Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът тотално изключи

Featured Replies

Здравейте,

пиша ви относно един сериозен проблем с компютърът, който се получи тази седмица. Така като беше станал много бавен, решех да му преинсталирам операционната система и след това да го отворя и почистя. Процедурата протече гладко, не съм бутал нито кабели, нито съм разглобявал платки, нито пък съм откачал каквито и да било свръзки. Почистих една дузина прах и започнах да свързвам кабелите отзад (монитора, слушалкиге, мишката и т.н.), веднага след като го включих просто компютърът тотално заби. Дори не показва началните надписи ами само се включва работи според звука на високи обороти и след 5 секунди изключва. Пак се включва от самосебеси и изключва, така докато не го спреш от копчето. Просто се чудя какво може да съм направил, за да се получи този резултат.

Пропуснал си нещо или не си го закачил както трябва, направи на ново всичко, най-напред твърдия диск провери. ! :) Поздрави!

• Автор

Благодаря за бързите отговори. Веднага ще го разглобя и ще проверя.

Благодаря за бързите отговори. Веднага ще го разглобя и ще проверя.

Провери дали е добре влезнал захранващия кабел за 'процесора'. Ако е добре влезнал го махни и изчисти слота хубаво и пак го върни на мястото му. Пускай компютъра и виж дали ще има промяна.

• Автор

Отново нищо... Дори сега е по-зле, защото се включва и пищялката ...

Ами това е напредък - сега остава да кажеш звуците какви са .

Хайде декодинга :)

http://www.computerhope.com/beep.htm

опитай се да ги опишеш като брой, продължителност, последователност

• Автор

Преброих около 20 бибиткания, еднотипни и много бързи. След 23-тия мисля изключва и след около 5 секунди пак се включва. Ако трябва да ги опиша според сайт-а трябва да е Continuous Beep или Repeating Short Beep... То и двете значат едно и също де... 

Махни видео картата и пак я сложи внимателно, направи същото с рам паметта и ккажи резултата.

Махни видео картата и пак я сложи внимателно, направи същото с рам паметта и ккажи резултата.

Като ги махаш почисти контактите внимателно с гума за молив.

Процедурата протече гладко, не съм бутал нито кабели, нито съм разглобявал платки, нито пък съм откачал каквито и да било свръзки

Колкото и да си внимавал винаги има риск от леко разместване и появата на контактен проблем както е при тебе вероятно. Това може да се получи дори и само при местенето на старо РС особено ако е в някаква тънка кутия се стига до леко усукване на РСто и изваждане леко на видеото или някоя друга карта.

Редактирано от pconline (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.