Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

Станала съм вече и съм нейде между вас....

Половин час само кафе и вестници.....Не съм си купувала цигари от 1 април.....

аз вече закусих и си изпих кафето

кафето не вдигало кръвното - само ускорявало пулса

каза джипиту вчера по повод нещастното ми кръвно 100/60 и заявлението ми че вече съм пила кафе

обаче чай от мащерка правел чудеса :whist:

чакам динозавър2 да си направи сандвичите /че да не се гътне от гладна смърт на туризъма/ и да го закарам до мястото на срещата

Добро утро. Но държа да ти кажа! Днес е Понеделник вечерта и още дълго и всеки ден ще е така. Вупще - облачна пругноза. А на теп приятен ден...

за някои понеделник вечер, за други - неделя сутрин :whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 59,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като самовар! В летежна фаза съм...

Аз моите летежни фази ги сравнявам с капака на тенджера под налягане... И затуй ся не знам дали да ти се радвам на фазата... и на летежа. Щото, ако е кат моя разхлабен капак... :biggrin:

Ах каква е подла! Не беше простор, а дървена сушилка - тип сгъваеми!

Стига де! Още по-смешно е... Даже първият път наистина си го представих така, но нещо не ми се получи представата и качих простора малко по-височко...

Сладолед и cookie...

Тук съм! Ей ма! :D:shy11: За сладолет съм винаги гутоф къртоф!

п.п. Даркооо... Уплашил си се от морковените пъклени планове на Уишата... :D

За страх си е. Ей ся чакам да ми дръпне Упашката, че не я слушам ми се Фръцкам...

• Автор

Боб не сме яли от пол года - време му е.....

п.п. Ще отдам времето си на подготовка за 21 май - там сме супеееер, но на 23 - бедна ми е фантазията.....

С лимон в устата и маслинка в дупето. Други приложения на банана и защо да не поставяме риба в интимните дупки

Публикувано изображение

“Винаги съм си мечтал да напълня една вана със салата “Цезар”, но не с пиле, а както е в оригинала - с аншуа, и да правя секс вътре. Не знам защо...” Аз знам - човекът, който пише това, е готвач. Какви ли мръсотийки му се въртят в главата, докато меси кайма или пък транжира пиле. 

Храната, пиенето и сексът вървят ръка за ръка. Те са всепризнати за три от големите удоволствия в живота. Именно затова мнозина искат да ги съчетаят. 
Кои са подходящите за целта храни и напитки? 

Водка, уиски, шампанско - въпрос на вкус е да изберете алкохола, който да полеете върху шията и гърдите на полуполегналата гола жена. Сокове и безалкохолни са алтернатива, ако сте заклет непияч. Целта е да изближете вадичките и да изпиете течността, която се е събрала в пъпа. Не е подходящо да се залива партньорът с горещи напитки. 

Много секси изглежда прясното мляко, когато се стича по гладката кожа на жената. Други по-малко течни субстанции като меласа, топинг за сладолед и мед могат да се размазват и с ръце и имат предимство, че не се стичат така бързо, а остават, залепнали здраво, докато не бъдат осмукани.

Има един виц. Двама гейове решили да разнообразят половия си живот и единият взел да налива кафе в задния отвор на другия. “Ох-ох-ох!”, извикал този с фунията в ануса. “Какво има, миличко, горещо ли е?” “Не, много сладко си го направил.”
Това не е добър опит за подражание. Експертите по секса с храни дават много ясни насоки: Нищо мазно и сладко да не се поставя под кръста. Мазнините правят филм върху бактериите и те си остават плътно до кожата да се множат на воля. Освен това разяждат латекса на презерватива. Захарните изделия подхранват гъбичките, които избуяват буквално за часове. Може би планирате да потопите члена си в буркана с меда и тя да го оближе? Не правете това. Гадно е за останалите ядящи мед в дома ви и е вредно за нея. Да намажете вагината  с майонеза също звучи примамливо, но излиза, че не бива. 

Ако сте бъркали с такива храни (ехо - банани, франзели, намазан с шоколад пенис?) по отверстията си, по-добре недейте да се миете с вагинален душ или клизма. Това само ще натика навътре остатъците от храна.

Храните в секса могат да се използват не само като заместител на вибратора или като овкусител за орална любов. Те са особено подходящи за предиграта. 
Има хора, които са досадни партньори в леглото, но пък са големи ценители на храната.

В тази ниша на секса те биха могли да проявят творческите си заложби. Разбира се, това не значи да си я представите във вид на зачервено печено прасенце - с лимонче в устата и маслинка в дупето. Когато мислите за храна, мислете повече за подноса.

Двойките сякаш се чувстват длъжни да използват сладки неща и в краен случай - бита сметана. Това са шаблони, наложени от киното. Кои са любимите ви храни? Съобразете се с това. За мазане стават майонезата, соевият сос, кетчупът, горчицата. С последната внимавайте, защото зверски може да подлютите деликатните части. 

Не е нужно храната да е сосче. Обичате чипс? Ами чудесно! Подредете парченца по протежение на тялото  и едно по едно ги поемайте от кожата . Горещите ви устни ще я побъркат - гаранция! А когато стигнете до заветното място, може да забравите за чипса и да се посветите известно време на изучаване на вкуса и аромата на нежната тъкан. 
Прекрасно стоят по кожата и пуканки - представете си как я поемате с език от пъпа на партньорката. Желирани меченца, бонбонки М&М - изборът е повече от богат.

Обикновено приемаме, че жената е подносът, а мъжът - лакомникът, който се храни от него. Това е обяснимо. Не са много съвременните мъже, които се подлагат на мъчението на пълното обезкосмяване. Обикновено силният пол, дори и да има недостиг на косми по темето, притежава излишък по останалите части.

Да си представим например, че той лежи, а тя се опитва да отскубне с уста от шкембенцето му заплелата се между космите пуканка. Тази сцена е тотална страстоубийка, макар че сигурно има и хора, които биха намерили това за приятно.

За проникване най-често се използват банани, краставици и тиквички. Щом ви харесва - действайте, но с едно предупреждение. Помните ли как преди 2-3 години един човек беше попаднал в хирургията с тиквичка в ануса? Спестете си резила. Сфинктерът има тази подла черта да поглъща най-внезапно разни предмети, които си нямат дръжка или достатъчно широка задна част, за да ги задържи отвън. А след това единственият начин да се извади предметът е със скалпел. Друг знаменит случай беше този на някаква дама, която си беше напъхала сурова риба с цел мастурбация. Рибата влиза лесно, но люспите запират и не можеш по никакъв начин да я извадиш.

Важно е и да спазвате правилото да не пъхате един и същи предмет в ануса и влагалището, защото може да навлечете на момичето инфекция. 

Бананът може да се използва за по-естетично занимание, ако го нарежете на шайбички и го подредите по ключови места върху тялото. Ягодите са един от най-благодатните плодове, защото са компактни, ярки и красиви на цвят и вкусни. Можете да се досетите къде на женската анатомия би отивало да бъде поставена една едра и лъскава ягода. Още не е сезонът, но на същото място чудесно би стояла и грамадна разрязана смокиня.

Прасковите са толкова сочни, че можем да ги изстискваме и размазваме върху партньорката. Изобщо повечето плодове са чудесни за предиграта. 
На сладоледа ще посветим финалните изречения, защото той е идеалната храна за секси употреба. Освен че е леденостуден и по този начин подлагаме тялото на температурен шок, той бързо се топи и потича на секси млечни вадички по тялото. Когато се забавляваме в леглото с бучки лед, не бива да задържаме на едно място, за да не травмираме кожата. Същото важи и за сладоледа. Ако изсипем огромно количество върху корема на партньорката, това вероятно ще  причини дискомфорт.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1993380

Имате цял неделен ден да опитвате и импровизирате.

Тези с произшествия да се обръщат към Доктора - той ше ви опрай.

Четейки горния пост се помислих: "Благодаря ти боже, че съм жена! Андропаузата е много по-страшна от менопаузата." :whist:  

Днешното ми посещение на битака се оказа много ползотворно. сдобих се с "Магнит постоянен оксиден за лечебни цели тип А" за 3 лева производство Перник. Стори ми се малко скъпичко но реших че за здравето няма да се скъпя.  

За малко да си купя четири вазички зелени, различна форма за 10лв общо плюс напръстник за 50ст като бонус към сделката но прецених че четири вазички са ми твърде много и отказах сделката.

Публикувано изображение

имате цял неделен ден да опитвате и импровизирате.

Тези с произшествия да се обръщат към Доктора - той ше ви опрай.

днес не искам никого да оправям-искам само да поспя ...

Днешното ми посещение на битака се оказа много ползотворно. сдобих се с "Магнит постоянен оксиден за лечебни цели тип А" за 3 лева производство Перник. Стори ми се малко скъпичко но реших че за здравето няма да се скъпя.  

За малко да си купя четири вазички зелени, различна форма за 10лв общо плюс напръстник за 50ст като бонус към сделката но прецених че четири вазички са ми твърде много и отказах сделката.

Публикувано изображение

то в Перник друго няма да измислят ......

днес не искам никого да оправям-искам само да поспя ...

то в Перник друго няма да измислят ......

за момент ми мина през акъла да ти го пратя подарък

но само за момент :D  :D  :D

обаче пише срок на годност 10 години

пък е произведен на 23.04.1984г

може и да е изветрял вече :D

обаче пише срок на годност 10 години

пък е произведен на 23.04.1984г

може и да е изветрял вече :D

Магнитите изветряват ли?! :ohmy: 

Моя позната си купи магнитна гривна за над 100 лв, а ефекта е нулев.

Магнитите изветряват ли?! :ohmy:

Моя позната си купи магнитна гривна за над 100 лв, а ефекта е нулев.

ако не е правена в Перник - мноу ясно :D  :D  :D

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

ако не е правена в Перник - мноу ясно :D  :D  :D

Не се впечатлих  :( -виж да беше от 60-те или 70-те туй е вече друга бира..... :lol6:

Не се впечатлих  :( -виж да беше от 60-те или 70-те туй е вече друга бира..... 

викаш, 84-та си беше направо вчера :lol6:

• Автор

викаш, 84-та си беше направо вчера :lol6:

За моя набор 80-те са прелома и всяко нещо след тази година си е направо във съвремието.... :D

Така, да се отчета!!!

Съботата... (след като разбрахм че утре [понеделник] съм на изпит)

- Празника на ешката бира не беше нищо, което беше оповестено в рекламата.. Разочарован съм :( Нямаше 15 метрова улица, имаше 2 импровизирани павилиона със Старопрамен :( И все пак срещнах една бивша съученичка, която с еоказа, че работи в PR агенцията на Старопрамен :) Тя беше част от или Каменица или Загорка, не помня, ама карай. Все пак, поне се видяхме след 2009-та година и се познахме :)

- Мача Левски:Лудогорец беше велик, такова изживяване, такава емоция, такива чувства за не помня от Левски-Шалке... Но беше велико, след гола се целувахме и прегръщахме напълно непознати и се радвахем, сякаш сме световни шампиони!!!

- Лошото е, че докато всичко продължаваше на улицата, ми звънна майка ми, че работилницата на баща ми (на 500 метра от стадиона, аз и в тоя квартал съм израстнал, макар вече да не сме там) е разбита и са звъняли от полицията, и аз, като най-близко, трябваше да отида. Е, нищо нямаше разбито реално, нищо открадното, ама ми се прецака идеята за нощта на музеите. Но карай. Баща ми, който беше дошъл от Кремиковци пиян с колата, трябваше да го прибера аз. Все пак съм отговорен син... Пък и слава богу не бях пил много преди мача, а по време на него хич, та...

Но няма значение, макар и като цяло кофти деня, победата на отбора ми и еуфорията още ме държи и беше невероятно!!!

Денска пък отидох да си взема книжката от колежката, тя пък с една друга, отидохме на кафе и в приказки и смях убихме около 2 часа... Беше весело, ама, има учене, което никак не ми харесва!

Ето и една снимка от стадиона:

Публикувано изображение

А сега мисля да уча за утер, че никакво време няма...

Поздрави на всички и лека вечер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. Рапорт сдаден!

p.s. 2

Понеже застраховаката на Лудогорец им я правих аз се бях заклел, че ако вчера не ги бием, като им я подновявам, ще им я вдигна двойно...

Е, явно се отърваха по възмможно най-добрит начин :P

p.s. Рапорт сдаден!  

Свободно! Марш да учиш! :)

докато се намазюкам с къна предните ми лапи станаха оранж :D  :D  :D

ще си ходя по индийски оранджева утре :whist:

• Автор

Днес съм гУ играла чистачка, перачка, гладачка, готвачка, агрономка, учителка, гостенка, зрителка, читателка  - в момента съм козметичка....Довечера очаквам достойно заплащане на почивния ми ден с троен надник..... :lol6:А на празници тарифата ми е петорна!!!  :lol6:

Аз пък цял ден се правя на здрава :(

Много готино време.Направих си страхотен комбайнерски тен-предмишници,врат и лице без мястото за тъмните очила. :D

• Автор

Много готино време.Направих си страхотен комбайнерски тен-предмишници,врат и лице без мястото за тъмните очила. :D

За краката кво ще кажеш? Имаш ли чорапки? :D

С дълъг панталон и високи обувчици ходих,греда с чорапите. :D Греда и със снимките за вас. :D

яла сам да ми наръсиш асмата по потник и тогаз ще те призная за пустиняк  :whist:

А виното ще си го пиеш сам,нали тарикат? :D

юнак вино пие, ахмак лозе копае -  таз приказка чувал ли си я ?   :ph34r:  :D

p.s. навън много пиче все още, а и жената се е завряла да скубе разни китки - за туй не съм почнал с пръскането все още - има опасност да я наръся, а тя не ме признава за поп  :whist:

фанах се малко да посъчинявам заключение :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.