Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за гейминг

Featured Replies

Ако е слад 2-3 месеца защо се обсъжда нещо като след толкова време ще излезат съвсъм други и актуални неща за конфигурация се пита ако ще се взима най-много до месец ! Поздрави и лека вечер !

Монитора ще се взима след 2-3 месеца ;)

Сутринта споменах нещо. Ето сега черно на бяло, как би могло да изглежда. :

Публикувано изображение 

След няколко месеца, като се стабилизират цените на Haswell, продаваш това евтино дъно и процесор и вземаш дъно, каквото ти е присърце с процесор+ още една плочка RAM  по някое време. Предимството е, че имаш добра видеокарта, добро захранване, добра кутия, добър хард. Дотогава приятеля ти си джитка с тая видеокарта и тоя процесор, колкото може. Със сигурност спъване ще има, но при fullHD  то ще е доста по-малко и вероятно няма да го има при доста игри. 

Разбира се, възможна е корекция в горната конфигурация според вкусовете, но това е един вариант, при който няма да се налага да се икономисва от всичко и накрая нищо. 

Според мен не си струва да се минава от Ivy на Haswell, поне наличните 'ревюта' това показват.Core архитектурата върви към своя край.Новия 1150 сокет е само заради вграденото по-добро видео.Аз се чудя кой ще си купи i7 4770 и ще разчита на вграденото му подобрено видео.

Според мен не си струва да се минава от Ivy на Haswell, поне наличните 'ревюта' това показват.Core архитектурата върви към своя край.Новия 1150 сокет е само заради вграденото по-добро видео.Аз се чудя кой ще си купи i7 4770 и ще разчита на вграденото му подобрено видео.

Въпроса не е в това, да се минава на Haswell, защото е по-добра платформа, а в това, на тоя етап да се вземат по-качествени компоненти, а след време да се надгради с минимални средства, след продажба на дъно и процесор. Дори е възможен примерно някой I5/7 на старо и всичко заспива, без въртележки с дъната. Разбира се, стига това да е по-изгодния вариант. Иначе трябва да се икономисва от всичко в името на що-годе добра видеокарта за FullHD.

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

Защо да взема посредствен процесор и дъно, и неоправдано скъпа видеокарта, и след два месеца пак да се занимава, и да дава още пари, като може да вземе много бърз процесор с прилично дъно, и отлична видеокарта? В конкретния случай аз определено бих заложил на FX-8350 и 7870 XT.

Още нещо ако момчето е п,име,но 15 , 16 години нада ли техните ще се съгласят да се сменят чисто нови части е така че ще излизат други само казвам. И моите родители са на същото мнение сега казват че няма да ми разрешат да купя още части за компютъра !

Редактирано от Radeon98 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.