Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шпайкове за бягане в София - къде?

Featured Replies

Някой да знае къде в София се продават шпайкове за бягане?

Редактирано от mico (преглед на промените)

Извинявай, мернах темата ти и понеже също се чудя с какво най-евтино да бягам, ако не е нахално, нека по-запознатите да дадат мнение :)

Asics, Mizuno, Saucony-което ти е по бюджета и е подходящо за крака и начина на бягане.

Редактирано от spielberg (преглед на промените)

• Автор

А къде мога да намеря магазин, където да меря? Онлайн има, но като не знам какъв номер да търся. Търся някъде да премря 2-3 чифта.  :(

Редактирано от mico (преглед на промените)

Едни обикновени платненки  вършат чудеса. :)Ето едни за 9 кинта. Вероятно същите на Илиянци, са по 2-3лв чифта :D

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Е, да, гуменки имам, но ми трябват за състезание на писта. За това търся шпайкове.  :)

аз досега все съм си мислел че шпайковете са за трева... :eek:  поне футболистите там ги ползват...

• Автор

аз досега все съм си мислел че шпайковете са за трева... :eek:  поне футболистите там ги ползват...

Това са бутонки. Аз търся нещо такова.

• 2 седмици по-късно...

Sliderum, гуменките вършат работа, ама ако тичаш на асфалт определено си струва да се инвестира в по-качествени маратонки за бягане, тъй като въздействието върху ставите, костите и мускулите при всяка стъпка на твърда повърхност е доста голямо. Така че парите за хубави маратонки за бягане определено не са пропилени :) А дори човек да не може да си позволи някоя по-добра марка и модел, вече могат да се намерят прилични и за по 40 лв. 

Иначе шпайкове съм сигурен, че ще си намериш в големите вериги спортни магазини като Sport Depot. Там просто има всичко. Ако гледаш да минеш по-тънко и имаш време преди това пообиколи и някои по-малки, защото там понякога се попада на страшни промоции. 

• 1 месец по-късно...

Някой да знае къде в София се продават шпайкове за бягане?

Ако те интересуват тези   Puma Complete TFX Sprint 3 Running Spikes Имам едни 43 номер с ключ, които не са носени нито 1 път и не ми трябват. Може да се разберем нещо, ако решиш.

Знам, че темата е малко старичка, но авторът може да се сети за нея някой път, така че потърси в Big Outlet там съм срещал подобни. 

...А дори човек да не може да си позволи някоя по-добра марка и модел, вече могат да се намерят прилични и за по 40 лв...

Някаква идея къде да търся?

Някаква идея къде да търся?

Преди съм виждал в мола на Стамболийски ( Mall Of Sofia ), сега не знам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.