Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на високочестотни и средночестотни говорители

Featured Replies

Здравейте на всички.Предложите ми високочестотни и средночестотни говорители за домашно използване да са 8ома мога да отделя по 20-30лв за 1бройка. Мерси предварително  

Здравейте на всички.Предложите ми високочестотни и средночестотни говорители за домашно използване да са 8ома мога да отделя по 20-30лв за 1бройка. Мерси предварително  

Аз мога да Ви предложа средночестотни и високочестотни говорители но няма да са на тези цени. За такива пари може да намерите някакви китайски измислени говорители, които при всички случаи няма да са това, което очаквате.
Ето моето предложение:
Средночестотен:             G 50 FFL   Art. No. 1176     8 Ohm,   от  400 до 10000Hz   Резонансна честота  600Hz
                                          DMR 120   Art.No.1031       8 Ohm    от  350 до 14000Hz   Резонансна честота   600Hz
Високочестотен куполен:
                                           DTW 8.12 NG   Art.No. 1033      8 Ohm   от 1000 до 20000Hz    Резонансна честота  1500Hz
                                           DTW 95 NG      Art.No. 1035      8 Ohm   от 1000 до 22000 Hz    Резонансна честота 1500Hz
Всички говорители са производство на  "VISATON"  и се продават в България

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Подкрепям горните предложения.

ЗА тези пари по един лентов няма ли да се впише в ОТ?

Какво ще майсториш, бас ще има ли, какъв ?

Примерно HIVI B3S - от 100Hz до (16-20)kHz бива.

В какъв диапазон ти трябва на теб ?

• Автор

Значи имам два баса Audiotop 10ки.Изкам да си направя три лентови тонколони. http://www.audiotop.it/wf10.html ето това е басовия говорител. А от къде мога да си ги закупя тези говорители който LZ4JW ми предложи ии също така колко пари струват

П.С видях от къде мога да си ги поръчам също така и колко пари струват ще трябва да си увелича бюджета.

Редактирано от dimitar9408 (преглед на промените)

• Автор

Знам , че това е бас говорител за кола.Усилвателят ми е достатъчно мощен да ги захрани за това пуснах темата да ми предлпожите говорители за виско и среди защото не изкам само бас а и да има среди и високи

Усилвателчето ти е много хубаво и е модел от 1979 година, но за него трябват наистина добри колонки, а не правени от теб! Радвам се, че си го имаш или е наследство от "тати"?

• Автор

Купувал сам си го от един познат който работи в магазин за музика  шефа му го беше донесал от германия и аз веднага го взех за 250лв мисля че цената е много добра преди 3години го взех

Този е за радост на очите, за изложби за красота, не е за слушане! Страхотен усилвател!

С тези http://www.audiotop.it/wf10.html говорители  си направи една бас каса за колата или ги продай. Послушай чичо ти Стефан и си купи едни добри колони. Ако ще правиш за първи път колони ще се "препънеш"  многократно. Колоните не са някакви говорители, вкарани в някакви кутии, с някакви филтри. Това си е цяла наука и дори повтарянето на даден изпитан проект не е лесна работа.

Има и още, практиката е доказала, че автосубове ама хич не се представят добре в голяма.да речем средностатистическа, а сега вече и бедна БГ стая.

На слух ефекта е че,в една зона не се стои от бас, в друга хич го няма.

Не че говорителите са лоши,просто са пресметнати и произведени за автомобил.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.