Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация-непълна

Featured Replies

Здравейте. Бих искал да направя 1 конфигурация на РАМ, Процесор и Дъно Ще бъде АМД конфигурация за гейм

Вмомента съм със Pentium E5200 2.5GHz 2GB RAM DDR2 Gigabyte GA-G31M Захранване 430W на PSION Хард диск на Western Digital Caviar blue 320GB Досега съм избрал това ако някой има нещо по-добро до 310-320 лева да се изрази! !!

Athlon II x4 740 BOX AsRock FM2A75M-DGS BULK FM2

4GB DDR3 1600 Geil Dragon

Ще се играят Need For Speed Most Wanted 2 Battlefield 3 Far Cry 3 DiRT Minecraft Видеото ми е ново не искам да го изхвърля то е Asus EAH6450 но ако трябва след 2-3 месеца ще взема ново! !! до 200-220 лева

Редактирано от Nasko_to0 (преглед на промените)

Препоръчах ви да споменете и какви са другите ви части.Захранването ви какво е? 

Имате ли видеокарта и в момента? Каква е тя?

Варианта е да продадете старите си части.Като запазите само кутията и хард-диска.Добавяте парите към бюджета който имате.

Купувате си някой процесор AMD на сокет FM2,с вградено видео.И постепенно почвате да събирате парички за нова видеокарта.След малко ще постна някоя примерна конфигурация.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Почти сигурно веднага ще продадете рам-паметта.За другите части,трудно ще е,но няма как.Иначе,можете да купите на старо още рам,като за вас.Това ще подобри работата на системата като цяло.Не ми е ясно,сега не можете ли да играете тия игри,дори и на нисък фрейм?Не стана ясно и на каква резолюция ги играете.

Ах да,и докато клоквате,ще трябва да стискате палци захранването ви да издържи.

заханването е боклук и не е повече от 150 вата... за 30лв 430 вата - как пък не... с процесор от 100лв ъпгрейда е от трън та на глог... за игри двуядрен процесор на по висока честота е за предпочитане от 4 ядрен на който ще се полза едно или най много 2 ядра...

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i3-3220-vs-AMD-Athlon-X4-740

I3-3220 3.3GHZ/3MB/LGA1155/BOX

ASROCK B75 Pro3 или ASROCK B75M - около 10$ по евтино

памет - същата...

захранване поне реални 400 вата (вървят от 50$ нагоре)

видеото ще те спъва - вграденото в процесора на интел е по бързо от това ати 6450...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

the professor

Значи да направя Интел конфигурацийка така ли според мен АМД е по-добре защото хем са евтини хем добри и някой ако може да ми каже къде мога да продам старите си части за по-малко от месец

И НИКЪДЕ НЕ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ ЗАХРАНВАНЕТО Е 30 ЛЕВА

Абе хора захранването си е добре овърклоквъл със всичко без проблем захранването е бомба.. Просто ми трябват хубаво дъно за АМД процесор хубав АМД и рам памет 4ГБ

Еми добре предложете 2 конфигурации една АМД и една Интел до 350 лева Само Дъно Процесор И рам

the professor

Значи да направя Интел конфигурацийка така ли според мен АМД е по-добре защото хем са евтини хем добри и някой ако може да ми каже къде мога да продам старите си части за по-малко от месец

Абе хора захранването си е добре овърклоквъл със всичко без проблем захранването е бомба.. Просто ми трябват хубаво дъно за АМД процесор хубав АМД и рам памет 4ГБ

Еми добре предложете 2 конфигурации една АМД и една Интел до 350 лева Само Дъно Процесор И рам

ами 400вата psion e 27лв. тоя дето е 430 само лепенката е по различна и цената...

http://www.kolko.bg/bg/psion-bg/p/1166857

p.s. с клока си имал късмет, че не си избомбил харддиска...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Е професоре дай 2 конфигурации де 1-та на АМД другата на Интел до 350 лева дъно процес и рам

jonov  Би ли предложил нещо

Еми хайде дайте една конфигурация дее

Е професоре дай 2 конфигурации де 1-та на АМД другата на Интел до 350 лева дъно процес и рам

jonov  Би ли предложил нещо

ми просто няма конфигурация за тез пари да бие интела... няма смисъл в случая от амд-то, въпреки че съм им фен...
  • Автор

Имам предвид само дъно рам и cpu

Даже може да се сложи друг процес или дъно защото бюджета е 350 лева

Това добре ли е http://nikem-bg.net/cart/44517p1r45113p1r46466p1rf.html

Имам предвид само дъно рам и cpu

I3-3220 3.3GHZ/3MB/LGA1155/BOX ASROCK B75 Pro3 или ASROCK B75M - около 10$ по евтино памет - същата...

това не е ли конфигурация?

като ще даваш 300-320 лв най голяма производителност ще имаш да останеш на сегашната конфигурация + 220лв за видео и около 80-100 за захранване и пак си клоквай...

• Автор

Ами ще видя незнам тези и3 защо доста хара казват че са боклук според мен не са лоши

Ииии захранването ще "издържи ли на това"

И кое дъно е по-добро про или б75м

the professor

Аз на скоро за 370 лева обнових моята машина с 

Phenom II 955 Black Edition Quad Core

8GB DDR3 Kingston Hyper X 1600MHz

Asus M4N68T

Seagate Baracuda 500GB SATA2 16MB cache

Замисли се.

Както казаха колегите по горе - ЗАХРАНВАНЕ - от него бих почнал , споменаваш че след време ще слагаш друго видео - е то си иска ток :D

Захранване се купува от 120+ :) то това което си го избрал /

NJOY 500SIT 500W Passive PFC - 34.70 лв. 34.70 лв.

сигурно е по лошо и от твоето :no-no:

Редактирано от jonov (преглед на промените)

АМД процесор,а дъното е за интелски процесори.Несъвместими са.

Захранване,поне това....http://nikem-bg.net/computer-components/NJOY-450RGE-450W-Active-PFC/description.html

• Автор

Ами то захранването моето няма ли да стане на това дъно рам и цпу

PHENOM II X4 955 /BOX

4GB DDR3 1600 GEIL DRAGON

ASROCK B75M-DGS BULK 1155

енджой да устройва ме ами така става ли

http://nikem-bg.net/cart/1042p1r43890p1r40144p1r46466p1rf.html

http://www.jmt.bg/offers/2013-05-06-1.pdf

Като няма да ти трябва ново захранване тъй като е 95 вата процесор, и в комбинация с тази дънна платка можеш да го отключиш до 4 ядрен.

Еми това ще е след 2-3 месеца видеото

Така как е http://nikem-bg.net/cart/40144p1r46466p1r1055p1r46926p1rf.html

Трябва да избереш дънна платка за AM3 тази която си избрал е за 1155

Ами то захранването моето няма ли да стане на това дъно рам и цпу

PHENOM II X4 955 /BOX

4GB DDR3 1600 GEIL DRAGON

ASROCK B75M-DGS BULK 1155

енджой да устройва ме ами така става ли

http://nikem-bg.net/cart/1042p1r43890p1r40144p1r46466p1rf.html

Абе четете малко описанията на тия дъна,там си пише за какви процесори са.Пак дъно за интелски процесори искате да комбинирате с АМД процессор.Няма как да стане,освен да ги напаснете с чук.

То вярвам че ще стане , но не бих рискувал  :no-no: захранването е най важната част в компютъра особено когато той ще се използва за игри , утре като му сложиш новото видео и ти скапе цялата система :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.