Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стартира конкурс за изработването на лого и мото с голяма награда

Featured Replies

Здравейте,

виждам, че тук сте се събрали хора с интереси в сферата на графичния дизайн.
Основната ми идея е да ви кажа за
старта на един конкурс, в който може да се включите, защото няма възрастови или
някакъв друг вид ограничения.

Става дума за конкурса за изработване на лого и мото на Земеделската програма
за разивтие на селските райони. Няма и никакви творчески ограничения, а
наградата е 5 000 лева. Според мен още по-готиното е, че ще се гласува онлайн и
всичко ще явно през цялото време.

Вероятно аз самата ще направя нещо, но тъй като е готино да има конкуренция и
добри предложения, затова ви информирам. Ето тук прочетох правилата и всичко
около конкурса: http://prsr-konkurs.eu/

Здравейте,

виждам, че тук сте се събрали хора с интереси в сферата на графичния дизайн.

Основната ми идея е да ви кажа за

старта на един конкурс, в който може да се включите, защото няма възрастови или

някакъв друг вид ограничения.

Става дума за конкурса за изработване на лого и мото на Земеделската програма

за разивтие на селските райони. Няма и никакви творчески ограничения, а

наградата е 5 000 лева. Според мен още по-готиното е, че ще се гласува онлайн и

всичко ще явно през цялото време.

Вероятно аз самата ще направя нещо, но тъй като е готино да има конкуренция и

добри предложения, затова ви информирам. Ето тук прочетох правилата и всичко

около конкурса: http://prsr-konkurs.eu/

После защо са изхабени парите от хазната на държавата по какви ли не проекти....

• Автор

После защо са изхабени парите от хазната на държавата по какви ли не проекти....

Всъщнпост хазната  няма и капчица роля в цялата работа. Програмата е европейска и парите идват точно от ЕС и даже промяната е по желание на ЕС, а не на България!

Вече прочетох доста около този конкурс, така че подобен коментар е напълно излишен!

Всъщнпост хазната  няма и капчица роля в цялата работа. Програмата е европейска и парите идват точно от ЕС и даже промяната е по желание на ЕС, а не на България!

Вече прочетох доста около този конкурс, така че подобен коментар е напълно излишен!

Вие хубаво сте прочели коментарите, но явно сте пропуснала оня, където се посочва земеделският министър на фокус. Иначе нищо лично. А коментара на колегата си е съвсем на място, мило момиче!

http://www.kaldata.com/forums/topic/207191-%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%84-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%83%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B0-%D1%81-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D1%81/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

А вие явно, мило момиче, сте пропуснал да проверите информацията си докрай: http://www.dnes.bg/politika/2013/02/12/ne-me-razsledvat-ot-olaf-otseche-naidenov.179949

Според мен е важно да се отбележат мнения около конкурса, а не около министъра.

А ще имаш ли търпение да си чакаш наградата поне 2г след това ;)

А вие явно, мило момиче, сте пропуснал да проверите информацията си докрай: http://www.dnes.bg/politika/2013/02/12/ne-me-razsledvat-ot-olaf-otseche-naidenov.179949

Според мен е важно да се отбележат мнения около конкурса, а не около министъра.

Той може и да е отсякъл "

Не ме разследват от ОЛАФ, отсече Найденов"

но ОЛАФ още не са отсекли, а парите са от ТЯХ, кукло. И погледни "чичовото" аз не съм "момиченце" Половете по софийско нещо ги бъркате напоследък! Скрита или не, аз те виждам "момиченце"

"Според мен е важно да се отбележат мнения около конкурса, а не около министъра."

А според мен и много хора от България, е по-важно да се отбележат мненията около министъра а не около конкурса, защото резултата от конкурса може да е като от другия конкурс за логото на България! Виждате долният пост, нали?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И какво като министърът бил казал, че не го разследват ? Вие какво очаквате да каже, "Да, завъртях парите през мои фирми и направихме процедурите с пъти по-завишени цени, отколкото са реалните пазарни такива, за да може да окрадем колкото можем повече" ? Имате и наглостта покрай всичките скандали, на които ви цъфнаха за пореден път кирливите ризи, да се мъчите неуспешно да привлечете младите хора, та да си избършете ръцете с "видите ли, ето ние правим нещата прозрачно". Да, ама хората не пасат трева, най-малкото младите и интелигентните, които са тук и в цялото интернет пространство и по-добре не се излагайте повече по такива форуми. Не вървят тея евтини номера, така че не ни ги пробутвайте. Това е поредната ви простотия, за която ще отидат един куп пари във ваши хора, вместо в къде по-важни инициативи от харченето на стотици хиляди и милиони левове от данъкоплатци. Още по-лошо е, че не идват парите от държавния бюджет, това само демонстрира, че вече не крадете пари само от българските данъкоплатци, а от тези на целия Европейски съюз. "Конкурсът" и всякакви инициативи около него и свързани с него са безкрайно опорочени вече от вас самите, така че спестете си жалките опити да си вдигнете рейтинга предизборно с такива плоски "инициативи".

• Автор

В момента не знам как темата се превърна в пълен абсурд.

Значи на мен случайно ми попадна информация за конкурса и направих тема, защото предположих, че тук има доста хора с интереси в тази област, а какво се оказа, че има много хора с интерес да се изкажат за кражби на пари и министри.

Не знам какво повече да кажа.

ПП: Извинявам се наLZ4JW, че го нарекох "момиченце", техническа грешка... а щом той ме вижда да вземе да ми помогне с една задача за университета.

Виж какво, тя цялата идея е абсурдна, както и темата ти, не виждам какво се чудиш как е станала такава. Ако ти беше "случайно попаднала" информация за конкурса, последното, което щеше да направиш е да публикуваш информация за него в един от най-посещаваните форуми в България, за да "имало повече конкуренция и да е интересно" и умишлено да си намаляваш шансовете да спечелиш въпросната награда. Да се опитваш да ни убедиш в противното е да ни взимаш за балъци. Което си е обидно. Вместо да се покриете и да ви е срам, вие продължавате да се опитвате да популяризирате нещо, от което хората вече се отвращават. И не, няма да стигне 7000 харесвания страницата във Facebook.

Тема за лайкване във фейса ли е това, или за нещо реално. Защото министерствата си имат официални начини за обявяване на конкурсите и странични лица да печелят популярност на техен гръб, ми се вижда твърде нередно!

В момента не знам как темата се превърна в пълен абсурд.

Ами тука има доста дървени философи - просто не им обръщай внимание. ;)

Ами тука има доста дървени философи - просто не им обръщай внимание. ;)

А ВИЕ можете ли да посочите към коя точно група се числите? Да сме наясно поне за един ЧОВЕК!

• Автор

Бъдете всички живи и здрави.

Аз съм долна интригантка, рекламодателка и крада от европейските пари, поръсвам си главата с пепел и по този начин се залавям за разни неща :)

Системата ни е така,че на днешно време всичко се краде - хората лъжат.Цените поскъпват - заплатите падат.Накрая пак няма пари.Аз лично смятам,че който и да се наеме да прави това лого само ще е загуба на време.Ама "айде" като му дадат парите може да се похвали тук Хахахх!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.