Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

WoW!!!!!!!! Сериозно???

че Доктора е сериозен човек - няма да си играе с пет-шест парчета :D

Аз чета...дочитам...аре, отивам пак  :whist:

ко четеш, ве? Ку са пари да дода и аз да чета :rolleyes:

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

докладвам се от къщи с чаша бира в ръка.

едвам дишам

Свободно! Почеши магарето! :)

Свободно! Почеши магарето! :)

след този ужас днес - магарето е станало ню-ню и даже не мога да го намеря да го чеша даже ....

след този ужас днес - магарето е станало ню-ню и даже не мога да го намеря да го чеша даже ....

аре, аре, ама се снима до пожарната, нали? :)

аре, аре, ама се снима до пожарната, нали? :)

даже се катерих по стълбата, ама .....

това си беше по обяд.

сега жизнените ми сили клонят към абсолютната нула

даже се катерих по стълбата, ама .....

това си беше по обяд.

сега жизнените ми сили клонят към абсолютната нула

изпиваш си биричката и се катурваш да наняш

аз продължавам фундаменталното си проучване на Букурещския кОлтурен живот. Локализирани са и внимателно огледани всички музеи подлежащи на посещение в четвъртък и петък, проверени са цените на билетите, експозициите, работното време, номера на автобусните линии, цената на автобусните билетчета, както и местата на KFC  и макдоналдс :whist:

също така съм си записала основни думи и фрази които ще ми трябват и съм прочела информация за обектите подлежащи на посещение

мноу съм добра в планирането и организирането :whist:

Веси,намерих ти студио,професионалисти са и работят с идеи на клиента.Звънни да ти дам адреса и телефона да не правя реклама във форума. :ph34r:

Публикувано изображение

Навън пристигна редовния дъжд , тази вечер с екстра-град и гръмотевици. Очевидно суичът изпуши, защото интернет-капут Добре че е мобифонът , та да ви кажа " лека нощ"

• Автор

Станала съм.И кафе пия. И от притеснение дотук посетих два пъти тоалетната. Трябва да приготвя документацията, три химикала в синьо и бутилка минерална вода.Защо ги викат толкова рано?  Аз съм вкъщи - по закон учител, който има седмокласник е забранено да бъде квестор - да не срина прекрасната ни образователна система....Милата ми държавица....

Релаксирай с некой фън шуй примерно

...другият вариант е замесиш тесто за мекици :)

Редактирано от Джувко (преглед на промените)

• Автор

...другият вариант е замесиш тесто за мекици :)

Пуууууууууу, не мога да трая миризмата докат се пържат - иначе ги ям.... :lol6:

Станала съм.И кафе пия. И от притеснение дотук посетих два пъти тоалетната. Трябва да приготвя документацията, три химикала в синьо и бутилка минерална вода.Защо ги викат толкова рано?  Аз съм вкъщи - по закон учител, който има седмокласник е забранено да бъде квестор - да не срина прекрасната ни образователна система....Милата ми държавица....

споко, бе!

Ще се справи детето - шъ видиш. 

и аз се излюпих

но ще пия кафе след йогата

• Автор

споко, бе!

Ще се справи детето - шъ видиш. 

За справянето, ще се справи - много е добър по БЕЛ - въпроса е с колко ще минем конкуренцията.... :lol6:

За справянето, ще се справи - много е добър по БЕЛ - въпроса е с колко ще минем конкуренцията.... :lol6:

напрау ще ги отвеете :D

• Автор

Викат ни 9 без 15, а не 8 без 15..... :ohmy: Сега разбрах....Глътка въздух....

Аз моите летежни фази ги сравнявам с капака на тенджера под налягане... И затуй ся не знам дали да ти се радвам на фазата... и на летежа. Щото, ако е кат моя разхлабен капак... :biggrin:

Стига де! Още по-смешно е... Даже първият път наистина си го представих така, но нещо не ми се получи представата и качих простора малко по-височко...

Тук съм! Ей ма! :D:shy11: За сладолет съм винаги гутоф къртоф!

п.п. Даркооо... Уплашил си се от морковените пъклени планове на Уишата... :D

За страх си е. Ей ся чакам да ми дръпне Упашката, че не я слушам ми се Фръцкам...

Пропуснал съм! Да ми се докладва немедлено!

• Автор

Лиснах едно канче вода и го пратих по живо, по здраво.....

Веси,намерих ти студио,професионалисти са и работят с идеи на клиента.Звънни да ти дам адреса и телефона да не правя реклама във форума. :ph34r:

:lol6: :lol6: то такиви раути , мога и аз да нарисувам по гърбовете на мноо мъжове .........., хаха . Ооооооох , това конче направо се едно аз съм го правила :ph34r:

Лиснах едно канче вода и го пратих по живо, по здраво.....

това за големите ли ?? Щерката я лиснах още сутринта , но синът .........казаха в десет без петнайсет и още мота гащи в кухнята /тъпчи/

• Автор

.казаха в десет без петнайсет и още мота гащи в кухнята /тъпчи/

Нас ни викат 9 без 15.....Ама вече не го свърташе, та го изпроводих....

ясно, е ся ша го изритам и него в девет, прочетох пак в РИО ........пише най-късно 9.45 в залите да са !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.