Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Възможно ли в "Метро" да ни лъжат при покупка на преносим компютър?

Featured Replies

Не зная дали тук е подходящото място да питам, тъй че ако не съм уцелил раздела се извинявам. Една приятелка има следния проблем: купила е Acer Е1-571G 15.6" oт Метро, който според гаранционната карта и другите документи има HDD: 750 GB, но твърди, че показвал 349 GB или нещо такова. Лаптопът не е пред мен и не мога да проверя дали е така, но възможно ли е да са я излъгали? Ако е така - как да си потърси правата?

Предварително благодаря на тези, които могат да отговорят!

ПП Моделът е най-долу в ляво: http://proxy-publitas.metro-group.com/METRO-Bulgaria/02Nonfood1309/#/zoompage/23/

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Най-вероятно липсва буква на 2-рият дял. Защото тези 349 GB не кореспондират с нищо. Пък и стандарта е 320 GB, не някакво такова изчанчено число. Дори да не е в GB, а да е в GiB, пак няма как да се навържа,, та препдолагам, че просто липсва буква.

Едва ли, най- вероятно останалата част от харда не е  създаден. Такъв обем (349) хардове няма.

• Автор

ОК. Не съм специалист, но и аз мисля, че има някаква подобна грешка. Много благодаря за бързите и точни отговори!

Възможно ли е лаптопът да е с "вградена" ОС готова за инсталиране и от там да идват "изгубените" ГБ ?

Моля?

Вградена ОС...

Чисто и просто не е зададена буква... Често се случва.

Ето друга подобна тема: След инсталацич на уин7

Проблем с партишън при преминаване от Виста към 7ца

И други теми, ползвайте търсачката!

Благодаря - просто момичето нищо не разбира и се е притеснило. Ще предам.

Покажи ѝ тези две теми, които постнах горе, в едната мисля има и ръководство, може да потърси и в интернет, в YouTube не може да няма клипчета. Въобще не е сложно.

Възможно ли е лаптопът да е с "вградена" ОС готова за инсталиране и от там да идват "изгубените" ГБ ?

Не. Това е точно пример с неформатиран дял, наскоро форматирах една тошиба и първоначалния дял беше точно колкото е написал автора, форматираш си и останалата част и си готов.

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Моля? Вградена ОС...

Нещо смешно ли казах ?

Купувал съм лаптопи от Метро. Отваряш капака, натискаш копчето за стартиране и ОС започва да се инсталира. Ако не си го виждал - отделен въпрос. След инсталацията се оказа, че инсталационните файлове са на някакъв скрит дял. И при първоначална проверка част от мястото се губеше. Затова написах думата вградена в кавички. Спаред правилата това означава, че думата не се ползва с истинското й значение.

• Автор

Покажи ѝ тези две теми, които постнах горе, в едната мисля има и ръководство, може да потърси и в интернет, в YouTube не може да няма клипчета. Въобще не е сложно.

Пратих и линка към тази тема - да чете и да се образова. Тя има техническа образованост, но в сферата на строителството (ПГС и т.н.), тъй че ще се справи. Според нея случаят е като описаният от Jokerface или  2249.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.