Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Мислех, че HD-тата на бТВ са с 1080? Поне така рекламираха като ги обявяваха. Че и 3D уж ще пускат.

@skalata_73, ти си казал за FULL HD, видях и не искам да бъда груб (благодаря ти за отговорите в темата), но питам дали е вярно написаното в дадената от мен статия. "Телевизори с резолюция под 1366х768 не са съвместими с HD сигнали!"

Редактирано от iwaaaaailo- (преглед на промените)

• Отговори 67
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кой е казал, че не е 1080? Просто не е прогресивно, а презредово сканиране...

http://en.wikipedia.org/wiki/1080i

Не е вярно, ако телевизора е HD-Ready - то той би могъл да приема FullHD сигнал, но ще го downscale-ва...

Мислех, че HD-тата на бТВ са с 1080? Поне така рекламираха като ги обявяваха. Че и 3D уж ще пускат.

@skalata_73, ти си казал за FULL HD, видях и не искам да бъда груб (благодаря ти за отговорите в темата), но питам дали е вярно написаното в дадената от мен статия. "Телевизори с резолюция под 1366х768 не са съвместими с HD сигнали!"

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

1.BTV са 1080,но....1080i -разликата между 1080i и 1080p мился ти я обясних с прости думи-иначе повече инфо можеш да видиш примерно тук http://www.ekak-tehno.bg/televiziya-i-konzoli/ima-li-razlika-mejdu-hp-1080p-i-hd-1080i 2.Мисля обясних моето мнение относно дали си зазлужава телевизора да е FULL HD,или HD Ready -разликите..тук http://blog.chiliev.com/?p=3603

..... 3.Скоро няма да пускат 3D канали :) --ако имаш предвид това,че  в момента рекламират финала на шампионската лига на 3D :) ,което нямя нищо общо.То едва сега прилагат цифровизацията в БГ ,та камо ли 3D канали :D Иначе за 3D може да си,,говорим ,,много,но това е друга тема ;)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

• Автор

Може да си говорим за 3D, но ще нарушим правилата :-) . Да, за финала на ШЛ, също си спомням Евроспорт пускаха 3D сигнал за Ролан Гарос. Разясни ми се ситусцията относно HD-то на бТВ. И последно - даунскейлва, т.е. снижаване на качеството? Не чак като да гледаш HD канал чрез тунер, но нещо подобно предполагам.

Редактирано от iwaaaaailo- (преглед на промените)

.... И последно - даунскейлва, т.е. снижаване на качеството? Не чак като да гледаш HD канал чрез тунер, но нещо подобно предполагам.

Ами пич ...хубава (перфектна)картина не можеш да гледаш на ТВ с по-малка резолюция !!!Относно ,,този въпрос,, няма да вземам повече отношение.Иначе вземи под внимание и това,което те,,посъветваха,,колегите-иняче само си пишем тука-----това не е чат!!!.Успех.....

В по-горен мой пост съм ти посочил най-доброто за твоя бюджет. Всичко друго изписано в темата са празни приказки. Задай си въпроса така: Какво би си купил? Смартфон последен модел, макар и нисък клас със всички екстри и операционна система или GSM върхов модел от преди 2, 3 или 4 години?

В момента го има го само в Пловдив и Сандански, надявам се, че няма да го купиш онлайн.

В по-горен мой пост съм ти посочил най-доброто за твоя бюджет. Всичко друго изписано в темата са празни приказки. Задай си въпроса така: Какво би си купил? Смартфон последен модел, макар и нисък клас със всички екстри и операционна система или GSM върхов модел от преди 2, 3 или 4 години?

"Всичко друго изписано в темата са празни приказки"

Андрей!

При този ред на мисли от твоя страна, другите не би трябвало да пишат коментари. Тук има много хора, които не от вчера,  са си закупили телевизори и имат много по-ясна представа от твоята за моделите. Бъди уверен! Така че  ако искаш, можеш да кажеш и предполагам , че всички ще се съгласим и освем Теб, никой повече няма да дава препоръки. Ти в момента представляваш юзер много наподобяващ на хората в руските сайтове, особено жени, как смело учат народа  на това, коя антивирусна програма е най- добрата , как се инсталира и какво може да "хване" Не се ли сети, че няма какво толкова да се напише за телевизор, струващ 500 лева.Посочваш модел телефон, при това голям модел, струващ 2 пъти по -скъпо от телевизора! И какво е сравнението на тези два продукта, за да ни е ясно? Ами аз затова спрях да пиша в тази тема.Не че съм най добрият. А с телевизори си се занимавал навярно дотолкова, колкото да натиснеш копчето   ON-OFF на дистанционното управление. Съжелявам, че така грубо съм се изразил и моля да не се обиждаш!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

В момента го има го само в Пловдив и Сандански, надявам се, че няма да го купиш онлайн.

Ами закупих го от технополис, понеже наистина го няма в техномаркет, а в тм си бях харесал един, който бе предложен тук, но реших и през техноп да мина. А там пък видях един познат, който разбира от телевизори та ударихме един чат и ме убеди да закупя самсунга :). Дано не ме е подвел :D

Да ти е честит!

• 3 месеца по-късно...

Здравейте, за да не отварям нова тема ще пиша в тази. Търся телевизор 32 инча с 3D, най-важното е качествена картина до 1100лв (32 инча е максимума на мястото в секцията където ще се слага телевизора)

Редактирано от Marchiano (преглед на промените)

Здравейте, за да не отварям нова тема ще пиша в тази. Търся телевизор 32 инча с 3D, най-важното е качествена картина до 1100лв (32 инча е максимума на мястото в секцията където ще се слага телевизора)

Aко не те притесява ,че е бял ти препоръчвам този модел http://www.technopolis.bg/b2c/details/14475/P11090104/Televizor-PANASONIC-TX-L32ET5EW-3D-LED Имай впредвид обаче ,че на този размер няма да усетиш много 3D ефекта.Ако може да предприемеш нещо и да си попрепрвавиш мястото има и други много добри предложения !!!

Наистина и на място като бях много доволен от Panasonic. Някакви други модели на Sony и Samsung биха ли има ли сравнение с по-горният модел?

Наистина и на място като бях много доволен от Panasonic. Някакви други модели на Sony и Samsung биха ли има ли сравнение с по-горният модел?

Sony нямат 32 инчов 3D модел,а Samsung  в този ценови клас нямат добър модел.За твоите критерии цена,качество,размер  това за мен е най-доброто предложение!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.