Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли опасност за живота ако направя това?

Featured Replies

Ми аз тая година кат заварша ел техникума ша бачкам в някои тец и сам праел до ся кам 1000-2000 електрожнъ и кат фанеш там кабелите на едни работи има 50 ампера и ако та упари значи е здрав

Ооо, вие завършвате електротехникум. Браво на българското образование

• Отговори 57
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

ти мислиш, че някой ще чете нещо в което има думи като "луТ" , "фащал"  "ма" "омра"   ;)

сичко дет го пиша ми е вярно нямам грежки в изриченията и такова да не са фаля ма сам утличник пу балгърски

Ти лут ли си е  Аз на колата сам фащал дето има 50 ампера и само ма опари то от 100а да омра

Теб май ти харесва да те друса тока...я ни кажи какъв друг експеримент си правил.Да се посмеем,преди да си ни напуснал... :top secret2:

• Автор

Ооо, вие завършвате електротехникум. Браво на българското образование

Изкаж да ми кажеж че в техникума ни сме тапанари ли 

Изкаж да ми кажеж че в техникума ни сме тапанари ли 

Не, не искам да кажа това. Искам да кажа че вас не са ви научили на нищо

Ми аз тая година кат заварша ел техникума ша бачкам в някои тец и сам праел до ся кам 1000-2000 електрожнъ и кат фанеш там кабелите на едни работи има 50 ампера и ако та упари значи е здрав

:D

Инженер човек.

А ,защо не в АЕЦ? ;)

• Автор

Теб май ти харесва да те друса тока...я ни кажи какъв друг експеримент си правил.Да се посмеем,преди да си ни напуснал... 

ми такова кво да ти кажа един пат дядката заваряши с еликтрожена и такова са бяха скасали жиците и ги осуках и единия го даржах се едно сам изолирбланд да не са допрат штото штеше да са скаса жицата дет беше в бошона

Оле оле...докъде я докарахме... Има случаи, при които хора са загивали при неволен допир до проводник от първичната намотка на трансформаторче за касетофон (напрежение 230 V, 60-80 mA ток) ; тук става дума за напрежение от порядъка на 18 000 - 26 000 V; тока не е чак толкова голям , но напрежението е с големина, при която дори няма да усетите мига, в който сте хванали качулката на ТХО-то...

• Автор

:D

Инженер човек.

А ,защо не в АЕЦ? ;)

аз ся на испита по балгърски как искарам 5 или 6 и ша уча в габрово 

Още ли си жив бе ...

.....

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

аз ся на испита по балгърски как искарам 5 или 6 и ша уча в габрово 

Пич, не ми се обиждай, ама като ти гледам правописа и тройка може и да не вържеш...

аа ми аз ти предлагам направо в Гирмъния да одиш! Тамъ къто видът,че си с диплума от техником ще те вземът виднага! Иначи спри тривътъ,чи при теби нещу многу лошу влиаи!

послипис - Успех на изпита по български - повярвай ми , ЩЕ ТИ Е НУЖЕН (успехът)!

Редактирано от DeathSkull (преглед на промените)

• Автор

Момчета и момичета,реших да направя една тема,с цел малко да се посмеем и да се отпуснем,защото всекидневно сме напрегнати,стрес и какви ли не други лошотии. Естествено,че се шегувах. НИКОЙ ДА НЕ БАРА КАБЕЛА НА ТХО-то В РАБОТЕЩ РЕЖИМ! П.П: Извинявам се ако съм обидил някого,всичко беше казано метафорично!

Редактирано от mitaka949596 (преглед на промените)

Момчета и момичета,реших да направя една тема,с цел малко да се посмеем и да се отпуснем,защото всекидневно сме напрегнати,стрес и какви ли не други лошотии. Естествено,че се шегувах. НИКОЙ ДА НЕ БАРА КАБЕЛА НА ТХО-то В РАБОТЕЩ РЕЖИМ!

Знаех си. :D

Оле човек, спаси ми живота! Тъкмо тръгвах да разглобявам телевизора :) Иначе благодаря, разсмя ме наистина :Д

Момчета и момичета,реших да направя една тема,с цел малко да се посмеем и да се отпуснем,защото всекидневно сме напрегнати,стрес и какви ли не други лошотии. Естествено,че се шегувах. НИКОЙ ДА НЕ БАРА КАБЕЛА НА ТХО-то В РАБОТЕЩ РЕЖИМ!

и поне 10 минути след като е изключен от контакта.....

Тц... и аз се вързах :) Благодаря за майтапа :D

Каза професора.

Не иде реч до това кой е професор и кой не, а кой е учил и кой е спал. Всичко е теория на физиката.

Ти лут ли си е  Аз на колата сам фащал дето има 50 ампера и само ма опари то от 100а да омра

Аха, не са ли ти говорили за електробезопасност в тоя техникум? Вярвай ми, 100mA+ на 220V са ти достатъчни да те опява попа и да те заровят 2 метра под земята.

Не иде реч до това кой е професор и кой не, а кой е учил и кой е спал. Всичко е теория на физиката.Аха, не са ли ти говорили за електробезопасност в тоя техникум?

Вярвай ми, 100mA+ на 220V са ти достатъчни да те опява попа и да те заровят 2 метра под земята.

П.П: Извинявам се ако съм обидил някого,всичко беше казано метафорично!

Simtech, спокойно :Д прочети какво е писал.

• Автор

Не иде реч до това кой е професор и кой не, а кой е учил и кой е спал. Всичко е теория на физиката.Аха, не са ли ти говорили за електробезопасност в тоя техникум?

Вярвай ми, 100mA+ на 220V са ти достатъчни да те опява попа и да те заровят 2 метра под земята.

П.П: Извинявам се ако съм обидил някого,всичко беше казано метафорично! 

DeathSkull 

ме изпревари. :D

Редактирано от mitaka949596 (преглед на промените)

Такъв ли Ви е правописа по принцип или...?

ми такова кво да ти кажа един пат дядката заваряши с еликтрожена и такова са бяха скасали жиците и ги осуках и единия го даржах се едно сам изолирбланд да не са допрат штото штеше да са скаса жицата дет беше в бошона

• Автор

Такъв ли Ви е правописа по принцип или...?

Погледнете малко по-нагоре,за да си направите извод за правописа ми.

Ясно е че се шегуваш с нас.  :P

Определено май иска да ни гледа сеира, не вярвам да е толкова залупен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.