Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация-непълна

Featured Replies

И какви игри играеш на това за 370 лева

Абсолютно всяка игра стига да имаш читава видеокарта, но 6450 е на нивото на моята GeForce 9600GT.

Аз и в момента не играя защото моето захранване почна да подмирисва като пуснах игра, просто е слабичко, скоро ще го сменям.

Явно няма да се разберем.Купете си от продавалника още една плочка рам,ама същата като вашата.Ако сега сте с една плочка де.Ще станете с 4 ГБ. Клоквайте колкото можете и играйте колкото можете след това. През това време събирайте парички,за да може след половин година някъде направо да скочите на нова платформа,на която всичко ще е много по-производително.

И да,в последният ви пост отново има две интелски дъна.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

• Автор

Явно няма да се разберем.Купете си от продавалника още една плочка рам,ама същата като вашата.Ако сега сте с една плочка де.Ще станете с 4 ГБ. Клоквайте колкото можете и играйте колкото можете след това. През това време събирайте парички,за да може след половин година някъде направо да скочите на нова платформа,на която всичко ще е много по-производително.

Охооо..на ддр2 Що да не може така какъв косур му намирате на това мое захранване

Не става ли така..сега да купя захранване цпу у рам

а по-нататък дъно

Или сега захранване и рам а после дъно и цпу

Редактирано от Nasko_to0 (преглед на промените)

И да,в последният ви пост отново има две интелски дъна.

Аз дори имам 3 памети по 1ГБ ДДР2 бяха 4 но се купуват :)

Сега ще ви обясня.Значи,това което и сега имате,вече е остаряла платформа.Със стари процесор и рам.Сега вече има нови платформи с много по-бързи рам памети.Няма как да ги съчетаете,просто са несъвместими.Щом искате да играете сериозни игри,тогава потърпете още малко,докато съберете повечко парици.И ще си вземете нещо,което да си заслужава.От старата единствено хард-диска и донякъде кутията ще ви вършат работа.

Това последното,и да го купите,няма как да го ползвате.Единствено захранването.Дъното какво ще го правите през това време и за какво ви е да го купувате при това положение?

Що да не може така какъв косур му намирате на това мое захранване

Ами професора по горе ти е казал - пишат се ватове на лепенките които дори и 1/3 не отговарят на истината или ако издържи тая мощност пиково , то когато го натовариш ще се разсмърди , запуши и не се знае какво ще отнесе след смъртта си :(

• Автор

Добре де първо ще взема това и няма да го ползвам а после другите неща http://nikem-bg.net/cart/1023p1r46039p1rf.html

Просто ми напишете хубава но не много скъпа конфигурация със каквото трябва да взема (1 амд и 1 интел) и като събера пари да яв купя

А кога ще вземете другите неща? И какъв е смисълът,ако няма да ги ползвате?Ако вземете останалите части след 3-4 месеца,нали цените на това,което сте взел,може да са съвсем други.Не бързайте.

• Автор

Просто ми напишете хубава но не много скъпа конфигурация със каквото трябва да взема (1 амд и 1 интел) и като събера пари да я купя

Просто ми напишете хубава но не много скъпа конфигурация със каквото трябва да взема (1 амд и 1 интел) и като събера пари да я купя

Аз спирам да пиша в тази тема,защото вие май не четете това,което ви се пише.

Няма смисъл да ви пишем и предлагаме конфигурации,ако ще събирате още половин година парите да речем.Така че,първо събирате колкото можете и тогава ще предлагаме.През това време може да са излезли много по-нови и хубави части.

Поздрави.

Събери парите на куп и колегите ще ви предложат тогава или вижте дали няма на изплащане и вземете всичко , няма смисъл сега да купуваш едно , след месеци друго :no-no: излизат нови а тия които сега сте избрали може тогава да са по евтини :D

ПП. писали сме заедно с колегата :) и стана дублиращ се пост .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Ами добре няма да лъжа събрал съм парите (500 лева) но незнам дали ми стигат за хубава гейм конфигурация

Добре..Сам ще си направя конфигурацията щом не искате да помогнете ок

Процесор Intel® Core™ i3 3220, 3300MHz, 3MB, socket 1155, Box -22649 лв.

Дънна платка Gigabyte B75M-D3H, socket 1155-13449 лв

Памет Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (по 2 в комплект) XMP HyperX Blu -13449

Захранващ блок Cooler Master GX Lite Black, 500W -10149 лв

Общо с отстъпката -53726 лв

Доставката е безплатна,от еМаг.

Ползвате си кутията и харддиска.И видеокартата която имате.Ако решите,събирате за нова видеокарта.Защото сегашната ще бави процесора.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.