Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

БОЙ-така ли се решават проблемите?

Featured Replies

Боя не е решение на проблемите ни!Аз лично не съм се бил от преди близо 5 години,а щети нямаше :down:;)

:angry: Примерен човек си ти и да ви кажа чесно някои беше казал,че боят е признак за слабост,но аз добавям че е признак на слабост в мозъка а не в мускулите

Ще кажа, че моята кожа е по-ценна от мнението на някой тъпоумен идиот, който си мисли, че трябва да се доказвам пред него.

Друг въпрос е ако ти посегнат- защитаваш се , разбира се, с всички средства.

Няма да се оставиш да станеш за смях. :bye:

За първото изречение съм съгласен, но само ако наистина нямам избор. Все пак предпочитам да се прибера жив и здрав, отколкото да рискувам да ми изпочупят кокалите или въобще да не се прибера.

За второто изречение - въобще не ме интересува дали ще ми се смее тъпоумният идиот с коефициент на интелигентност като на средно развито шимпанзе. Ако толкова искам да го бия, чакам го да излезе, без разните му там рицарски разбирания за честен двубой го смилам и въобще не ме интересува дали ще разбере кой и за какво го бие. Важно е аз да знам, че е трябвало.

Всичките тия надуваници по дискотеките и доказването кой е по- по- най- водят само до нежелани травми. Аз знам кой съм, какъв съм, приятелите ми също, така че мнението на гореспоменатия от мен индивид не е от приоритетите ми. Думи от сорта, не е честно да го чакаш в тъмното и да го изгърбиш също смятам че са глупави, защото не е честно някой анаболен идиот, да пребие забавляващ се човек в дискотеката, защото го е бутнал без да иска. Ако се стигне до подобно нещо, го смятам за лична война, а когато си на война няма правила. Важно е да оцелееш.

И аз съм против физическата саморазправа,освен ако не се налага вече да се защитаваш.А за идиотите които си мислят че са с велики мускули,ами жалко за тях.

Никога не съм се впускал сам да се бия,само ако ме нападнат.Ако ми се случи да ме пребият яки горили или някакви анаболни тъпаци- е ще трябва да им търсят ковчези,няма да им се размине.Проклет съм повече и от конска муха,не прщавам.Затова винаги се паза от боеве,все пак не искам да убия никого,няма да е полезно нито за него,нито за мен :)

Вече фиическата сила е само за идиоти,както казва една приказка от дивия запад " преди да дойде Колт хората бяха неравни,обаче дойде той и станаха равни" :) :)

П.С А последния ми юмручен бой преди 2-3 години,с един колега,е разтърваха ни ,нямаше много щети,само леко разкървавени .

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Че има и по-добри начини има, обаче зависи с кой спориш. Виждал съм хора да се бият за най-малкото.

Според мен такива хора са комплексирани.Не са съгласни с теб,а и не могат да изкажат мнението си затова предпочитат да решат проблема с бой.

Само, че така карат хората да странят от тях и става по лошо.

• 1 година по-късно...
Според мен такива хора са комплексирани.Не са съгласни с теб,а и не могат да изкажат мнението си затова предпочитат да решат проблема с бой.

Само, че така карат хората да странят от тях и става по лошо.

Съгласна съм. Като им свършат думите на някои започват да размахват юмруци и така издават безсилието си и комплесите си. Диалога си остава най-цивилизования начин за "разправия". Като се огледаме наоколо хората ,които посягат на други хора или на жените си, не блестят с кой знае каква интелигентност и трезва преценка на ситуцаията.

Мислите ли че това е добър начин да си решите проблемите с някой? Кога за последен път се бихте... какви щети нанесохте,а на вас?

Аз лично съм против насилието! Рядко мога да се изнервя до такава степен че да одаря някой, но ако осетя, че раката ми започва да се отпуска.... или няма вариянт да я спра-гледам да не отнеса носа на някой поне!

преди време за малко мъж ми да отнесе боя, обаче си викам , ако му прасна един и не го нокаутирам, той ще вземе да ме прасне и ще ме размаже , та реших през нощта да го задуша с възглавница.

а иначе само глад,бой и сръбска музика оправят нещата.

преди време за малко мъж ми да отнесе боя, обаче си викам , ако му прасна един и не го нокаутирам, той ще вземе да ме прасне и ще ме размаже , та реших през нощта да го задуша с възглавница.

а иначе само глад,бой и сръбска музика оправят нещата.

хахахах страхотно мнение,опасни сте вий жените ей!:)А по темата:...всички тука си говорим как боя не решава проблемите,колко тъпи и ограничени са хората които налитат на бой и т.н. .В мен обаче изниква въпросът ,какво става ако налетим на някой селски бек изгарящ от желание да ни потроши?Ще му обясним колко е кух и как не трябва да си решава комплексите с бой ли?Според мен всеки независимо дали мъж или (особенно) жена трябва да има възможност да се защити адекватно от агресия.А когато (примерно) селските бек-ове знаят ,че си достатъчно защитен ,дали няма да се замислят преди да те нападнат?

Ами по някога трябва бързо да бягаш. Някои първо удрят после питат , а и докато те удрят трудно ще се аргоментираш с приказки.

Боят не е решение , но е изход от ситуацията! biggrin.gif

Боят не е решение , но е изход от ситуацията! biggrin.gif

По-скоро варварщина... :huh:

С бой, проблемите си решават тези, които не могат по-друг начин... :)

По-скоро варварщина... ;)

С бой, проблемите си решават тези, които не могат по-друг начин... :wub:

Напълно правилно, но понякога боят има по-голям ефект от простите думи.

Ако ти и гаджето ти/жена ти/децата ти/приятеля ти/ сте нападнати на улицата от някой "селски-бек" да боят може да изход от ситуацията. Иначе се свестявета по някое време на тротояра - ти ограбен и набит /най-малкото/, жената .....

Боят решение ли е ако - някой набие детето ти пред блока / ако приятеля ти те обиди теб или любимата ти/ ако не се разбираш с любимата по даден въпрос..... Ситуации много.

То ако всеки си изтърваше нервите, кой знае как трябваше да излизаме по улиците, да пазаруваме в магазина, да пътуваме с градски транспорт, да си плащаме сметките? Поводи да искаш.

Напълно правилно, но понякога боят има по-голям ефект от простите думи.

Аааа, без тия...Прибегнеш ли до шамарите, значи тоя срещу тебе те е победил, даже и да го смачкаш от бой, след това.

Щото всеки ще каже после, "ама той пръв го удари..."

И така, ефекта все с тупаници ли ще го постигаме ? ohmy.gif

Аааа, без тия...Прибегнеш ли до шамарите, значи тоя срещу тебе те е победил, даже и да го смачкаш от бой, след това.

Щото всеки ще каже после, "ама той пръв го удари..."

И така, ефекта все с тупаници ли ще го постигаме ? ohmy.gif

Аааа и без тия.... cool.gif А ако е твърдо кух и с него разговор не може да стане и налита на бой,ще стане само с думи ли?Когато разговарят "нормални" хора винаги може да се стигне до компромис .Но никак не съм съгласен ,че е възможно при ВСИЧКИ ситуации думите да решат проблема.:angry:

БОЙ-така ли се решават проблемите?

Да, когато се налага ........

Аааа и без тия.... cool.gif А ако е твърдо кух и с него разговор не може да стане и налита на бой,ще стане само с думи ли?Когато разговарят "нормални" хора винаги може да се стигне до компромис .Но никак не съм съгласен ,че е възможно при ВСИЧКИ ситуации думите да решат проблема.:angry:

Добре де, дори и да не е винаги...

Мисълта ми беше, че моя отговор на въпроса "БОЙ-така ли се решават проблемите?" , е категорично не...

Има хиляди други варианти ;)

Добре де, дори и да не е винаги...

Мисълта ми беше, че моя отговор на въпроса "БОЙ-така ли се решават проблемите?" , е категорично не...

Има хиляди други варианти :angry:

Съгласен. ;)

съжалявам... но това, че имало 10000 други алтернативи на боя................

верно да отидеш до някого и да започнеш с бой е нещастно... но пък, ако нещата тръгват на бой и си седиш и се мъчиш да намериш алтернатива, никога няма да го разбера....

преди е имало, сега има и за напред ще има идиоти, до които не можеш да достигнеш с думи...

не казвам, че всеки проблем трябва да се решава чрез насилие... казвам, че стигне ли се до бой - удряй пръв и удряй силно...

ако боя те прави слаб, то да бягаш от него те прави по-слаб.

Хора незнам за вас, но смея да кажа, че се владея добре. В моментите в които нещо/някой така ме е ядосвал че ми е идвало да изляа извън кожатата си , съм намирала начин да изразходвам това напрежение чрез действие - разходка, слушане на музика, спорт...... Агресията в отношенията с близките/ роднини/ колеги/ любими, там където изпитваме чувства и има разум,според мен е недопустима.

Веднъж един приятел, който се занимаваше с акйкидо ми каза, че в ситуация, в която бъде заобиколен от някокой/ няколко с цел нападение един майстор по акдо също би си плюл на петите и избягал .И то не от страх.

Сещам се за един от любимите ми филми Индиана Джоунс, в случаите освен ако не е бил заклещен някъде все е бягал - това не го прави страхливец в нашите очи. А по-скоро умен чове. Ако това да се биеш е признак на смелост, храброст.

А спроед една теория и най малкото животинче, което бъде притиснато в ъгъла би се борило като лъв за своето оцеляване. :)

Боя нищо не решава ! От него най-много да си навлечеш още неприятности

До сега, през живота си никога не съм се бил. Наистина това ми навлече доста проблеми, но няма смисъл боя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.