Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвместимост на дъно и процесор

Featured Replies

Здравейте. Въпросът ми е кратък и точен този процесор http://ark.intel.com/products/35100/Intel-Celeron-Processor-E1500-512K-Cache-2_20-GHz-800-MHz-FSB , ще стане ли на ето това дъно http://www.gigabyte.bg/products/page/mb/ga-8i945pl-g/ . Изпадна ми това процесорче от един приятел, знам че си работи без проблем даже със боксовия охладител ще ми го даде. Виждам че дъното ми поддържа с.775, но несъм сигурен дали ще заработи процесора на това дъно затова и се допитвам до Вас.Благодаря Ви :)

Редактирано от С. Кондуров (преглед на промените)

• Автор

Точно с този модел е несъвместимо дъното сега видях.... Благодаря ти

• Автор

по-принцип биоса ми е Ф8 аз си го ъпдейтнах преди месец някаде :)

Ами ако си склонен да се разделиш с тая сума :) може да го купиш , на тоя бастун му писах на лични още когато пусна обявата че ги дава много скъпо , но не възприема :no-no: аз го купих миналата година за 30 лева , а иначе се продават по 35 .

Аз такъв процесор барабар с дъното и рамта ги подарих.Какво е това търгашество незнам.

• Автор

Не можах да разбера дали е двуядрен, защото аз такъв търся... Би ли ми казал кои двуядрени модели стават за моето дъно?

Да :D Става за дъното ти а то поддържа до Pentium D 960

Списък

ПП намерих по тънко :)

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Да :D Става за дъното ти а то поддържа до Pentium D 960

Списък

ПП намерих по тънко :)

Много ти благодаря jonov тези дни ще поръчам. Малко ме притеснява някой да не се е правил на голям геймър и да го е клоквал до неузнаваеми честоти и да го е повредил нещо. Малко кофти така, че неможе да се тества а направо идва, но какво да се прави риска си е мой и все пак ти благодаря, че се занимаваше с мойте глупости :) поздравиии

Риск си е , но гледам коментарите са 100% положителни  :)  а и частите предполагам са от чужбина , едва дали е имал 4 еднакви машини :no-no: продават ги на части щото трудно се продава стар компютър :no-no:

• Автор

Ясно разбирам те напълно. Благодаря ти пак братле. Да те питам само разликата по съществена ли ще е с този процесор на моята машина? Ето и останалите компоненти: Ati Hd 5400 1gb. Ram - 2x256 и 1х1gb, Захранване Delux 350W

Ще има разлика в машината ако си с едноядрен процесор в момента , особено ще усетиш разликата че клипчетата от тубата няма да насичат :D ама да ти кажа че и тоя делукс е страшна бомба - виж дали няма в него и на дъното вече надути кондензатори :(

• Автор

Ще има разлика в машината ако си с едноядрен процесор в момента , особено ще усетиш разликата че клипчетата от тубата няма да насичат :D ама да ти кажа че и тоя делукс е страшна бомба - виж дали няма в него и на дъното вече надути кондензатори :(

Да едноядрен е 3.06. И честно да ти кажа по дъното няма нито 1 преди 2 седмици го чистих целия отново и проверявах. Като отворих обаче захранването видях чудесии 3 надути и 1 изтекъл ахаххаха. Но работи без никакви проблеми нито се изключва нито нищо да чукна на дърво хахаха. Незнам как не се е прецакало още.Имам едно резервно 400В само чакам това наистина вече да издаде багажа, но късмета ми е голям, че не е започнало да ми прави проблеми даже и напреженията му гледах всичко си ок няма ядове все още. Да ти споделя нещо за рам паметта. Тези 2х256 са 533 мхз тази 1х1гб е 667мхз обаче имам една 512мб която е 800мхз. Слотовете са 4 като сложа всички рам памети неиска да заради компа, като ги сложа по отделно върви всико няма проблем, като са както сега 1.5гб пак си върви, но сложа ли и 512-ката неиска да тръгне. Уж би трябвало да работи на 533мхз, но неиска, а паметта е здрава тествани са всичките.Четох нещо за Сингъл Сайд и Дабъл Сайд, но не ги разбирам много тези неща.

То като сдаде багажа това 350 Вата, може да повлече половината система.... :(  Я разгледай това 400 вата и го виж какво е и как е вътре!

• Автор

То като сдаде багажа това 350 Вата, може да повлече половината система.... :(  Я разгледай това 400 вата и го виж какво е и как е вътре!

Това 400В няма марка тоест, преди имаше лепенка и падна и съм забравил каква марка е. Но него също съм го чистил слава богу то няма нито 1 повреден

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.