Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде ще прекарате лятото?

Featured Replies

надявам се в чужбина ( Италия,Англия... )

• Отговори 78
  • Прегледи 16,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък миналата година знайш как правих? Само натъпквам децата в колата, за 2 часа във Варна, плаж, моренце, плаж, моренце и вечерта се прибираме и си спим по креватчетата. Иначе направо откачам да ги

• Браво бе! И кой ще чете задължителната литература? :P

Егати вие поне сте се ориентирали!

Аз още се чудя на къде да хвана - по света или у нас! При всички положения ако си устана в България отивам на гарата(ЖП или Авто ще реша в последствие) и се качвам на пурвото отпатуващо за някъде нещо, пък като стигна където и де е ще се надявам да има кой да ме приюти. А за в чужбина сум дигнал мерника на Китай ама ще видим!

При мене винаги е лято. Така че нямам планове. Както всекидневно някъде по плажовете.

Или заровена до шия в работа, или алкохолно опиянена под дебелите сенки на дървета.

Аз ще съм ДО море, с тенденция тази година да отида НА море biggrin.gif Ама тя приказката "вода гази, жаден ходи" е вярна sad.gif

Варнааааааааа!!! biggrin.gif Досега не съм ходила там, а толкова много искам да отида, че направо съм "изяла" душичката на всички около мен :clap:
И... какви впечатления оставихме?

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Егати вие поне сте се ориентирали!

Аз още се чудя на къде да хвана - по света или у нас! При всички положения ако си устана в България отивам на гарата(ЖП или Авто ще реша в последствие) и се качвам на пурвото отпатуващо за някъде нещо, пък като стигна където и де е ще се надявам да има кой да ме приюти. А за в чужбина сум дигнал мерника на Китай ама ще видим!

laugh.gif

Е, това е моето момче biggrin.gif Така се прави :wub:

П.П: За Китай няма да сгрешиш.

• 2 месеца по-късно...
И... какви впечатления оставихме?

Прекрасни :P Щом от тогава до сега.. ходих до Варна няколко пъти, значи определено си заслужава :)

Тази година май ще си остана в Бургас и ще има повече работа, по - малко плаж. Пък ако не ще се нарадвам на морето и отивам на планина (Велинград) biggrin.gif

Това лято до края на Юли, ще съм по изпити, ама след това ...сигурно Гърция, да видя старите приятели, че не съм ходила там от една година! :P

За съжаление изтървахме с приятеля ми срока за записване за почивка в Кушадасъ, което значи и тази година ще ходим в България, за което много съжалявам.

Не знам,дали тази година ще ходя,но сигурно пак ще ми се отвори парашута.Миналата бяхме в Равда,много ми хареса,а в Китен също е страхотно,но много блъсканица,а аз гледам да съм на по-спокойни места/защото съм сама с децата/.Много се надявам пак да ида в Равда.Поне Несебър близо,Слънчев бряг,миналата година само до Несебър ходихме-лудница беше.

И в Приморско много готино,но пак е гъстонаселено.2006 бяхме там.

Ще мисля,още има време. cool.gif

никаде засега както всяко лято от доста години насам ;)

И защо така, аз пък дочух че може би ще ходиш във Варна!?!?

Не знам,дали тази година ще ходя,но сигурно пак ще ми се отвори парашута.Миналата бяхме в Равда,много ми хареса,а в Китен също е страхотно,но много блъсканица,а аз гледам да съм на по-спокойни места/защото съм сама с децата/.Много се надявам пак да ида в Равда.Поне Несебър близо,Слънчев бряг,миналата година само до Несебър ходихме-лудница беше.

Аз пък миналата година знайш как правих? Само натъпквам децата в колата, за 2 часа във Варна, плаж, моренце, плаж, моренце и вечерта се прибираме и си спим по креватчетата. Иначе направо откачам да ги "паса". И това лято пак така ще правя.

А на 6 юли ще ги заведа за една седмица в Родопите, на Арда. Едно село Горно поле. Там има една "Дивата фермата" и казват. Тип селски туризъм. Истинска ферма - отглеждат коне, волове, някакви овце.... Пълен пансион. Наоколо е пълно с тракийски артефакти, на Арда ще ловим риба и ще търсим злато, язовир Ивайловград и той наблизо. И няма хора - голям кеф. laugh.gif

Надявам се да отида за осми пореден път във Варна. Там се чувствам най-добре - при роднини съм, освен всичко. biggrin.gif

В Поморие не е много претъпкано, но пък е хубаво. А и Слънчев Бряг и Несебър също са близо ;)

Това лято може да ида на планина за по между другото, но по-вероятното е да забия към Каварна за джулай морнинг и концертите от рок фестивала. За чужбина ще се позамися, ако си намеря някоя готина оферта - защо не!

Редактирано от peps (преглед на промените)

Аз ще си стоя в къщи ;) Може и да излезе нещо неочаквано...

Кръвта вода не става. Дядо ми е от с. Злати войвода, а баба ми от с. Щъркелово. Отворих картата на България, затворих очи и забих пръст в Полски Tръмбеш, cевeрна България. Там ще прекарам платената ми полагаема отпуска от 16 дни, защото и аз съм хор. Градът е китен, малък и богат на житни и зеленчукови босове, фермери, крупни земевладелци и манекени...и руси манекенки.

karta_obshtina.jpg

znamegerb.jpg

Харесах си близкото с. Куцина. Оказа се,че там хората са преуспяващи манекени и фортуната ме тегли право в инкубатора на най-точните хора. Разбрах, че в Полски Тръмбеш и керемидите бият, а в другите краища на света керемидите се бият за хората от Полски Тръмбеш. В Полски Тръмбеш не са чували за Гучи, но Гучи е чувал за Полски Тръмбеш! Забележете само-и двете имена започват с главна буква...Боже, Боне крайнененца...ще го доживея, да видя бялата лястовица.

Вече резервирах билетите до Испания :P Koлко замъци имам да резглеждам...

exc19110.jpg:camera2:

Но най-важното е, че ще си видя сестричката ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.