Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

казала жабата и вдигнала крак./ е няма такъв  емотикон, много са ми сложни емоциите на мене :ph34r:

Кво искаш - жаба или вдигнати крака... :biggrin:

Ето я моята любима емотка... :ass:Тя казва всичко! И няма да ти кажа как съм я именувала...  :shy11: 

Ай, че... не знам дали щи пият от морковите, ама може да ни оскубят от плитките...

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

тогаз няма да пиеш `икия  :whist:

Да ве, позна :clown:  Миналата година, правих ракийката с една течна, ама ся не зная де я продават....

Кво искаш - жаба или вдигнати крака... :biggrin:

Ето я моята любима емотка... :ass:Тя казва всичко! И няма да ти кажа как съм я именувала...  :shy11:

Ай, че... не знам дали щи пият от морковите, ама може да ни оскубят от плитките...

Жаба, жабааа искам и то каква.

За всичко си има чалъм, пак ли да те уча? Нахлупваме по една перука и да ни скубяш колкот щащ. Само трябва да викаме ,че да е достоверно. Ей , от кой филм беше тоя номер дето  се правиха,че тупалкат едно хлапе, пък то забрави да реве и се издаде?!

и всеки път ме дразниш с тия дупета, нали

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

и всеки път ме дразниш с тия дупета, нали

Не тъ дразня бре... Това е знак за обич. Голяяяма обич! :ass:

Питай оня, дет ш зияносва черешите на ракия, що не си слага едно име кат хората, да знаем как да му викаме... това щоту сте били блейките от класа де... :ohmy:

Аз толкова обичам, че си купувам едно пликче и за фризера, да имам черешки и през зимата... Е, те толкова са и черешки, но като си я лапнеш веднага от фризера - става хем за черешка, хем за сладолед...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Пифтунчо, да подариш на  Мерилката една торба череши , чу ли!

Аз толкова обичам, че си купувам едно пликче и за фризера, да имам черешки и през зимата... Е, те толкова са и черешки, но като си я лапнеш веднага от фризера - става хем за черешка, хем за сладолед...

Иначе ми е ясно че си парвиш черешосладобед ти.. то сигурно, ако можеше всичкото ядене от фризера  щеше да ядеш. Не познавам по- голямо  сладоледено чудовище от тебе.

Аз си признавам, все през прозореца блеех. Ама си беше толкова сухарско и скучно, че.. как да си подчини човек  душата. И сега съм същата :shy11:

сладоледено чудовище

Опа съм! :shy11:

Аз си признавам, все през прозореца блеех. Ама си беше толкова сухарско и скучно, че.. как да си подчини човек  душата. И сега съм същата :shy11:

Аз пък бях отличничка с бяла якичка и по всички правила. И сега съм си същата... :lol6:

Значи спокойно мога да преписвам от тебе от време на време :P

Аз в замяна ще ти рисувам пеперуди по якичката, кво ще кажеш?

Баси отличничката дет съм - то станало три часа, а аз влязох само за пет минутки преди час и пулвина...

Аре, щепцел, контакт, дръп... :clown:

Едит - ми отличничка съм... за всяка грешка се връщам да се редактирам, че ми боцка... кат Будил... :clown:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Завиждач :P  Яд те е сега заради захарта нали, и на нас да си го изкараш.

Тъкмо си помислих ,че днес изкарахме един мнооого трудов ден :D

Ей затуй не трябва да влизам  тука пред деня аз.Немедлено ще падне успеха на класа.

Божкееей :lol6:  ама и ти си от една планета...Шемет.

Едит - ми отличничка съм... за всяка грешка се връщам да се редактирам, че ми боцка... кат Будил... :clown:

То и аз се връщам за някоя и друга грешка, ама  след мен не питай още колко остават :ph34r:

чао ви,  и аз отивам в стараната на неизбежностите

ааааааааа, мноу шъ въ замоля :stop:

вече сме само любители :whist:

никакви черти

какви са отзивите? :rolleyes:

вчера вечерта предупредих динозавър2 че ако днес като се прибера не видя стаята му идеално почистена утре АЗ лично ще я почистя :whist:

е, па, дали не му блести стаята? :D

Синът както винаги е с мисълта , че ........има най-много три грешки! Справил се ........блестящо , това са негови думи :( Дъщерята си призна , че ..........се е оклепала малко ..........и че не очаква много! Но тя така или иначе не кандидатства с БЕЛ и не и трябва висока оценка! Утре се напръжвам пак ......., тя е на английски, той на математика , ба си ......да свърши таз седмица и да си доде Гого .........

..да свърши таз седмица и да си доде Гого .........

хм................ Гого обаче тарикат шъ дойде................ 

за букурещската одисея забърках една кутия пастет, налях една бутылочка винце /майките и те са хора/, краставички, помидорчики .....  Вечерта да има да си повечеряме в апартамента. Подозирам че всичко това ще си го ядем двете с братчедката защото народа като нищо ще се запаси с макдоналдс и за вечеря :D

проверявам последни подробности и утре в седем и половина отчаливаем :whist:

ку не съ появя в петък по вечерно време значи съм останала в румънско :D

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Наздраве от моята каменичка :beer: 

навън вече не става за работа - дойдоха облаците и се очаква редовният нощен дъжд.прибрах ракетата и електрожена, не успяхобаче да довърша цялата си инженерна замисъл, което означава, че вдругиден, на 24-май ще режа и заварявам пак 

казвам вдругиден, защото утре ще работя на работа, а на 25-ти и 26-ти ще съм на мотокроса ( ако са довели пазарлъка до края де.

проучих вчера пазара и установих, че линейка с такъв като мене струва около 130 лв за 6 часа, в които пари е включено горивото, надника на шофьора и моя милост.Тоест - ще останат около 50 лв за моето боди.

мхм.

евтинийка-какво да направиш

У съседно село, вече повръщат, а аз не съм почнал...баси :(

аз от обяд гътнах една гуменка бре ?! 

ти какво рпави ш?

да не си болен ?  :eek:

Ся си додох дома и първо :shower: та ся съхна, доде режат разни зарзавати....Ама си купих и пастърмичка и след малко ще я хирургирам на тъничко :sausage:  Ех, кризааааа :clown:

• Автор

СКА-ПА-НА СЪМ!!!Карала съм до село и обратно със 130км в час за да сваря да се прибера по светло.Добре Бат Бойко оправи пътя, че още щях да се мотам....Докато не почина с чаша бира нито ще се къпя, нито ще готвя.... :(

Редактирано от Бел (преглед на промените)

СКА-ПА-НА СЪМ!!!Карала съм до село и обратно със 130км в час за да сваря да се прибера по светло.Добре Бат Бойко оправи пътя, че още щях да се мотам....Докато не почина с чаша бира нито ще се къпя, нито ще готвя.... :(

аз пък измих колата

дан съ излагам пред братята румънещи :D

тези дни ме мързи да готвя и караме на пържоли с пържени картофи

няма жалби..............

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.