Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да кажа че я харесвам

Featured Replies

Здравейте. Значи имам един проблем.Обичам едно момиче което преди беше в моя клас ,но се записа в друго училище но сега рядко се виждаме по спирките и си говорим за училище предмети,и т.н.,но преди една седмица разбрах,че се влюбих в нея.Аз попринцип съм много срамежлив и немога да й кажа че съм влюбен в нея.Моля помогнете ми по въпроса!

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :help wanted3: :help wanted3: :help wanted3:

Няколко варианта.

1.С думи прости.Ама рискът да се омоташ е голям.И обектът може да не сподели чувствата ти.

2. С действия,постепенно разкриваш отношенията си към нея.

3.Отракваш се,и си избираш която пожелаеш.

Като за начало да си разясниш чувствата. Разликата между харесване и обич е огромна!

Как да и кажеш,ами с думи.Как да и покажеш,с действия.

В зависимост от момичето, или ще те отблъсне или ще те приеме,в зависимост от кой момичета е.Дали е от тези на който им е безинтересно,ако им разкриеш чувствата,който обичат да ги отблъскват за да  им е по-интересно или е друг тип момиче.Също така е много важно дали и тя те харесва и т.н.

Универсална формула няма,все не може да им се угоди. ;)

Любов,любов сварен картоф разрежеш го,а той суров.

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

Как така разбра ,че си влюбен , нещо под лъжичката трепти ли. По добре първо си , изясни чувствата. след това се опитай да се зближиш с нея.Ако и кажещ че си влюбен в нея ,тя ще избяга веднага. Казваш ,че се срещате понякога , ами тогава вземи и телефона и действаи.Който ни играи ни пичели.

Хващаш я за дуп*то, с другата ръка за гърд*та, поглеждаш я втренчено и й казваш: "обичам тЪ!" 

(т'ва шега)

(А сега сериозно)

Покани я да излезете някъде, на кафе или на разходка. Купи й цвете, да не е голям букет, а просто една розичка или лаленце. Бъди внимателен - мил към нея. Изслушвай я! Разсмивай я! Не бъди скучен, нека да те запомни! 

Ако си голямо дърво удари едно малко преди да излезеш ....така за отскок. Ама да не прекалиш, ей! :D

"Как да кажа че я харесвам" - хей така, простичко и с цветенце в ръка. После на кафенце, по - късно и друто. Всичко с времето си, но почнеш ли много да скромничиш, мислиш и да се повърташ ще я изпуснеш!

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Автор

mkalushev значи вътре имам едно такова чувство което не мога да го изразя или да до изкажа.Просто непрестанно мисля за нея.и от вътре ме яде че немога да й го кажа Благодая за съвети те ви  :withballoon2:

Ами кажи й че си се влюбил в едно момиче, ама не знаеш как да й го кажеш и я питай за съвет тя да ти каже как да постъпиш.

Ще стане много интересно.

После пишен точните думи които тя е казала и ще ти кажа как да действаш по-нататък.

А ако сложиш тука нейна и твоя снимка, ще ти кажа дали сте направени един за друг.

Бре ти от километри познаваш. Горе на станция МИР , един от космонавтите му се прави нещо.А познаи какво.

А по въпроса за харесването.То не се казва , а се показва с внимание и уважение.

Бре ти от километри познаваш. Горе на станция МИР , един от космонавтите му се прави нещо.А познаи какво.

А по въпроса за харесването.То не се казва , а се показва с внимание и уважение.

Пие му се водичка получена от дистилация на урината на новопристигналата колежка. Ами да, с водат там е така. Като дойде някой нов, много се радват че ще пият по-разлина вода от пикнята на новия. Ако не ми вярваш на мен, иди питай някоя врачка.

Абе аз й показвах на една нашенка преди години с много внимание и уважение, ама пак си беше несподелена любов. Тя си падаше по женения даскал, щото й трябваше да я уреди за нещо много важно за нея. 

Пие му се водичка получена от дистилация на урината на новопристигналата колежка. Ами да, с водат там е така. Като дойде някой нов, много се радват че ще пият по-разлина вода от пикнята на новия. Ако не ми вярваш на мен, иди питай някоя врачка.

Абе аз й показвах на една нашенка преди години с много внимание и уважение, ама пак си беше несподелена любов. Тя си падаше по женения даскал, щото й трябваше да я уреди за нещо много важно за нея. 

А бе , там нямали 4 километър.

Това за водата на космонавтите е самата истина бе, гледах го по сериозно научно предаване по държавна телевизия.

Ставаше въпрос за международната космическа станция, където прекарват доста време.

:Ма, ти още ли не си и казал? До кога ще се ослушваш - считай, че вече си я изтървал!

Къде сте бе , хорааааа, имат нужда от съвети ....... :help wanted4:

Я, прочети по-горе съветите .......и действай , особено на Белгето е мноо ефикасен ......... :wink12:

Това за водата на космонавтите е самата истина бе, гледах го по сериозно научно предаване по държавна телевизия.

Ставаше въпрос за международната космическа станция, където прекарват доста време.

Нарича се обратна осмоза...питай некоя врачка

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

kk samo 4e tq znae 4e q har pitah q dali iska da sme gadjeta no tq kaza ne no nz tq sa6to kaza 4e me i har  nz kakvo da pravq moje bi ne iska da sme gadjeta za6toto q e sram drugite da ne razberat i da ne i se podigravat nz

Оти не пишеш като хората бе хлапе ?

Момичето не се чувства готово да го бараш по циците и да му искаш да ти пусне.

Малко е още.

• 4 седмици по-късно...

mkalushev значи вътре имам едно такова чувство което не мога да го изразя или да до изкажа.Просто непрестанно мисля за нея.и от вътре ме яде че немога да й го кажа Благодая за съвети те ви  :withballoon2:

Влез й с фразата "А ти, знаеш ли колко си красива"  и тя ще се разтопи като шоколад и ще е твоя. :D :D :D Действай момко, да не изпуснеш момата :D

• 3 месеца по-късно...

Здравейте. Значи имам един проблем.Обичам едно момиче което преди беше в моя клас ,но се записа в друго училище но сега рядко се виждаме по спирките и си говорим за училище предмети,и т.н.,но преди една седмица разбрах,че се влюбих в нея.Аз попринцип съм много срамежлив и немога да й кажа че съм влюбен в нея.Моля помогнете ми по въпроса!

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :help wanted3: :help wanted3: :help wanted3:

Ами момичетата харесват уверени и забавни момчета предимно. Ако те няма за такъв(и въобе да си таакъв) едва ли ще те харесва и тя. И ако не те харесва и й го кажеш става лошо за теб. Пък да си забавен и уверен не е трудно: Най-лошото е да се срамуваш и да си нервен, просто се успокой. И съвсем малко да си нервен оказва влияние. И аз бях така, докато не усетих, че това е проблема. Успокой се, евентуално даже почваш от самосебе си да ти идват разни майтапи, но трябва да си напълно спокоен, защото много е възможно да прозвучи тъпо и да те отреже. Даже да ти кажа притеснението никъде не помага. Аз гледам даже почти да не говоря за училище, а да си правя весело със случки, това-онова.

Влез й с фразата "А ти, знаеш ли колко си красива"  и тя ще се разтопи като шоколад и ще е твоя. :D :D :D Действай момко, да не изпуснеш момата :D

Геца, не знам на шоколад ще стане ли, ама най-много да го отреже. :D  Звучи много изтъркано, а и сега момичетата много се правят.

• 2 години по-късно...

Не ти трябва да й казваш, че я харесваш. Просто й кажи, че искате да излезете и прецени къде да я заведеш. По това действие тя ще разбере че я харесваш, без да се налага да й се обясняваш и вече, ако срещата мине правилно, нещата ще се получат. 

Ето виж тука имаше един подобен въпрос - за да разбереш защо не е добре да се казва директно на момиче/жена че я харесваш.

Ако имаш въпроси пиши на лично - поздрави!

Не ти трябва да й казваш, че я харесваш. Просто й кажи, че искате да излезете и прецени къде да я заведеш. По това действие тя ще разбере че я харесваш, без да се налага да й се обясняваш и вече, ако срещата мине правилно, нещата ще се получат. 

Ето виж тука имаше един подобен въпрос - за да разбереш защо не е добре да се казва директно на момиче/жена че я харесваш.

Ако имаш въпроси пиши на лично - поздрави!

Е, че ако младежа за две години не е свалил мацката, пиши я бЕгала.

Виж от кога е последния пост :)

Е, че ако младежа за две години не е свалил мацката, пиши я бЕгала.

Виж от кога е последния пост :)

Ей верно бе... не обърнах внимание. Ама знае ли човек - може след 2г. пак да е решил да се пробва. :D

Редактирано от lowriderzzz (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.