Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон с Dual SIM

Featured Replies

Търся си телефон, който да работи с две сим карти едновременно.

Едиинственото условие е двете карти да могат да работят едновременно, а не едната да е изключена, когато работи другата.

Някой от серията Samsung Duos в зависимост от бюджета ти и нещата които искаш да изпълнява допълнително.

• Автор

Някой от серията Samsung Duos в зависимост от бюджета ти и нещата които искаш да изпълнява допълнително.

И двете сим карти са активни по всяко време, така ли?

Off. Извинявай ама много ми е интересно що за прищявка е това ! Къде е ползата от цялата работа ?

• Автор

Off. Извинявай ама много ми е интересно що за прищявка е това ! Къде е ползата от цялата работа ?

Ползата от кое?

Да е с две сим карти или да искам да работят едновременно?

Като нямаш какво да кажеш не се намирай на приказка!

-------------------------

Приятел има Samsung, не е duos, но върши описаната от теб работа. Не е с тъч скрийн. Гледай да не е от китайските...

Ползата от кое?

Nokia 101 - перфектен за целта.

• Автор

Приятел има Samsung, не е duos, но върши описаната от теб работа. Не е с тъч скрийн. Гледай да не е от китайските...

Не държа да е Самсунг или да е някаква друга марка, просто търся нещо което да работи с двете сим карти едновременно. 

Колкото модела на Нокиа гледах, всичките са само с един канал за двете карти, т.е. едната е изключена, когато се ползва другата.

Не държа да е Самсунг или да е някаква друга марка, просто търся нещо което да работи с двете сим карти едновременно. 

Колкото модела на Нокиа гледах, всичките са само с един канал за двете карти, т.е. едната е изключена, когато се ползва другата.

Модела който съм ти препоръчал го имам и го ползвам. И двете карти работят едновременно. 

• Автор

Модела който съм ти препоръчал го имам и го ползвам. И двете карти работят едновременно. 

И може да те търсят на едната карта докато говориш на другата?

Аз други отзиви прочетох, но благодаря

И може да те търсят на едната карта докато говориш на другата?

Аз други отзиви прочетох, но благодаря

Хмм по време на разговор не съм сигурен дали може да те търсят на другата... Трябва да се провери :) Но иначе и двете са активни.

• Автор

Хмм по време на разговор не съм сигурен дали може да те търсят на другата... Трябва да се провери :) Но иначе и двете са активни.

На мен ми е ясно, че двете карти са активни, но едната ако се използва, другата е офлайн

Cпоред мен LG GX500 е с два радиомодула. gsmarena отбелязва телефоните с две сим карти, които имат само един радиомодул с определение dual standby, докато при това LG няма такова инфо. LG GX500 е стар модел, но все още може да се намери: справка.

P.S. Опс, още информация, че телефонът има два радиомодула: mobile-review.com

Верно че по темата нямам какво да кажа ! Понеже явно съм много задръстен покрай моята 5ца съм затъпял прогресивно и беше нормално да попитам какъв е келипира от двете карти че ако е нещо модерно да минавам веднага на подобно устройство което ще забие моето в земята .

Ползата от кое?

Ами и от двете така да се каже ! Лично аз през моята камбанария не мога да видя никаква полза от двете ! Все си мисля че и една ми върши същата работа, поне за моите нужди.

Като кажеш "5-ца" аз дали знам за какво говориш? Ако не знаеш ползата от Dual Sim, прочети. На мен не ми се обяснява да си губя времето.

Като кажеш "5-ца" аз дали знам за какво говориш? Ако не знаеш ползата от Dual Sim, прочети. На мен не ми се обяснява да си губя времето.

5ца е последния модел на Алкател !

Дай някъде линк да чета за тая полза ?  Само да не се окаже някоя простотия без полза че ще умра от смях .

5ца е последния модел на Алкател !

Дай някъде линк да чета за тая полза ?  Само да не се окаже някоя простотия без полза че ще умра от смях .

http://www.phonearena.com/phones/manufacturers/Alcatel

Кой точно? Не можах да го намеря под името "Alcatel 5" както примерно Iphone 5

http://www.phonearena.com/phones/manufacturers/Alcatel

Кой точно? Не можах да го намеря под името "Alcatel 5" както примерно Iphone 5

Виждаш ли колко си елементарен ! Виж като кажа за 5ца и колко бързо я откри че е само при iPhone но трябваше да се направиш на разсеян за по интересно, нали ?

На мен ми е ясно, че двете карти са активни, но едната ако се използва, другата е офлайн

А и да е онлайн как ще я ползваш като слушалката ти е заета ?

Аз ако има как да си изключа GSM линията направо бих се родил а на теб ти трябва още една ! Откачам като говоря по през 3G и да ми звънне телефона и без да пита да прехвърли на приоритет GSM .

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

Верно че по темата нямам какво да кажа ! Понеже явно съм много задръстен покрай моята 5ца съм затъпял прогресивно и беше нормално да попитам какъв е келипира от двете карти че ако е нещо модерно да минавам веднага на подобно устройство което ще забие моето в земята .

Ами и от двете така да се каже ! Лично аз през моята камбанария не мога да видя никаква полза от двете ! Все си мисля че и една ми върши същата работа, поне за моите нужди.

Поради простата причина, че имам 3 сим карти на различни оператори в различни държави.

Тъй като ми е важно, а не искам да имам 3 телефона, предпочитам две от сим картите да са в един апарат.

Т.е. моите нужди нямат нищо общо с твоите, както и обратното и поради това, цитираният от мен твой пост е пълна безмислица с оглед, че ти не си отправна точка и никой не е нужно да се съобразява с твоите критерии за достатъчност.

Ако си мислиш, че да имаш някъв вид телефон е мода, мога само да ти пожелая успех на модният подиум.

За мен тези неща са вещи, които ми служат, а не са модни аксесоари

А и да е онлайн как ще я ползваш като слушалката ти е заета ?

Аз ако има как да си изключа GSM линията направо бих се родил а на теб ти трябва още една ! Откачам като говоря по през 3G и да ми звънне телефона и без да пита да прехвърли на приоритет GSM .

Ми нарича се конферетен разговор. Според приоритета мога да преценя кой разговор да проведа, нали се сещаш? И не разбрах, какво общо има 3G-то

izabel1 просто напусни не само темата ами и сайта. Да не мислиш, че дишам и живея с ебаните телефони? Да не следя какви модели има всеки ден? Стана ми интересно какъв е този Алкател 5 и като го написах в google ме поправи на iphone 5, но аз си мислех, че ти може да имаш акъл и да не си се подиграл... Напускай сайта, не си за тук! Очевидно имаш желание да спориш и да се изтъкваш, по-умен ли стана като купи телефон който струва колкото брутния вътрешен продукт на България за 5 години напред? С iphone-a тръгнал да се хвали. НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА КАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБ!

Поради простата причина, че имам 3 сим карти на различни оператори в различни държави.

Тъй като ми е важно, а не искам да имам 3 телефона, предпочитам две от сим картите да са в един апарат.

Т.е. моите нужди нямат нищо общо с твоите, както и обратното и поради това, цитираният от мен твой пост е пълна безмислица с оглед, че ти не си отправна точка и никой не е нужно да се съобразява с твоите критерии за достатъчност.

Ако си мислиш, че да имаш някъв вид телефон е мода, мога само да ти пожелая успех на модният подиум.

За мен тези неща са вещи, които ми служат, а не са модни аксесоари

Ми нарича се конферетен разговор. Според приоритета мога да преценя кой разговор да проведа, нали се сещаш? И не разбрах, какво общо има 3G-то

Разбрах ти болката вече ! Трябва да се вкараш в приключения и да търсиш алтернативи защото хората с които си в комуникация са малко назад с технологиите ! И аз го имам този проблем с блакбери феновете и не можах да намеря алтернатива и се наложи да си го купя като втори тел. а със всички останали без значение с какви международни карти са си има viber, tango и куп подобни !

Ти с тия международни така и така си в роминг защо не си прехвърлиш всички карти на един номер и край !

А пък и ако не са активни едновременно не е болка за умиране ... който те търси ще те намери по късно !

izabel1 просто напусни не само темата ами и сайта. Да не мислиш, че дишам и живея с ебаните телефони? Да не следя какви модели има всеки ден? Стана ми интересно какъв е този Алкател 5 и като го написах в google ме поправи на iphone 5, но аз си мислех, че ти може да имаш акъл и да не си се подиграл... Напускай сайта, не си за тук! Очевидно имаш желание да спориш и да се изтъкваш, по-умен ли стана като купи телефон който струва колкото брутния вътрешен продукт на България за 5 години напред? С iphone-a тръгнал да се хвали. НЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ НА ТАЗИ ПЛАНЕТА КАТО ИМА ТАКИВА КАТО ТЕБ!

Този спам ти го започна аз попитах съвсем логично само за какво е тази гимнастика с 2,3,18,25 сим карти понеже ми се видя доста безсмислено !

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

изабел1, колко пъти ще се праскаш, че имаш Блакбери, Айфон и още там някакви скъпи телефони? Никой не го интересува.

Аз вече трети месец ползвам без проблем: http://www.smartphone.bg/archive/smartphones-prestigio-multiphone-prestigio_multiphone_4300_duo_white с 2 карти. ако се появи нещо имам 2 години към хенди.

Повече тук: http://www.androidbg.com/forum/topic48835-prestigio-multiphone-4300.html

http://www.prestigio.bg/products/Smartphones/MultiPhone

Ще ви помоля по-сдържано да пишете, мерси

:)

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

• Автор

Аз вече трети месец ползвам без проблем: http://www.smartphone.bg/archive/smartphones-prestigio-multiphone-prestigio_multiphone_4300_duo_white с 2 карти. ако се появи нещо имам 2 години към хенди.

Повече тук: http://www.androidbg.com/forum/topic48835-prestigio-multiphone-4300.html

http://www.prestigio.bg/products/Smartphones/MultiPhone

Ще ви помоля по-сдържано да пишете, мерси

:)

Имаше един сайт в който продаваха някакви неизвестни марки китайски (май) телефони.

Чувам доста се оплакват от Хенди и гаранционната поддръжка

Прегледай темата все пак, не ги знам Хенди, но дано не ми се налага. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.