-добри от мене , а и от специалисти , защото знам , че тези форуми са посещавани от такива хора . Планирам да си взема нов компютър този месец или пък следващия , който главно ще го ползвам за игри . От стария компютър няма да се ползва нищо , защото е прекалено слаб . Моля ви да ми покажете варианти за геймърски компютър за 1000лв. и за 1500лв , защото още не съм уточнил какъв ще ми е бюджета . Ако може и съвет за един хубав монитор . Мога и да направя компромис и да нахвърля  малко бюджета стига да е за нещо по-добри. За новия компютър само мога да кажа , че за процесор предпочитам марката Intel , а харда да е 1TB . Също така ще искам и за в бъдеще да мога да го ъпгрейдвам и към бюджета включете и една нова кутия . Това е от мене ,  пак ще повторя , че не съм много знаещ , щом става дума за компютърни части и подобни неща и затова разчитам на вас и дано ми предложите нещо качествено и добро , а и аз не се съмнявам  !!! :)

MB:Gigabyte 970A-D3

CPU:AMD FX4100 3.6Ghz AM3+ (4-Cores)

RAM:2 X 4GB DDR3 1600 Corsair Vangeance

PSU: 700 W APFC

VGA:sapphire AMD HD 6870

CASE: XXX

Total: 690 lv :)

tel:0988878700

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.