Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте! Имам проблем с skype отварям го но ми излиза само бял прозорец не ми показва нито потребителско име нито парола да мога да въведа, седи ми бяло, деинсталирах skype качих го наново, рестартирвах лаптопа, изключвах и включвах наново но отново ми седи бял прозорец, някой имал ли е същия проблем може ли да ми помогнете спешно е, защото през skype си върша работата, а сега нямам skype имам интернет имам всичко влизам във всяка една страница всичко друго използвам само skype не ми дава, ако някой знае какво мога да направя, с Windows 7 Ultimate съм skype версията която използвам е 6,1. Благодаря!

• Автор

Като за начало, пробвайте с друга версия (например 6.3.73.105 или по ниска).

да изтеглих и други и по стари и всякакви връщах старите видове на skype но отново седи бял 

1. Отворете старт менюто

2. в търсачката напишете cmd

2. копирате това в конзолата

cdcd windowsSysWOW64regsvr32 jscript.dllregsvr32 vbscript.dllregsvr32 jscript9.dll

3. натискате Enter

4. рестартирате

Редактирано от embolado (преглед на промените)

Деинсталирай скайп.След това копирай това    %appdata%Skype  и го постави в търсачката за програми и файлове(в Старт менюто).Всички папки ,които излезнат след търсенето,ги триеш.След което инсталираш отново скайп.

• Автор

Деинсталирай скайп.След това копирай това    %appdata%Skype  и го постави в търсачката за програми и файлове(в Старт менюто).Всички папки ,които излезнат след търсенето,ги триеш.След което инсталираш отново скайп.

Направих го всичко както каза, но пак не ми отваря skype седи ми бял :(

Пробвайте с това:

1.Десен бутон в/у иконата на skype

2.избирате Properties и в полето Start in въвеждате това

C:Program Files (x86)SkypePhoneSkype.exe" /legacylogin

3. изклювате skype (десен бутон исход)

4. Пробвате да пуснете skype от иконата, която променихте

Редактирано от embolado (преглед на промените)

• Автор

Пробвайте с това:

3. Рестартирате

Да пробвах и отново нищо :(

Пробвайте с това:

3. изклювате skype (десен бутон исход)

4. Пробвате да пуснете skype от иконата, която променихте

Пак е бял

Във форума на скайп има тема със същият проблем. цък цък

Предлага се решение да се инсталира нова версия на IE9. (виждам, вече е излезнала 10-а), защото някой функции на скайп зависят от браузера.

Другото, което се предлага е да се инсталира Microsoft .NET Frameworks 4.0.

Control PanelSystem and SecurityWindows Firewall>Allow a program or feature through Windows Firewall -> търсиш къде е в списъка Скайп и слагаш тикчета (най-добре на всички празни полета за програмата)

• Автор

Ами прочетох всичко и пробвах но пак не става, излиза ми че линдолса ми не бил оригинален, всеки използва не оригинаен уиндолс и всичко е наред, но мисля че мен ме засякоха но възможно ли е да са ми спрели skype 

Редактирано от Viktoria Markova (преглед на промените)

Ами прочетох всичко и пробвах но пак не става, излиза ми че линдолса ми не бил оригинален, всеки използва не оригинаен уиндолс и всичко е наред, но мисля че мен ме засякоха но възможно ли е да са ми спрели skype 

To ще излезе,че не само скайп не ти работи тогава...

Докато четях как се мъчат да ти помогнат, си помислих точно че трябва да си направиш нова чиста инсталация на Уиндоуза.

Направи нова инсталация, ама от оригинален Уиндоуз, не от преработван, после си сложи много по-стара версия на скайпа и със 100% сигурност ще проработи. 

Обещавам ти го !!!

А ако не можеш да се справиш сама и ти трябва мног спешно скайпа, свали си едно бутващо ЦД с някакъв линукс в който е преинсталиран скайпа и подкарай компютъра така, той ще ти зареди линукса от ЦД-то ( ако знаеш как пък това се прави) и ще имаш веднага скайп да ползваш, само си пишеш ника и паролата за да тръгне. Ама това е ако ти трябва сега веднага скайпа.

Докато четях как се мъчат да ти помогнат, си помислих точно че трябва да си направиш нова чиста инсталация на Уиндоуза.

Направи нова инсталация, ама от оригинален Уиндоуз, не от преработван, после си сложи много по-стара версия на скайпа и със 100% сигурност ще проработи. 

Обещавам ти го !!!

А ако не можеш да се справиш сама и ти трябва мног спешно скайпа, свали си едно бутващо ЦД с някакъв линукс в който е преинсталиран скайпа и подкарай компютъра така, той ще ти зареди линукса от ЦД-то ( ако знаеш как пък това се прави) и ще имаш веднага скайп да ползваш, само си пишеш ника и паролата за да тръгне. Ама това е ако ти трябва сега веднага скайпа.

+ ти е за първата част на мнението и напълно съм солидарен с ТЕБ! 

За втората, по-добре да не опитва, защото нищо няма да направи. И аз като теб съм сигурен, че на компютъра на девойчето има всичко друго, но не и операционна система като хората!

Както ти казаха по-горе си инсталирай новия IE 10 и Microsoft .NET Frameworks 4.0. 

Преди година Microsoft купиха Skype и сега той е тяхна собственост, така че не е чудно, че е обвързан с IE.

Както ти казаха по-горе си инсталирай новия IE 10 и Microsoft .NET Frameworks 4.0. 

Преди година Microsoft купиха Skype и сега той е тяхна собственост, така че не е чудно, че е обвързан с IE.

И как ще стане това, като не й е оригинален Уиндоуза ?????????????????????

Моят е ИЕ9 щото десетката ми изкарва мътни букви и скайпа си работи ( последната му версия).

IE omg... Ползва ли го някой това браузър?

-----------------------

Щом ти излиза, че не си с оригинален Windows - друг въпрос - активиран ли ти е? И аз съм склонен да се усмихнеш на някой "компютърджия" от класа/квартала и той като РС Бог да ти оправи компютъра както трябва.

-------------------------

Хареса ми как всички се притекоха на помощ на девойчето, трябва да се помага (но на нежния пол повече :D )

--------------------

P.S. Hotel Transylvania Вики ;-)

И как ще стане това, като не й е оригинален Уиндоуза ?????????????????????

Има си начин и той не е никак сложен. ;) 

IE omg... Ползва ли го някой това браузър?

-----------------------

Щом ти излиза, че не си с оригинален Windows - друг въпрос - активиран ли ти е? И аз съм склонен да се усмихнеш на някой "компютърджия" от класа/квартала и той като РС Бог да ти оправи компютъра както трябва.

-------------------------

Хареса ми как всички се притекоха на помощ на девойчето, трябва да се помага (но на нежния пол повече :D )

--------------------

P.S. Hotel Transylvania Вики ;-)

Ползва го! Новият IE е един наистина много добър браузър.

Ползва го! Новият IE е един наистина много добър браузър.

Нищо хубаво няма в този браузър,въпреки че са направили някои програми да зависят от него! ;)

Вече не си спомням от кога не съм го ползвал! ;)

• Автор

Благодаря на всички които писаха, имам IE, но открих че на компа няма  Microsoft .NET Frameworks 4.0, пробвах да го изтегля, но беше от саита на Microsoft и разбира се не тръгна, защото уиндолса не ми е оригинален, в момента нямам възможност да си преинсталирам компа или да кача нова версия, не съм в България и малко е трудно в чужбина, както и да е, от къде мога да изтегля Microsoft.net frameworks 4.0 може проблема да е от това

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.