Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов компютър за игри. бюджет 1000 лева (без монитор и периферия-имам си)

Featured Replies

Тук май ставаше въпрос за FX6300  срещу i5. 

Автора да каже, все пак има ли някакви налични пари, че ми хрумна една конфигурация!

• Автор

Автора да каже, все пак има ли някакви налични пари, че ми хрумна една конфигурация!

Както споменах компютъра ще бъде на изплащане, като ще го взема около 5-ти април. Просто тогава ще имам възможност да дам по-солидна първоначална вноска, за да ми е по лек лизинга.

Темата си я следя, щото ми стана интересна дискусията, а иначе..

За сега се спрях на i5 и gtx660. В момента гледам, че gtx660 2гб е на цена 413 лева, а пък 7870 gHz edition е на 428 лева. Коя от двете е по-добра според вас, има ли смисъл да взема Ати-то или по-добре нвидиа ?

Дано модераторите не ми заключат темата :D

• Автор

Здравейте отново,

Тъй като утре сутринта взимам така обмисляното PC. Имам само 1 последен въпрос. Palit GTX 660 2gb ще се побере ли в Миди Кейс. Говоря за този - http://www.plesio.bg/kutii-c-69977695/turbo-x-case-a13-piano-black-midi-p-286404.html

Гледах ги доста кутиите и са ми изключително грозни. Иска ми се нещо съвсем просто и като я гледам тая не изглежда зле.. въпроса е само дали ще се побере видеокартата вътре?

Вземи си хубава кутия, не тия 30-левови недоразумения. Много хора пренебрегват кутиите, а тя е не по-малко важна от останалите компоненти, понеже осигуряват въздушният поток, липсата на вибрации и т.н.

мани тия кутии от 30 лв. Аз взех онзи ден такава за едно бюджетно компютър и повече няма да повторя... То толкова калпава изработка с много тънка ламаринка,че няма и накъде... Аз като я вдигна тя се огъва като въже в ръцете ми... кутия вземи тази: Floston ATX, Midi Tower , a ако не ти хареса гледай от 50 лв. нагоре кутиите ! Те са с изработена с качествена кутия и предоставят хубав въздушен поток , особено видео картата щом е гтх 660 ! Аз имам 560 и преди да сменя кутията си с CM elite 430 тя направо все едно бе в сауна... което не се отразява хубаво на компонентите

• Автор

Ами хора да ви се похваля взех си го :)

cpu:i5-3350p

vga:Palit gtx 660 OC

hdd:500gb seagate  

ram:4gb 1600mhz

MOBO: Asus p8b75 lx

PSU: Corsair 550W

и кутията която взех е Daotech X1 за 30 лева. Не знам какво не ви харесват, но за мен си е супер. Изглежда съвсем нормално, има дупки за охлаждане, където трябва, има място бол вътре. Аз поне съм си страшно доволен. Машинката върви чудесно-тихичка е. Пробвах като температури как ще е и най-много стигнах до около 38-39 CPU и видеото до към 40. До сега игрите, които съм пробвал си вървят на макс без грам секване или нещо подобно. Като цяло съм много доволен. Благодаря на всички отзовали се!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.