Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ( сезон Primavera-Ete 2013 )

Featured Replies

• Автор

Ма кфо ся? Матури ли са ви подгонили или приемни изпити?

Мен матурите ме клатят..... :(

• Отговори 2k
  • Прегледи 61,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Малиии - то това страшно. Особено по литература. Аз като си спомня моята и ми прималява...

Горките деца....Ние като не сме държали матури, та кво....Глупост, до глупост...

Пропуснал съм! Да ми се докладва немедлено!

Ами тиии, Работлифко такъф! :)

Ако още си на кеф на моето довечера и на твоето утре сутринта - щи докладвам... ама сега и аз влизам да ме поопъват.

Днес ми е гъсто и твърдо работен ден. Ъхъм... Ми то - мое ли работохолизма да излезе заразен?! :D

Ай, млъквам, че Уишата да не забърка морковения коктейл и за мен... :clown:  :rolleyes:

Горките деца....Ние като не сме държали матури, та кво....Глупост, до глупост...

От заник-слънце озарени,. алеят морски ширини;. в игра стихийна уморени,. почиват яростни вълни

"Заточеници"  -Яворов се е паднал;

• Автор

"Заточеници"  -Яворов се е паднал;

Туй за 12 клас - ние сме седми....

п.п. Така ме е метнала Нервата, че не оставих квадратен сантиметър неизлъскан в банята, само дет на тавана не стъпах....

п.п. Така ме е метнала Нервата, че не оставих квадратен сантиметър неизлъскан в банята, само дет на тавана не стъпах....

хехех - аз , ако съм на мястото на мъжо ти -  ще искам всяка седмица да има матури  :giggle1:

• Автор

хехех - аз , ако съм на мястото на мъжо ти -  ще искам всяка седмица да има матури  :giggle1:

:beat:

Мисля и за братята американци....И за матурата, и за Народното събрание.....

:beat:

Мисля и за братята американци....И за матурата, и за Народното събрание.....

демек -за фон си си пуснала сутрешния блок на bTV и отвреме на време се зазяпваш в екрана, стремейки се да се разсееш, ама .... неуспешно   :grimace:

Аз съм на двоен огън, синчето в седми , щерката 12 ! Яворов .........ще разтяга , тя го може ! Но ........за синковеца ми трепка душата, че .............е все по бързите процедури ! :( Дано устиска на едно място :mad:

• Автор

стремейки се да се разсееш, ама .... неуспешно   :grimace:

Е туй не го мога....Тази сутрин си мислех, че ако доживея кандидат студентския изпит ще си намеря лексотанче и ще дремуцам на една пейка  :lol6:

Е туй не го мога....Тази сутрин си мислех, че ако доживея кандидат студентския изпит ще си намеря лексотанче и ще дремуцам на една пейка  :lol6:

я доживееш - я не :ass: 

Аз съм на двоен огън, синчето в седми , щерката 12 ! Яворов .........ще разтяга , тя го може ! Но ........за синковеца ми трепка душата, че .............е все по бързите процедури ! :( Дано устиска на едно място :mad:

хи-хи-хи : още една душа, пържеща се на бавен огън в зехтин и кедрови ядки  :giggle1:

• Автор

Излизам малко из сокаците..... :(

това за големите ли ?? Щерката я лиснах още сутринта , но синът .........казаха в десет без петнайсет и още мота гащи в кухнята /тъпчи/

двойна доза си е направо стресово :no-no:

ае, ела и у нас?

аз съм другата година

обаче вече не ми пука

претръпва се :whist:

паркирах в офиса

сега да видим дали ще се работи

сега да видим дали ще се работи

няма.

днес е празник и няма да се работи :ass: 

за днес плана е да обиколя няколко пукта за скрап и да си намеря тръби фи 2 цола, дължина -около 2 метра и кусур, за да ги използвам за краставиците, по някое време да се замъкна в МОЛ-а за да си взема тютюнец, а следобяд- да поспя, после на балет и т.н.   :) 

няма.

за днес плана е да обиколя няколко пукта за скрап и да си намеря тръби фи 2 цола, дължина -около 2 метра и кусур, за да ги използвам за краставиците, по някое време да се замъкна в МОЛ-а за да си взема тютюнец, а следобяд- да поспя, после на балет и т.н.   :)

Блонди ми е нарязал едни метални сопи.................. не ти е работа :D

аз ще обменя леи и еврота, ще сложа бензин и ще измия превозното средство

утре ще ме снабдят и с джипиес на всякий пожарный

п.п. като кажеш "на балет" и все си те представям с бял чорапогащник и падам да се хиля :D  :D  :D

няма.

кат ни щеш директно от хората, които го произвеждат, давай кинти за бандероли и акцизи да не пукнат от глад ламите

:D

Колко мисъл се е нароила тук 

Ма много отрано почвате да мислите 

за здравето не е полезно :P

Откачи тоя народ, тотално  :D

ти представяш ли си Доктора в бял чорапогащник? :D

Имам богато въображение аз  

и аз :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.