Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли опасност за живота ако направя това?

Featured Replies

Аз само чакам момент в който да те конфронтирам. :D  ;)  Шегувам се. :P Пошегувах се още с поста си в който те цитирах... :)

• Отговори 57
  • Прегледи 5,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Sorry.;-)

Погледнете малко по-нагоре,за да си направите извод за правописа ми.

Мани, мене ма е фащало наприжението от грилъ и готско тресе на 220V, па тоци си има вътре щом кифтаците се жарат. Бая си треперах кат стана, ма рентентова снимкЪ ни съ виде.

Добър вечер,вярно ли е че ако там дето на телевизора тоз кабел дет влиза в телескопа го извадя и го хвана вярно ли е че ще ми покаже отпреде на екрана нещо кат скенер Аз смея да кажа че много разбирам от ТВ техниката и мисля че е вярно и не се шегувам

Не шегуваш се и говориш глупости. Помисли малко, ако обичаш.

Ти лут ли си е  Аз на колата сам фащал дето има 50 ампера и само ма опари то от 100а да омра

Братле, тук сериозно си помислих, че си Спиндермаан! :D

Тъкмо си помислих че и България ще си има лауреат на световноизвестна награда,пък било то и Дарвиновата ........ама язък!!!

И аз в началото кат прочетох малко се позасмях,ама веднага схванах че е някакъв майтап.А сега сериозно по темата,тока е много важен,в случая с кинескопа е фифти'фифти,моя даскал в училището си палеше цигарата от искрата,която се получава когато извадиш високоволтовия кабел от кинескопа и го доближиш при работещ телевизор до контактното гнездо на кинескопа.А преди години си спомням,че имаше статия,май-че беше в списание Паралели,че японците лекуват лъчевата болест с висок волтаж,по спомен 1000000V,с нищожен ток,от порядъка на микроампери.И в заключение-никой да не пипа кабела за високото на кинескопа.Последиците са 2м3 дупка.

Редактирано от hristo58 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.