Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

наеми си ратай  :whist:

нямам им вяра аз..............

даже и на Блонди не му доверявам твърде

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

нямам им вяра аз..............

даже и на Блонди не му доверявам твърде

тогаз - косачката те очаква  :sunglasses:

p.s. наздраве :beer:

не ми говори за косачка че поляните пак трябва да се косят :(

добре че приключих с насаждения

браво  аз посадих не три а пет домата но няма чери и при нас е доста декар да речем но ме успокоява   блея и за нищо не мисля

чювствителна съм си

браво  аз посадих не три а пет домата но няма чери и при нас е доста декар да речем но ме успокоява   блея и за нищо не мисля

чювствителна съм си

е, толкоз - декар

но да речем малко повече от половината съм го засадила :whist:

тогаз - косачката те очаква  :sunglasses:

p.s. наздраве :beer:

знам :D

живы будем - не помрем :whist:

мисля си що Еми не яде кайма

:rolleyes:

днес не виждам - сложила съм си очилата и приличам на лисица /от къната ставам лисичо рижа/ с очила :D

да не си ходила на Депеш?

не там няма проблем с кенефите   става дума за   AC  DC

мисля си що Еми не яде кайма

:rolleyes:

щот е маргаза, за това

ям месо

но не ям смляно месо - гадно ми е

и съответно не ям нищо което направено от смляно месо - салами, сарфалади, наденици, кюфтета, кебапчета, мусака, пълнени чушки и прочие

Като остарея  шси зема кокошки и пчели и ше огранича социалните контакти до приятния минимум   

щот е маргаза, за това

ям месо

и съответно не ям нищо което направено от смляно месо - салами, сарфалади, наденици, кюфтета, кебапчета, мусака, пълнени чушки и прочие

здравословна си подкрепям с две вилици

здравословна си подкрепям с две вилици

много съм капризна на ядене, но понеже никого не ангажирам с това не ми пука :whist:

много съм капризна на ядене, но понеже никого не ангажирам с това не ми пука :whist:

и аз не ям всичко  понякога правя само за себе си трудно е с детето  боли ме като яде боклуци  но те неконтролируеми извън къщи и дори в къщи

щот е маргаза, за това

ям месо

и бъбреци не ядеш .....

баси.

и бъбреци не ядеш .....

баси.

ама език как яяяяям............. :D

и аз не ям всичко  понякога правя само за себе си трудно е с детето  боли ме като яде боклуци  но те неконтролируеми извън къщи и дори в къщи

на Динозавър1 и се дояла кифла с мармалад защото приятелката и си купила такава

обаче мойто не да си купи кифла ами пристига вкъщи и ме моли да им изпека кифли с мармалад :D

щот е маргаза, за това

ям месо

малии лоша работа толкоз вкуснотии

...вчера останах насаме с косачката и беше интимно и хубаво и една пеперуда  милата    и детето дори беще кротко а мъжът ми  кротък  и  аз

Просълзих се... Публикувано изображение

на Динозавър1 и се дояла кифла с мармалад защото приятелката и си купила такава

обаче мойто не да си купи кифла ами пристига вкъщи и ме моли да им изпека кифли с мармалад :D

ще печеш значи -няма де да идеш :) 

чакаме да ни каже колко тави

Добро утро хора, как сте? Да стискате палци днеска, моля ви, от 10:30 ми е изпита :(

Добро утро хора, как сте? Да стискате палци днеска, моля ви, от 10:30 ми е изпита :(

Добро утро.

Ще го вземеш, не се безпокой!

Все пак ще ти стискам палци :)

Оздравявам, но тази сутрин хванах котака да пасе от незабравката на балкона и се чудя къде да преместя гювеча, в който е посадена, за да е недостъпна за котешки набези.

ще стискаме, разбира се, и не само палци ще стискаме  :ph34r:

Доктора и фурункули може да стиска :D  :D  :D

това беше зимата - опекох две-три тави да има да се наядат на кифлички с мармалад :D

ще работим ли или.............. ?

Доктора е почивка, Стънката е на изпит, Алгоров си щрака с телефоните, Камиту болна, Ведра стяга бал, аз по принцип гледам да не работя.... и то кой остана? Белинда и Веситу да ни спасяват икономиката :D

Доктора и фурункули може да стиска :D  :D  :D

това беше зимата - опекох две-три тави да има да се наядат на кифлички с мармалад :D

ще работим ли или.............. ?

Доктора е почивка, Стънката е на изпит, Алгоров си щрака с телефоните, Камиту болна, Ведра стяга бал, аз по принцип гледам да не работя.... и то кой остана? Белинда и Веситу да ни спасяват икономиката :D

Мммм.......не му следиш май графика ми се струва - в момента вече съм на работното си място и ще съм тук чак до 8 часа вечерта. Тази седмица е днес и в четвъртък целодневен и ще се труди като пчеличка за благото на народонаселението. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.