Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

• Автор

трима са на матура - чакаме ги да се върнат

Върна се в 13.05 а в 13.15 беше преоблечен и гладен, жаден хукнаха на автогарата за Варна....Туй децата имат неограничени възможности.Беше си поръчал телефон от нета, но се оказа, че го имат в наличност във магазина им във Варна и като разбра, та като хукна....

п.п. Теста бил много лесен по наше мнение....То ше се чуе как сме се справили...

п.п.2 Опъвам си краченцата, правя си Чаромата и ще релаксирам в нета докЪт се приберат....

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

А откъде може да се намери вътрешното? :ph34r:

Кто ищет - тот всегда найдет!  Публикувано изображение

Върна се в 13.05 а в 13.15 беше преоблечен и гладен, жаден хукнаха на автогарата за Варна....Туй децата имат неограничени възможности.Беше си поръчал телефон от нета, но се оказа, че го имат в наличност във магазина им във Варна и като разбра, та като хукна....

п.п. Теста бил много лесен по наше мнение....То ше се чуе как сме се справили...

п.п.2 Опъвам си краченцата, правя си Чаромата и ще релаксирам в нета докЪт се приберат....

аз кат ти казах.........................

• Автор

аз кат ти казах.........................

....може да ми пратите нещо лекичко за четене.... :ass: или да си потърся някое филмче, че тея от Народното събрание многУ дразнят пък все тях дават....

....може да ми пратите нещо лекичко за четене.... :ass: или да си потърся някое филмче, че тея от Народното събрание многУ дразнят пък все тях дават....

ай, чети, ограмотявай се : http://www.economy.bg/lifestyle/view/7604/Mozhe-li-optimizmyt-da-se-nauchi

http://www.boredpanda.com/tippi-of-africa-real-life-mowgli-girl/

Лесна е ваща. На мен колкото повече наближава четвъртък, толкова повече не ми се работи  :clown:

Въхх... Мисля си, при 4-ма познати именници при кого да отида да купонясвам...  :clown:  Сложна е дилемата при мен... 

Обиколи ги и четиримата. Направо не мога да разбера, какво чакаш  :D

Лесна е ваща. На мен колкото повече наближава четвъртък, толкова повече не ми се работи  :clown:

Обиколи ги и четиримата. Направо не мога да разбера, какво чакаш  :D

ти какво ще правиш в четвъртък?

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

Гледам "Реката на тайните"..... :tongue2:

ти какво ще правиш в четвъртък?

Ще се изстрелвам с прашка към дълбоката провинция  :)

В четвъртък сутринта ще чакам първо една новина, в петък ще ида да си взема кожените дреИИ и в събота палим гумите посока Монтана  :whist:

• Автор

На рекламите рекох да надзърна дали работите? :D

Ще се изстрелвам с прашка към дълбоката провинция  :)

В четвъртък сутринта ще чакам първо една новина, в петък ще ида да си взема кожените дреИИ и в събота палим гумите посока Монтана  :whist:

новината ме интересува само ако е свързана с две чертички :whist:

На рекламите рекох да надзърна дали работите? :D

аз не работя - разправям се с разни олигофрени :whist:

забавно е

стига да не се впрягаш :D

новината ме интересува само ако е свързана с две чертички :whist:

Ще те разочаровам тогава. И този месец сме без чертички  :clown:

Но пък мен си ме вълнува, щото е финансова  :D

Ще те разочаровам тогава. И този месец сме без чертички  :clown:

Но пък мен си ме вълнува, щото е финансова  :D

Ма постарай се де, зор не си даваш май, а? ;)

а, кажи и

шъ ми миткосва по събори..............

:D Абе давам си, ама...тоооо само със зор не става  :D

а, кажи и

шъ ми миткосва по събори..............

тихУУУУ, там  :tongue2:

най-мразя, ама най-най-най-мразя е да ме събудят от работа по телефона.

те ти булка спасовден - в събота и неделя щяло да има мотокрос и...... дали съм можел да поема линейката и каква ми била цената ?! 

баси.

и очакват да им дам отговор сънен и ядосан ? 

най-мразя, ама най-най-най-мразя е да ме събудят от работа по телефона.

те ти булка спасовден - в събота и неделя щяло да има мотокрос и...... дали съм можел да поема линейката и каква ми била цената ?! 

баси.

и очакват да им дам отговор сънен и ядосан ? 

оп :D

Пропуснал съм! Да ми се докладва немедлено!

Такааа… Докладвам… Пишем си една вечер с Уишата, докат ти си дал на късо и си се работохолизирал и Уишата ми вика, че съм се много правопистнала и че ти ще бъдеш умилен от това. Аз й викам, че си дал на късо, работохолизирал си се и не ни отразяваш. А тя вика, че има лек за работохолизма… Пък аз са фръцнах, щот та видях да пишеш горе, без да идваш в пясъчника… Е, и щот съм Фръцла… Пък ти после взе, че се появи и в пясъчника и тя ми дърпа Упашката, че съм Фръцла…

Та… Уишата имала да ти забърква противоработен сок, за да си стоиш на дупето в пясъчника и да не смееш да излизаш. Тук следват подробности за сока...

А за работохолизма имам стара рецепта. Трябва само да намерим начин да почерпим работливко с развален сок от моркови. така или иначе ще се наложи да му напишем извинителна бележка , а той ще си пише ли пише от тясната стаичка вкъщи.

/ това трябваше да  ти го пратя на пилешки или някакъв друг език, щото подозирам че ще го прочете и тогава..... пускай морските свинчета на свобода. :D

Хич няма да си чета написаната галимация, че май няма как да се изплува от нея... ама обещах, чи щи докладвам... :clown::biggrin:

п.п. Толкова се уморих и изперках днес, че ми дойде добре този хилеш насаме със себе си, докат си пиша поста… Сякаш ми тупка вътре в главата и черепа ми отеснява…Баси! :D

оп :D

не е смешно, мем.

отивам да си сипя от остататъците тютюнец и да мисля - дали да поемам ангажимента  и каква да " ми е цената" .

не е смешно, мем.

отивам да си сипя от остататъците тютюнец и да мисля - дали да поемам ангажимента  и каква да " ми е цената" .

имаш ли кожени гащи? :rolleyes:

не е смешно, мем.

Не се оплаквай от работа защото има много които само мечтаят за това. Е и цената е от значение.  Мотокрос не знам ама F1 ще има в Монако.

имаш ли кожени гащи? :rolleyes:

Баси извратеняшкия въпрос !

Баси извратеняшкия въпрос !

че къде е тръгнал на мотокрос без кожени гащи? Нали трябва да е в тон с обстановката :D  :D  :D

• Автор

Нали трябва да е в тон с обстановката 

И на тиквичката му надяната гъзарска каска.... :lol6:

че къде е тръгнал на мотокрос без кожени гащи? Нали трябва да е в тон с обстановката :D  :D  :D

Ти още си сънена ! Аз не разбрах че ще ходи на мотокрос а че трябва да замести някой понеже щял да ходи на мотокрос и да поеме смяната.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.