Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

днес е нощта на музеите и се чудя дали ще намеря сили да посетя някой. Ето и списък - http://stand.bg/page/detail/id/5698

Аз ще обикалям. Бях преди 2 години и беше страшна блъсканица, ама си заслужаваше :)

Отивай!

• Отговори 2k
  • Прегледи 59,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Таях надеждата, че след като вече си свършихме работата, шефът ще каже да се ходим, но уви... Ще се виси цял следобед ненужно. Баси тъпотията... :mad:

Таях надеждата, че след като вече си свършихме работата, шефът ще каже да се ходим, но уви... Ще се виси цял следобед ненужно. Баси тъпотията... :mad:

Супер, няма що... И нас няма да ни пуснат :( А освен в "Хардуер", явно и в работата вече трябва да имам ясновидски способности!!! Пратили ли ми 4 магазина с по 5 000 лв стока да ги застраховам в различни МОл-ове, и написали премията. Иииии, това е. Аз съм ги издал. А сега, трябвало да има и за 10 000 лв. Стачки, бунтове и размирици, "ние сме ги включили в премията"... А да сте написали някъде, че трябва да ги има? Трябва явно да мятам боб и тука...

Трябва явно да мятам боб и тука...

що не каза да ти взема от пазара едно килце? :D

що не каза да ти взема от пазара едно килце? :D

Късно ли е?

До тук:

1. Посещение при джипито: лаф с детската сестра, бележки за имунизации за детските получени, профилактичен преглед проведен /кръвно 100/60 и хакната ваксина тетанус+дифтерия/, въпроса със справката за имунизации на племенничка1 уреден

2. Посещение в НАП: кеф, няма никой. декларация заверена.

3. Посещение на окръжна прокуратура: въпросите уточнени 8както аз ги исках хъхъхъ/, другата седмица предавам заключението.

4. Кашкавал 1 бр. предаден на заинтересованото лице.

5. Пазар кооперативен 1бр - посетен. Закупени 50 корена разсад черна капия, 50 бр. разсад помидорочки, разсад босилек и три кофички разсад мащерка, кило сирене и краве масло.

6. Кауфланд - посетен. похарчени 45лв.

7. Парите на детето предадени - минах през училище да и ги дам.

8. Плънката за пълнените чушки - готова. Чакам да поизстине  да ги напълня и да ги мятам във фурната.

от цялата работа огладнях

най-сетне се добрах до малко манджа :huh:

аз си стоплих пържените картофки от вчера

пия чашка винце и си лягам да си почина

Аз обядвах пиле с картофи по китайски. Великолепно е. С една колежка делнахме една двулитровка... Деня върви много добре!

аз ще поспя

айд пък сега една пияна абитурентка само псува, плюе и повръща 

най-мразя пияни жени.

......

4. Кашкавал 1 бр. предаден на заинтересованото лице.

....

някой път трябва да ми рпатиш един подобен колет с наложен платеж да видя аз що за стока пласираш

Пиши, пиши такива работи ти... Дарко да ми скубе подмишниците, че ти развалям правописта... :wub::biggrin:

Нищо няма да ти стори,Дарко. Виж как хубаво си написала някои думички само.Това ще го умили. И откога отглеждаш  морски свинчета? :D

Аз обаче ставам все по- зле, и редакторите с нищо не помагат. :clown:

пп голямо си чекне, да знаеш

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Бирата свърши, виното също :( Жените ги пуснаха преди 1 час, останахме само мъжката част... Нямам търпение да мине и тоя 1 час и да тичаме на биир феста, че тук пиенето намаля заплашително :( И после!!!! Само Левси, але, але, але!

С хремата се справям донякъде, но ме мъчи главоболие :(

Много мразя да съм болна!

айд пък сега една пияна абитурентка само псува, плюе и повръща 

най-мразя пияни жени.

някой път трябва да ми рпатиш един подобен колет с наложен платеж да видя аз що за стока пласираш

Виж какво ти нося за отмора : http://www.youtube.com/watch?list=UUqdxT54BAsZWg722nXkqdwA&v=FBG43w6B6EE&feature=player_detailpage

нЕмаш грижи :whist:

аз поспах

отивам да видя моите диванета дали са успели да опекат пълнените чушки :rolleyes:

беше им казано че както си ги опекат така ще си ги ядат :D

щото аз пълнени чушки не ям :whist:

Аз съм МЕЕЕЕЕГА ТЪП!!!! Днеска разбрах, преди 10 минути, че 1-вият ми изпит е в ПОНЕДЕЛНИК!!!! Мака муууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Как може да не съм разбрал? Добре, че шефа е още тук д ами разпише отпуската за понеделника, как се червих като девственица на изповед пред отчето... Да му се не види!!!!!!!!! Тъп тъп! Много тъп!!!

Купил съм страхотни розови домати,магданоз,пресен лук,две краставици и стек бира за десерт.Водката във фризера не я споменавам,защото е постоянна величина.

В седем и половина правя салатата и от осем ще дам втори шанс на Левски да ме зарадват и да ядосат Док. :ph34r:

Върви някакво интервю с Георги Стайков,та се сетих и за сериала"Къде е Маги."

Оригиналното му име беше "Къде е Бети",обаче заради специфичният акцент на пловдивчани и варненци (понеже вървеше в праймтайма) се наложи да му сменят името-заради детската аудитория.... :D

С хремата се справям донякъде, но ме мъчи главоболие :(

Много мразя да съм болна!

болна-здрава, довечера пка ще трябва да правиш салатка,  тъй че се примири със съдбата си   :whist:

туйм може ид а го видя, ама довечера -тук няма достъп до поточно видео и аудио

А.....

Днеска разбрах, преди 10 минути, че 1-вият ми изпит е в ПОНЕДЕЛНИК!!!!

.....

няма какво да се притесняваш -ти материала си го знаеш, нали ? :) 

няма какво да се притесняваш -ти материала си го знаеш, нали ? :)

Знам аз... Трябва да звънна на колежките... И трябва да видя какво ще уча утре... А аз учебник нямам, на лекции не съм ходил, записки няма кой да ми даде толкова скоро... Добре, аз... ъъъъъъъъ... мамка му...

болна-здрава, довечера пка ще трябва да правиш салатка,  тъй че се примири със съдбата си   :whist:

Ще направя като вчера - послушах emmi :whist:

Купил съм страхотни розови домати,магданоз,пресен лук,две краставици и стек бира за десерт.Водката във фризера не я споменавам,защото е постоянна величина.

В седем и половина правя салатата и от осем ще дам втори шанс на Левски да ме зарадват и да ядосат Док. :ph34r:

Върви някакво интервю с Георги Стайков,та се сетих и за сериала"Къде е Маги."

Оригиналното му име беше "Къде е Бети",обаче заради специфичният акцент на пловдивчани и варненци (понеже вървеше в праймтайма) се наложи да му сменят името-заради детската аудитория.... :D

Къдие - и - бие- ти ?  :no-no:  :D

аз мисля давечера да заведа женската част на семейството си на "Нощ в Музея, тъй като ще има :

Програмата в Регионалния исторически музей e с начало 19 часа и ще продължи до 24 часа. Тя ще започне с откриване на четири изложби – „Плевен – първи център на винарството в България”, „Мерки и теглилки”, “Български банкноти” и „Плевен през погледа на художника”. Паралелно с тях в двора на музея ще има дегустация и продажба на вина – специално производство на Института по лозарство и винарство, Професионалната гимназия по лозарство и винарство и шато „Кайлъка”, а ученици от Професионалната гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване ще предложат на посетителите кулинарни изделия от традиционната българска кухня. Малките таланти от арт школа „Колорит” ще представят изложбата „Лозата, гроздето и виното”. Кулминацията на вечерта ще е музикално-сценичният спектакъл „Вино и култура”, който ще започне в 21 часа на шест сцени в двора на музея. Ще звучат изпълнения на Камерен състав на Плевенска филхармония, Общински хор „Гена Димитрова”, Общински духов оркестър,Чавдар Вълков – цигулка. В програмата са включени още фолклорен ансамбъл „Мизия”, танцов състав „Кайлъка” и Северняшки ансамбъл „Иван Вълев”. Театрална група „Темп” от Враца ще представи спектакъла „Царят-Жрец, Дионис и Виното”.

но ако продължат така да ми се влачат пациенти и се скапя като снощи - може и да си остана в къщи

а после ще искаш някой да те уважи и да си свърши семейните обязаности ? 

е, няма да стане ;) 

Тъп тъп! Много тъп!!!

не си тъп - шматка си :D

умно момиче :)

аз не съм сигурна дали ми се ходи по нощите в музеите

нещо взеха да се повтарят прОграмите и ми доскучава

Купил съм страхотни розови домати,

и аз съм купила :no-no:

ама на разсад :D

Редактирано от emmi (преглед на промените)

....

аз не съм сигурна дали ми се ходи по нощите в музеите

нещо взеха да се повтарят прОграмите и ми доскучава

....

пуйчето обаче не е ходило досега и предполагам ще му бъде интересно ....

ама е рано да си правя планове -не се знае още с какво ще ме изненадат до вечерта.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.