Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Драйвери за HP Pavilion g6-1201eu

Featured Replies

С един приятел се мъчим да подкараме този лаптоп HP Pavilion g6-1201eu Notebook PC  ,но не намираме драйверите.В сайта ги има но за Win 8 и Win 7 64-bit.А на не го му е инсталирано 32-битов Win 7 .Пробвах да намеря по не за интернет драйверите,че да сложа програма за драйвери,но без успех :(

Инсталирайте Win7 64 битов, за да може компютъра да работи добре и да си използва възможностите на хардуера.

• Автор

Поне тези да можех да намеря network controller.... :( Няма ли да му е в повече с 4 РАМ мисля че е ?

И с 2GB RAM да е пак ще работи по-добре 64-битова ОС.

• Автор

И с 2GB RAM да е пак ще работи по-добре 64-битова ОС.

Инсталирайте Win7 64 битов, за да може компютъра да работи добре и да си използва възможностите на хардуера.

Малко се обърках....един казва да слагам 64-битов ,а друг не ????

Компютъра е направен да работи с 64 битов Windows. В сайта на производителя имаш и драйвери. 

Инсталирай една 64 битова седмица, свали си драйверите и си ползвай компютъра със здраве.

За да използваш цялата 4 GB памет трябва да сложиш 64-битовия.

• Автор

Инсталирах win 7 64-bit ,но сега страшно много ми забива.Още при пускането на надписа "Добре дошли" замръзва.....От какво може да е,някой драйвер ли ? А и ми остана само да сложа драйвери за "sm bus controller" и пак нямам интернет,а друг път вече при инсталирани други драйвери имам....?

Надявам се, че ползваш MSDN WIndows, а не някоя самоделка? Инсталация е направена на чисто и разреши на ОС да си направи 100MB дял? Веднага след инсталацията ли се държи така или? Драйверите са само и единствено от hp - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=5178227 нали?

Инсталирах win 7 64-bit ,но сега страшно много ми забива.Още при пускането на надписа "Добре дошли" замръзва.....От какво може да е,някой драйвер ли ? А и ми остана само да сложа драйвери за "sm bus controller" и пак нямам интернет,а друг път вече при инсталирани други драйвери имам....?

С липсващи драйвъри,е нормално да забива!

• Автор

Надявам се, че ползваш MSDN WIndows, а не някоя самоделка? Инсталация е направена на чисто и разреши на ОС да си направи 100MB дял? Веднага след инсталацията ли се държи така или? Драйверите са само и единствено от hp - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=5178227 нали?

След инсталацията се държеше добре.Когато взех да слагам драйверите,след рестарт почна да забива.В Save mode влизам без проблем,но иначе е невъзможно.И му слагам WIin който на мн други си използвам без проблем,и си ги има 100МБ заделени .И от сайта на производителя си свалям драйверите.....Но нещо пак не е е в ред.

Значи сега взех да махам драйверите които слагах и проблемен беше мисля,че този :PCI device  .А съм го изтеглили от сайта на лаптопа.Освен него сега ми липсват други 2:Network Controller,SM Bus Controller. Някой може ли  да удари едро конкретно за тях,и да ме спаси от мъките с този лаптоп,моля ?

Редактирано от dbitzepsa (преглед на промените)

Това са твоите.http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=bg&dlc=bg&sw_lang=&product=5180531#N237   Теглиш всички и ги почваш от начало.Това е уиндоус 7,няма да се дублира нищо,защото си излиза прозорец,който уведомява,ако драйвъра е инсталиран предварително.Тогава можеш да избираш,прекратяване,поправяне,инсталиране на драйвъра.Която от инсталациите тръгне,значи е липсвала до момента.

• Автор

И аз от тук ги свалих преди път и блокира всичко.Няма ли как да ги инсталирам,само за 3-те липсващи.Или на готово да сваля всичките на едно,а не едно по едно от сайта ?

И аз от тук ги свалих преди път и блокира всичко.Няма ли как да ги инсталирам,само за 3-те липсващи.Или на готово да сваля всичките на едно,а не едно по едно от сайта ?

По добре е да са свалени всичките предварително.Така после се следи по-лесно, до къде си стигнал,понеже има рестарт между тях.Щом ти блокира системата,най-сигурното е да се повторят абсолютно всичките!По време на иницилизирането на всеки,ще излиза уведомителен прозорец.Няма опасност при уиндоус 7 ,да се дублира драйвър,защото дори и да стартираш такъв,ще излезне съобщение,че вече го имаш в системата и ще се преустанови повтарянето!

• Автор

Кплеги инсталирах драйверите (22 файла) и нищо не се оправи.Даже вече ми липсват 4 неща:ethernet controller,network controller,sub bus controller и pci device.Какво да правя,на сервиз ли да го водим,да не би да има нещо повредено ? Не можахме да ги инсталираме тези драйвери по никакъв начин..... :(

• Автор

Днеска взехме лаптопа от сервиз,казаха ,че бил изгорял харда и платихме 160лв. макар,че беше в гаранция лаптопа .

Нещо са ви метнали здраво. Как така ще е в гаранция, пък ще ви искат пари? Обърнете се към КЗП.

Нещо са ви метнали здраво. Как така ще е в гаранция, пък ще ви искат пари? Обърнете се към КЗП.

И на мен ми беше гръмнал преди време харда но не ми взеха и стотинка щом е в гаранция-явно си попаднал но мошеници.    http://prikachi.com/images/620/5967620l.png

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

• Автор

То не е моя,а на един приятел.Казах му ,че го мятат на върбата,но...... парите са си него ви ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.