Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мишката

Featured Replies

Здравейте, за пръв път пиша тук.

По същество имам мишка, която до скоро вървеше идеално, но един ден като я включих ми изписа, че устройството не може да бъде инсталирано...Аз си казах –"Явно мишката е заминала". След известно време проверих как ще работи на друг лаптоп и там тя си вървеше перфектно. Като се прибрах пробвах с работеща флашка, но уви същият проблем.

Някой ще ми обяснили как да го оправя.

П.П. Не знаех каде да пусна темата, защото НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ КОМПЮТРИ и ви моля да обяснявате по просто.

Windows 7 Home Premium

Процесор: Intel® Core i7-3610QM CPU @ 2.30GHz

Памет (RAM): 8.00 gb

Графика: Intel® HD Graphics 4000

Предварително благодаря.

До колкото разбирам, това е нов лаптоп и най вероятно е с USB 3.0 порт. За тези портове трябва драйвер за да върви. Просто инсталирай драйвера.

Абе как бе младеж, как да го свържа???

Отговор:

Трябва да смените компютъра, щом на друг тръгва означава че проблема е във вашият! Ако решите да го изхвърляте, умолявам ви обадете се.

Редактирано от "play" (преглед на промените)

• Автор

Пак ще ви напомня, че не разбирам въобще от компютри.

Реших да се поразровя из контол панела и вижте на какво се натакнах

post-334980-0-86015800-1361269597_thumb.

после реших да го проверя:

post-334980-0-28259000-1361269639_thumb.

и накрая:

post-334980-0-75771600-1361269672_thumb.

Мишката работеше преди перфектно, може да е някой вирус или нещо друго.

Ако не ми трябва ще ви го дам:Д

Ако мишката е usb 2.0 тя е съвместима със usb 3.0. Какъв е модела на лаптопа?

• Автор

Ако ви е от помощ имам 3 USB порта. 2 от дясно (черни на цвят) и 1 от ляво (син на цвят)

Модел: Acer Aspire V3-571G

Пак ще ви напомня, че не разбирам въобще от компютри.

Реших да се поразровя из контрол панела...

Сега се порови в диспечера на устройства и виж колко жълти питанки има там...Според мен,не си инсталирал всички драйвъри или си ги омазал,с някоя програма,за автоматично инсталиране на същите!

Този деймън туулс кога го инсталира?

• Автор

Преди 1 месец...честно казано този проблем се появи след една инсталирана 

Аз не си тегля често игри, но на тази бях така запален.

Ако не може да ми помогнете съм готов да си преинталирам компютъра или да го заведа на ремонт.

Ако някой има познания да ми даде контакт за връска (имейл, скайп),

Деинсталирай и играта и този деймън туулс.Да видиме ще се реши ли проблема.

• Автор

Единственото дейсвие беше, че компютъра се разчисти.

Ако някой може да помогне имейл: [email protected]

Както каза Димитър 59, виж в диспечера на устройства дали имаш удивителни. Ако имаш, трябва да инсталираш драйвъри за тези устройства. За да видиш диспечера, натискаш старт менюто и пишеш Devise manager, след  разклоняваш стрелките, за да видиш има ли удивителни. А иначе, ако не си инсталирал usb 3.0 драйвер, в сайта на Acer има за твоя лаптоп: Aspire V3-571G - Drivers

Може да опиташ с него.

• Автор

Благодаря за простото обяснение.

Сложих мишката (преди това нямаше питанки)

и ето резултата:

това е началната станица

post-334980-0-59452500-1361288688_thumb.

това е едното

post-334980-0-02979500-1361288698_thumb.

а това другото

post-334980-0-11629800-1361288706_thumb.

Пробвай да ъпдейтнеш драйвърите на тези устройства. Десен бутон, Properties/Driver/Update Driver.

• Автор

Windows ми обясни че са актуални. Ако ги дейнсталирам и наново ги инсталирам ще има ли ефект, да пробвам ли?

Червеното сандъче някаква оптимизираща програма ли е?

• Автор

Ако говориш за лентата с инструменти...това ми е скаипа:)

А другото куфарче ми го показва като отворя драйвара ( нещото спитанка).

Тогава опитай да сложиш usb3.0 драйвера от линка който ти дадох, за да видим дали ще заработи мишката.

Редактирано от locke (преглед на промените)

Здравейте, за пръв път пиша тук.

По същество имам мишка, която до скоро вървеше идеално, но един ден като я включих ми изписа, че устройството не може да бъде инсталирано...Аз си казах –"Явно мишката е заминала". След известно време проверих как ще работи на друг лаптоп и там тя си вървеше перфектно. Като се прибрах пробвах с работеща флашка, но уви същият проблем.

Някой ще ми обяснили как да го оправя.

П.П. Не знаех каде да пусна темата, защото НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ КОМПЮТРИ и ви моля да обяснявате по просто.

Windows 7 Home Premium

Процесор: Intel® Core i7-3610QM CPU @ 2.30GHz

Памет (RAM): 8.00 gb

Графика: Intel® HD Graphics 4000

Предварително благодаря.

търси проблемът в ментажкото захранване, с което захранваш компа (като за първо пробвай с изключване на захранващия кабел на компа от мрежата и натисни бутона за включване да се разредят кондензаторите на захранването)...

едит: ако това е лаптоп - вадиш адаптера и батерията и пробваш да включиш лаптопа няколко пъти...

не съм чел предните коментари, но 100% има идиоти дето са ти препоръчали да преинсталираш драйверите на usb (единствено usb 3.0 има нужда от драйвер и без него няма да вади грешка за непознат устройство - win въобще няма да го детектне, ако не е инсталиран драйвера)...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

the professor, става въпрос за лаптоп и ако имаш предвид мен, внимавай с езика. Да видим ти какво неидиотско предложение ще дадеш!

the professor, става въпрос за лаптоп и ако имаш предвид мен, внимавай с езика. Да видим ти какво неидиотско предложение ще дадеш!

дал съм го вече..., мога да добавя и още едно - проверка за изкъртени USB-ta или нагънати пластинки... вече много години се занимавам с комютри и нито веднъж проблемът не е бил в драйер на usb-то... обикновено камерата също е на usb, но тъчпада е на ps/2

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

1.Няма нужда са се заяждате.

2.Като имаш предвит че аз съм незапознат с компютрите, според теб каква ми беше първата мисъл?Много просто рестартирах, изклучвах, вадих зарядни, батерий. Ще пробвам пак.

П.П. Ако на някой му се избиват комплекси да пише другаде.

няма как да са искъртени, защото имам едно друго USB което май беше 3.00 или нещо такова беше. Та порта не съм го пипал въобще (лаптопа е само на 5 месеца) и сега го пробвах и същият проблем.

Мисля след малко да пробвам с махането на батерията и т.н.

Ако нищо не помага ще ходи на ремонт :(

1.Няма нужда са се заяждате.

2.Като имаш предвит че аз съм незапознат с компютрите, според теб каква ми беше първата мисъл?Много просто рестартирах, изклучвах, вадих зарядни, батерий. Ще пробвам пак.

П.П. Ако на някой му се избиват комплекси да пише другаде.

няма как да са искъртени, защото имам едно друго USB което май беше 3.00 или нещо такова беше. Та порта не съм го пипал въобще (лаптопа е само на 5 месеца) и сега го пробвах и същият проблем.

Мисля след малко да пробвам с махането на батерията и т.н.

Ако нищо не помага ще ходи на ремонт :(

не само да ги вадиш, а да се пробваш да включиш лаптопа без тях... колкото до usb 3.0 то тия usb-ta са 2 в 1 - това че 2.0 не работи, не значи че 3.0 и то - те са в 1 порт, но различни чипове, и порта е опроводен за 2.0 и 3.0 - така че е вузможно 2.0 устройство да не работи, но флашка на 3.0 ще работи...

Антивирусна има ли този комп?Незнам откъде си теглил играта.

• Автор

Заведох компютара на ремонт и всичко вече е наред.

Може да закривате темата (не съм сигурен тук как се прави).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.