Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Благодаря на всички които писаха, имам IE, но открих че на компа няма  Microsoft .NET Frameworks 4.0, пробвах да го изтегля, но беше от саита на Microsoft и разбира се не тръгна, защото уиндолса не ми е оригинален, в момента нямам възможност да си преинсталирам компа или да кача нова версия, не съм в България и малко е трудно в чужбина, както и да е, от къде мога да изтегля Microsoft.net frameworks 4.0 може проблема да е от това

След малко Ви пускам линк за изтегляне. Само ще си изберете версия /примерно 3,5 или 4/

Ако има някакъв проблем, мога да Ви я пратя на скайпа.Само напишете коя версия искате, но ми се струва, че сте споменала 4.0

http://dox.bg/files/dw?a=5ec9fcd10a

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

IE omg... Ползва ли го някой това браузър?

-----------------------

Щом ти излиза, че не си с оригинален Windows - друг въпрос - активиран ли ти е? И аз съм склонен да се усмихнеш на някой "компютърджия" от класа/квартала и той като РС Бог да ти оправи компютъра както трябва.

-------------------------

Хареса ми как всички се притекоха на помощ на девойчето, трябва да се помага (но на нежния пол повече :D )

--------------------

P.S. Hotel Transylvania Вики ;-)

Как да проверя дали е включен или не ? Може да е проблема че нямам Microsoft.net frameworks 4.0 но не мога от къде да го изтегля P.S Много хубаво филмче :) 

след малко ви пускам линк за изтегляне. Само ще си изберете версия /примерно 3,5 или 4/

Благодаря много :) 

Как да проверя дали е включен или не ? Може да е проблема че нямам Microsoft.net frameworks 4.0 но не мога от къде да го изтегля P.S Много хубаво филмче :)

Благодаря много :)

Нама проблем. Желая ви приятна вечер и много усмивки.  :withballoon2:

• Автор

Нама проблем. Желая ви приятна вечер и много усмивки.  :withballoon2:

Благодаря в момента я тегля да се надяваме че ще се получи :) утре ще пиша какво е станало. Приятна вечер и на Вас. :) 

Благодаря в момента я тегля да се надяваме че ще се получи :) утре ще пиша какво е станало. Приятна вечер и на Вас. :)

Като започнете инсталацията, няма да бързате, а ще поглеждате за съобщения, ако ви напише компютъра. Прочитате и продължавате. Успех и правилно ще направите, ако след това споделите с останалите участници в темата!

IE omg... Ползва ли го някой това браузър?

И как ще си изтеглите Модзила,Хром,Опера,Сафари и други още,без да имате ИЕ ,а ?

И как ще си изтеглите Модзила,Хром,Опера,Сафари и други още,без да имате ИЕ ,а ?

Лесно :) Ползвайки вградения в ОС ftp клиент от това URL: ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/19.0.2/win32/bg/

На такова хубаво момиче, как да не помогнеш :speak:

И аз препоръчвам преинсталиране на Windows 7 ако е възможно с някой хубав релийз от торентите (ако е възможно от там да се теглят торенти, където сте). Ето как се инсталира Windows-a, лесно е :)

http://www.s-solutions.org/polezni_materiali/preinstalirane-windows-7.php

П.С. Ако нямаш достъп до торентите или виждаш затруднение, винаги можеш да пишеш да помагаме :)

Редактирано от rumensoft (преглед на промените)

Само да вметна, че за да инсталираш NET Framework 4.0 трябва да имаш някоя по-стара версия на пакета инсталирана.

Само да вметна, че за да инсталираш NET Framework 4.0 трябва да имаш някоя по-стара версия на пакета инсталирана.

Напълно съм съгласен с теб, защото съм го изпитал на гърба си. Преди известно време имаше тема за това и някой ме оборваше че няма такова нещо. При XP SP3, когато се инсталира за пръв път NET Framework, ме накара да почна с инсталацията на версия 1.1 и всичко се инсталира последователно. Темата беше пусната от мен, дали впоследствие са необходими да стоят всичките версии инсталирани на компютъра. При нейният случай Windows7 - не мога да кажа как е положението. Аз съм дал линк за всички версии.

Aз дори стигам по далеч!Имам ги изтеглени предварително на флажка.След нова инсталация на уиндоус,първата работа ми е да забраня,като функция IE.После всички браузъри са безпроблемни и страшно бързи.           П.п.Ако питащата беше забранила IE,не би имала проблем със скайпа,както и с откриването на нелегалния уиндоус.Да не забравяме,защо само браузъра IE е вграден в уиндоус!Това са само една малка част от проблемите,които причинява.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Aз дори стигам по далеч!Имам ги изтеглени предварително на флажка.След нова инсталация на уиндоус,първата работа ми е да забраня,като функция IE.После всички браузъри са безпроблемни и страшно бързи.

Точно така правя и аз,колко лесен начин е да си инсталираш всичко което искаш,когато предварително си се подготвил! ;)

А иначе въпроси от рода на : "И как ще си изтеглите Модзила,Хром,Опера,Сафари и други още,без да имате ИЕ ,а ?" ,звучат доста глуповато! ;)

Точно така правя и аз,колко лесен начин е да си инсталираш всичко което искаш,когато предварително си се подготвил! ;)

А иначе въпроси от рода на : "И как ще си изтеглите Модзила,Хром,Опера,Сафари и други още,без да имате ИЕ ,а ?" ,звучат доста глуповато! ;)

Малко обиждате,да ви кажа.

Темата беше пусната от мен, дали впоследствие са необходими да стоят всичките версии инсталирани на компютъра.

Да, защото са несъвместими Само не ми е ясно защо я мъчите с линкове, след като всички версии на .НЕТ ги има през Windows Update като Optional.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Малко обиждате,да ви кажа.

Вижте какво няма място за обида,просто исках да ви кажа,че преди да попитате,би трябвало да помислите,има ли начини,няма ли,вместо да задавате такива въпроси,надявам се да сте ме разбрал правилно,а не да се сърдите,безмисленно е! ;)

Лек ден и поздрави!

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

Вижте какво няма място за обида,просто исках да ви кажа,че преди да попитате,би трябвало да помислите,има ли начини,няма ли,вместо да задаваме такива въпроси!

Ако се поставите на мястото на един редови потребител на компютърните и интернет технологии,съвсем по друг начин ще мислите и действате.Масово хората са такива.Далеч съм от мисълта да принизявам някой човек.Но повечето хора просто включват комп-а,разглеждат някой линк,пускат скайп,за да чатят и говорят,пускат някой филм и са до там.А даже и с това се затрудняват.Защото никой не е бил научен.И на много хора хич не им се учат нови неща.и не всеки е подготвен предварително с флашки и приятели под ръка.

Капитански,моите уважения.Чудесен способ.Но колко от хората ползват FTP и другите произтичащи от това неща.И колко изобщо са наясно с това.Разбира се,аз съм доволен,защото и днес научих нещо ново във форума.

Нека не спамим темата на авторката.

Нищо хубаво няма в този браузър,въпреки че са направили някои програми да зависят от него! ;)

Вече не си спомням от кога не съм го ползвал! ;)

Нали се сещаш, че щом ти не го ползваш, то не значи, че браузърът не е добър! 

Нали се сещаш, че щом ти не го ползваш, то не значи, че браузърът не е добър! 

Виж какво за мен браузърът не е добър и лично аз не го използвам от години,а това че някой друг си мисли че е добър,това си е негова работа,като му харесва,нека да си го използва! ;)

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

Да, защото са несъвместими

Само не ми е ясно защо я мъчите с линкове, след като всички версии на .НЕТ ги има през Windows Update като Optional.

Напълно сте прав, но погледнете отново какво е написала когато е опитала да направи предложеното от Вас решение. Аз не смятам че я мъча и най- малкото  затова съм и дал линковете, за да и помогна.

"Благодаря на всички които писаха, имам IE, но открих че на компа няма  Microsoft .NET Frameworks 4.0, пробвах да го изтегля, но беше от саита на Microsoft и разбира се не тръгна, защото уиндолса не ми е оригинален, в момента нямам възможност да си преинсталирам компа или да кача нова версия, не съм в България и малко е трудно в чужбина, както и да е, от къде мога да изтегля Microsoft.net frameworks 4.0 може проблема да е от това"

Трябвало е да се включите овреме и да дадете Вашето предложение.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Напълно сте прав, но погледнете отново какво е написала когато е опитала да направи предложеното от Вас решение. Аз не смятам че я мъча и най- малкото  затова съм и дал линковете, за да и помогна.

"Благодаря на всички които писаха, имам IE, но открих че на компа няма  Microsoft .NET Frameworks 4.0, пробвах да го изтегля, но беше от саита на Microsoft и разбира се не тръгна, защото уиндолса не ми е оригинален, в момента нямам възможност да си преинсталирам компа или да кача нова версия, не съм в България и малко е трудно в чужбина, както и да е, от къде мога да изтегля Microsoft.net frameworks 4.0 може проблема да е от това"

Трябвало е да се включите овреме и да дадете Вашето предложение.

това, че не е оригинален няма връзка. на 99,9% от ползвателите в България, включително и на мен, уинодусите не са им оригинални и всичко си работи. Не знам защо е решила, че това е причината, но за мен не е обяснение.

това, че не е оригинален няма връзка. на 99,9% от ползвателите в България, включително и на мен, уинодусите не са им оригинални и всичко си работи. Не знам защо е решила, че това е причината, но за мен не е обяснение.

За мен лично Е! Обяснявайте на девойката, а не на мен!Тя иска помощ или се чудите какво да пишете?

За мен лично Е! Обяснявайте на девойката, а не на мен!Тя иска помощ или се чудите какво да пишете?

Май Вие и Blege се чудите какво да напишете ! Уиндоус 7 Ултимат кракнат се ъпдейтва без проблем през Майкрософт Ъпдейт, това е ФАКТ ! Независимо на Вас дали ви харесва или не. Към Viktoria, пусни си Windows Update и избери да инсталира всичко. Така ще имаш всички версии на .НЕТ. Ако случайно дааде някаква грешка, постни снимка тук.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Уиндоус 7 Ултимат кракнат се ъпдейтва без проблем през Майкрософт Ъпдейт, това е ФАКТ ! Независимо на Вас дали ви харесва или не.

rvp май не си прочел добре виж какво е писало девойчето в един от постовете си ;) :

излиза ми че линдолса ми не бил оригинален

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.