Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Да аз съм наско_то и на миналия ми профил ме мразихте и затова си смених профила и бях по-мил

Ако продължаваш да питаш едно и също отново и отново пак ще те намразим. Питай след да кажем два месеца когато ще има на пазара нови процесори и може да има разлика в препоръката ни.

Но пак ще е същата като части. Просто за 300 лв. няма как да вземеш геймърски комп.

Ей бюджета ти беше 500 падна на 400 сега на 300 ? Какво правиш само режеш нали щеше да взимаш конзола или не ти дават ? Не се заяждам ама се написха 9 страници в една тема и накрая нищо и ти пак пускаш нова ! Събери пари и тогава питай бюджета не ти е сигурен май ? Кажи точно и стегнато с такъв бюджет разполагам и това е  ! Айде чакам твоите отговори по мойте въпроси !

Момче,слушай сега.Няма нужда си направиш нов акаунт,защото така наистина ще те "намразят".Предложиха ти конфигурации,първо каза,че бюджета ти е 500/400,сега падна на 300?Имаш ли изобщо пари?Ако в момента нямаш и просто смяташ да вземаш нещо в бъдеще,първо ги събери парите,другото е лесно после.Така просто си губиш времето,а и караш другите да те "намразят" и ако те намрази някой модератор,ще ти изтрие темата и ще те банне и после ще се чудиш къде да питаш за помощ.

Редактирано от not (преглед на промените)

Тя темата е за „някъде“ си!

Интересно ми е как не забелязвате, че от три или четири дни давате съвети на един и същи потребител, под друго име? А именно на Nasko_to0 не някой модератор вземе това под внимание. Форума или по-точно раздел „Хардуер“, виждам, че доста се напълни със такива теми, та на къде отива!?

Колега... С такова мрънкане, освен наказание, друго няма да си докарате...

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели.

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Никой от нас не може да огрее във всяка тема, нито да изчете всичко!!!

Отделно - имаме си и личен живот и други ангажименти и понякога се случва да не се влиза и с дни... Но все има някой дежурен модератор. Представи си, че това е Док, той не наглежда техническите раздели. Направо си минава и заминава мрънкането ти...

И аз нямаше да го видя, ако автора на темата не ми пишеше на ЛС и не влезнах да видя какво не му харесва на вашите предложения...

И какво, щеше да се подмине и да не се реагира и ти пак щеше да си недоволен, че не се взимат мерки... Е съжалявам, ама не си прав!

А относно автора:

Една тема, 2-ра тема... Какъв е смисъла. А да вникваше в казаното от хората? Наруто ти е дал чудесно предложение, маркирал съм го като отговор на темата, по зеленият цвят ще го познаеш, послушай го!!!

И повече теми по този въпрос НЕ искам! Честно казано, това "намразване", не е намразване, а на хората им е писнало от едно и също, точно както и на мен! Не може да ти се обяснява вече колко време какво ли не и да не вдяваш. Не, че нещо, ама и на мен ми писна, сядам на компа и цъфваш във скайп и едни и същи въпроси вече близо месец, ако не и повече. Да, даже трябва да са повече. Какво ли не ти обяснявах, колко ли конфигурации не ти правих.

Е и аз имам нерви и никой не ми плаща за това! Седни, изчети си пак всичко от колегите, имаш много добри съвети и решавай най на края!

А това, че един предлага Intel, а друг AMD, това е защото всеки влага творческа мисъл и се стреми максимално да откликне на нуждите. И всеки има свое виждане, не сме под калъп! И да си видял до сега тема, където да има само едно единствено мнение? Не! винаги се дава повече от 1 и автора може да избере това, което му допада най-мно0го на него. А кое е най-добро - поне 4 пъти съм ти давал линк към сайтове с тестове и други такива. Имаш интернет (очевидно), там има и Google. можеш да се поразровиш малко, защото очевидно дори и на готово да ти се даде, пак не вдяваш.

Е, това е. Темата се заключва!

p.s. Извинявам се ако съм реагирал по-рязко. Понякога и нашите нерви не издържат... Иначе съм съгласен с казаното от Masterplay!

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.